N3k21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δεν φορτώνουν... Ναι, δοκίμασα με διάφορους τύπους links αλλά τζίφος...Έβαλα direct links, ελπίζω να έστρωσε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Ναι, δοκίμασα με διάφορους τύπους links αλλά τζίφος...Έβαλα direct links, ελπίζω να έστρωσε... τελικα η μυτη στο αβαταρ ειναι δικη σου ρε και γω νομιζα πως ειναι ψευτικη ! αχαχαχαχαχαχα πλακα κανω μεγαλε , ωραιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3k21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 τελικα η μυτη στο αβαταρ ειναι δικη σου ρε και γω νομιζα πως ειναι ψευτικη ! αχαχαχαχαχαχα πλακα κανω μεγαλε , ωραιος Ρε σκεφτόμουν να γράψω κάποιο σχόλιο για τη μύτη, μπέσα! EDIT: Η ομοιότητα μεταξύ άβαταρ και φανταρικής φωτό είναι πράγματι εντυπωσιακή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 eating my φιλings α και νενυα: Αδυνατίζεις και πας εσύ....Πες μας το μυστικό σου πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 eating my φιλings μλκ μισός έχεις μείνει πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μετα την παρελαση βγαλαμε τον παππουκα βολτουλα στο δασος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το πουλί μου και γω με μπρονζέ look και μολύβι στα μάτια 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Yπαρχει τετοιος ορος? Γιατι αλλο αθλητης και αλλο να εισαι ιρθιος και ακινητος και να σημαδευει εναν στοχο με το οπλο.. Αν και δεν καταλαβα ποια ειναι η ερωτηση ,υποθετω πως εννοεις γιατι εγω το εχω στην δικη μου φωτο το δαχτυλο στην σκανδαλη ενω ο deathlord δεν θα επρεπε.Εγω ειμαι στην γραμμη βολης εχω οπλισει στοχευσει και βαλω κατα ακινητου στοχου δηλαδη πυροβολω εκεινη την ωρα .Ο death εχει παρει ποζα για φωτογραφια και απαγορευεται να εχει το δαχτυλο στην σκανδαλη,εκει το εχουμε μονο μεσα σε πεδιο βολης και οταν ειμαστε ετοιμοι να πυροβολησουμε μονο και σε καμια αλλη περιπτωση.Το ιδιο ισχυει για ολους οσους κρατανε οπλο ειτε ειναι σωματα ασφαλειες ειτε ουκαδες ειτε σκοπευτες . Η σκοποβολη ειναι αθλημα και μαλιστα ολυμπιακο απο τα ιδρυτικα αγωνισματα των πρωτων ολυμπιακων αγωνων.Σε pm τα υπολοιπα οφ τοπικ μην πηδαμe και το thread Η σκοποβολή δεν θεωρείται άθλημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Έεεετσι ρε παιδιά! Έγινε η αρχή και πήρατε όλοι μπρος επιτέλους έλα να πέφτουν οι φωτο βροχήηηηη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 κάτι πάσχα πριν, με περίσση μαστοριά να φτιάχνουμε κοντοσουβλι και να πίνουμε κανάτα μοχίτο γιατί ειναι μοδα (βασικα ειναι πεντανόστιμο το γαμίδι!) bonus, γιατί ειμαι ΜΕΓΑΛΟΣ αθλητής!! βαριέμαι να σβήνω τις φάτσες από τα πιτσιρίκια, είναι όλοι τους ένας κ ένας! τελικά το fb είναι καλύτερο κι απο online φωτοάλμπουμ σαιτ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Όμορφα! Μοχίτο&κοντοσούβλι ε; Χμμμ ωραία ιδέα έδωσες τώρα που πλησιάζει και το Πάσχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το πουλί μου και γω με μπρονζέ look και μολύβι στα μάτια Τι μολύβι ειναι καλε και ειναι τοσο εντονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το πουλί μου και γω με μπρονζέ look και μολύβι στα μάτια Κύριε πειρατήηηηη! Το τόπι μου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το πουλί μου και γω με μπρονζέ look και μολύβι στα μάτια για κάποιο λόγο μου θύμησες κοντοπίδη στο αδύνατο του ή Μαζωνάκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις