mathsrule Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απολλώνιο κορμί έχεις φίλε. Πες μας το μυστικό σου! Μην μας κρατάς σε αγωνία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ΣΦΑ = Στρατιωτικες φυλακες αυλωνα ! κανε κ καμμια επεξηγηση δεν ειναι ολοι σειρα σου εδω μεσα Ααααα! Τελικώς δε σημαίνει «Σχολή Φωτομοντέλων Αθηνών», ε; Τι ξεφτίλας μαυροσκούφης που ήμουνα! Πέρασα 25 χρόνια από την απόλυση με λάθος ερμηνεία στο μυαλό, αλλά τελικώς αποσαφηνίστηκε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ααααα! Τελικώς δε σημαίνει «Σχολή Φωτομοντέλων Αθηνών», ε; Τι ξεφτίλας μαυροσκούφης που ήμουνα! Πέρασα 25 χρόνια από την απόλυση με λάθος ερμηνεία στο μυαλό, αλλά τελικώς αποσαφηνίστηκε... καλα εσυ ημουν σιγουρος πως εισαι σειρα παλιογερε και θα το ξερεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απολλώνιο κορμί έχεις φίλε. Πες μας το μυστικό σου! Μην μας κρατάς σε αγωνία! Ένα τελάρο μπύρες τη βδομάδα. Που να με δεις τώρα,ούτε τα κορδόνια μου δεν μπορώ να δέσω. είσαι πολύ sexy για την ηλικία σου Φέρε και τη μαμά σου μαζί. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Φλεξερίλ, που να 'δει και το μαλλί ε. Σαν βρεγμένο εγγονάκι θα 'ναι μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Φλεξερίλ, που να 'δει και το μαλλί ε. Σαν βρεγμένο εγγονάκι θα 'ναι μετά. Θα της πω να κάνει μονόζυγο με αλτήρα το μουστάκι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σε έχω φανταστεί να μου λες ιστορίες με περιπέτειες από τον ριψοκίνδυνο βίο του παρελθόντος σου μαζί με τσιπουράκι και σαρδέλα και τώρα μου γαμάς τη θαλπωρή με τις αισχύνες σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MarrinakiXelwnaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 απαπα ενα κοπλιμαν κάναμε , αμέσως ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σε έχω φανταστεί να μου λες ιστορίες με περιπέτειες από τον ριψοκίνδυνο βίο του παρελθόντος σου μαζί με τσιπουράκι και σαρδέλα και τώρα μου γαμάς τη θαλπωρή με τις αισχύνες σου. Εσύ έκανες hijack το λογαριασμό του χασοδίκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Καλά για ποια με πέρασες, δεν κάνω τέτοια καλέ εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 πήγε για μπανάκι το μικρό το χελωνάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 To fake account κάνει μπάμ από έτη φωτός μακριά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Nομίζω είχα βάλει κάποτε ! σίγουρα θα ταν πολύ παλιά ! ε ας βαλω ξανά μια τότε 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 To fake account κάνει μπάμ από έτη φωτός μακριά... το πρόβλημα με τα trollofake account είναι ότι δεν έχουν υπομονή. Πέφτουν με το καλημέρα στη μαλακία. Το σωστό trolling θέλει υπομονή, καλλιεργεια και φρόντίδα για να καρποφορήσει σωστά μετά.. αλλά εντάξει πιτσιρίκια , που να καταλάβουν απο αυτά. Nομίζω είχα βάλει κάποτε ! σίγουρα θα ταν πολύ παλιά ! ε ας βαλω ξανά μια τότε μεγάλε υποκλίνομαι , είσαι αυτόφωτος. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ειναι selfie στιλ με εναν φιλο μου στην εναρξη του καρναβαλιου το φλας του κινητου ειναι κοντα στη μαπα μου ο φιλος μου που την ανεβασε δεν ειχε κανει εντιτ κ ημουν σαν vampire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις