linkin Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Επείδη άκουσα για μαλλια και μέταλ μία από το 2007. Πιο μεταλάς πεθαίνεις. Καλ Ντρογκο, εσυ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 <3 <3 <3 είσαι ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΣΕ λέω. Μην ακούς κανέναν, άσε το μαλλί έτσι όπως είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Luci, παλιό διαλομένε, όσο μεγαλώνεις ομορφαίνεις ρε άτιμε Alex, είσαι ωραίος, άφησέ το ξανά έτσι Δεν παιζει πλεον τερμα χαρτογιακας στην δουλεια, οταν γυρναω ελλαδα ομως μονο σε τρυπες που παιζει black/thrash/death γυρναω. Ενταξει 12 χρονια μαλλιας ημουνα, δεν μου εμεινε κανα αποθημενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Ραντεβού στου Ντίζι (Λαδάδικα) να θυμηθείς τα παλιά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Αχχαχαχα μονο dizzy και 8ball παω (κυριως 8ball γιατι πανε πιο βαρια εκει) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Και Drifter και ontopic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Χωρίς ειρωνεία, το ζήλεψα το μαλλίMe too! Τοσο ισιο, τοσο λειο και γυαλιστερο και αφριζαριστο! Τι βαζεις ρε γμτ και δε φριζαρει;;;;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ξέρω γω, σου φαίνομαι στην φωτογραφία σαν τύπος που τον απασχολεί τι θα βάλει στο μαλί για να μην φριζάρει (????) έτσι είναι natural φαντάζομαι λόγω λεπτής τρίχας ποιος ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μην βασανίζεις το γυναικείο πληθυσμό κ άλλο...άκουσε εκεί είναι από φυσικού του έτσι! Μα πόσο τυχερός? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ρε θα του τα ματιασετε του ανθρωπου φτυστε τα να μη του πεσουν .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δε θέλω να σας σοκάρω, αλλά προφανώς και οι άνδρες έχουν καλύτερης ποιότητας μαλλί από τις γυναίκες. Είναι ορμονικό θέμα, μη γκρινιάζετε. Εκτός αν θέλετε και την υπόλοιπη τριχοφυΐα μας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ρε θα του τα ματιασετε του ανθρωπου φτυστε τα να μη του πεσουν .. δεν μασάμε στα 34 έχω το ίδιο μαλλί που είχα στα 18 δεν θα πέσουν ποτέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Νέος είσαι ακόμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 BADASS!!!! να μαι και γω οκ εχω λιγο περισσοτερη σκατοφατσα εγω ! αλεξ μην αρχισεις παλι περι ducky face 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Ορίστε ρε να μην λέτε κακίες. Χωρίς τα γυαλιά "ηλεκτροκόλλησης" Εν ώρα εργασίας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις