panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 με ενα αλλο troll-μελος του insomnia 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ^ εσύ ποιό τρόλ είσαι, να δω αν θα κάνω like. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 με ενα αλλο troll-μελος του insomnia Έχεις καμιά συγγένεια με τον good guy greg; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ^ εσύ ποιό τρόλ είσαι, να δω αν θα κάνω like. To αριστερό Ρέιζα, η απόφαση δική σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 To αριστερό Ρέιζα, η απόφαση δική σου. αντι να πεις το αριστερο θα μπορουσες να πεις απλα ''με η χωρις'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 αντι να πεις το αριστερο θα μπορουσες να πεις απλα ''με η χωρις'' Αυτό θα το έλεγε ο Αntwni. :Ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ημε το αρηστερω; θα δητε τη θα παθετε, ο εκ των αριστερων ημαι χαχαχαχα οχι δεν εχω σχεση με αυτον αλλα αμα καπνιζα φιλεεεε θα εβγαζα σιγουρα αλλη μια selfie gtp [αν κ ηταν αυθορμητη αυτη η φωτο τρολολολ] mau maus ευστοχο αν εννοεις για την περικεφαλαια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 @tehallantin kiss my ass μου ανεβάζεις φωτό από τον ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ σου στην ορθόδοξη εκκλησία και πουλάς και μούρη;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μου ανεβάζεις φωτό από τον ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ σου στην ορθόδοξη εκκλησία και πουλάς και μούρη;; Μια χαρά είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι "στιγματισμένοι" είμαστε από τα καλύτερα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 και 666 τρομάρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μου ανεβάζεις φωτό από τον ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΟ σου στην ορθόδοξη εκκλησία και πουλάς και μούρη;; Τι να κάνω δεν ήταν επιλογή μου δεν με ρώτησαν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 my point exactly ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τι να κάνω δεν ήταν επιλογή μου δεν με ρώτησαν!! Ούτε το να γεννηθείς ήταν επιλογή σου όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 με ενα αλλο troll-μελος του insomnia Ο δεξιός ποιος είναι ?Ούτε το να γεννηθείς ήταν επιλογή σου όμως. Ήταν πολύ σωστή απόφαση όμως του μπαμπά να μην βάλει όπισθεν!! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 πες τώρα! Μοναχοπαίδι είσαι και ο πατέρας ήθελε γιο, έτσι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις