Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πότε είδες τελευταία φορά παπούτσι κουστουμιού; Το τακούνι από τα ανδρικά υποδήματα προήλθε εξ' αρχής.

Αντε, οκ, ας συνεχισουμε το οφ τοπικ. Αυτο το τακουνι το φοραω καθε μερα.

Το λεπτοοοο τακουνακι της γοβας ειναι αβασταχτο ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αντε, οκ, ας συνεχισουμε το οφ τοπικ. Αυτο το τακουνι το φοραω καθε μερα.

Το λεπτοοοο τακουνακι της γοβας ειναι αβασταχτο ομως.

Συμφωνώ ότι δεν φαίνεται να είναι και ό,τι πιο βολικό. Όπως αντίστοιχα δεν είναι καθόλου βολικές οι γραβάτες, παρ' όλα αυτά τις φοράμε εμείς οι άνδρες και καμαρώνουμε. Θυσιάζουμε την άνεση στον βωμό του καλού ντυσίματος. :P  Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος έλεγε συνέχεια η γιαγιά μου. :D

Συμφωνώ ότι δεν φαίνεται να είναι και ό,τι πιο βολικό. Όπως αντίστοιχα δεν είναι καθόλου βολικές οι γραβάτες, παρ' όλα αυτά τις φοράμε εμείς οι άνδρες και καμαρώνουμε. Θυσιάζουμε την άνεση στον βωμό του καλού ντυσίματος. :P  Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος έλεγε συνέχεια η γιαγιά μου. :D

Καθε μερα φορατε γραβατα;

Που δουλευετε κυριε; :P

Γιατι τις γοβες γουσταρετε να τις φοραμε καθε μερα......

• Like 1

Χοχοχο!! Γραβατες φορατε μονο σε γαμους! (Ή στη δουλεια σας αν χρειαζεται) Ασε που η γραββατα μπορει να μην ειναι βολικη, αλλα δε σε ποναει κιολας.. Ενω εσεις γουσταρετε να φοραμε τακουνια ακομα και για ενα καφε.. Φέαρ; Ντοντ θινκ σόου!

• Like 1

αντε παρε και μια προφιλ !

φατσα δε μπαινει για να μη πεσει η σελιδα απ την ασχημια  :-)

Ετοιμάσου να δεχτείς δεκάδες ΠΜ από τους Τόξο και ΣΙΑ!

• Like 1

Ρε αφηστε τη κουβεντα και βαλτε καμια φωτο!!!!

Βράδυ παρά βράδυ που βγαίνω φοράω πουκάμισο, γραβάτα, βέστ και από κάτω παντελόνι κουστουμιού (ίδιο χρώμα με το βεστ, κυρίως γκρι ανοιχτό) και παπούτσι με ελαφρύ τακουνάκι. Σε τσακίρ κέφι εάν έχει δροσούλα παίρνω και το σακάκι. Γενικά, είναι ανάλογα και το μέρος όπου βγαίνεις. Άλλο σε μία καφετέρια και άλλο σε Jazzάδικο.

BTW εάν στην ηλικία μου δούλευα, θα θεωρούνταν παιδική εκμετάλλευση. :P

Χοχοχο!! Γραβατες φορατε μονο σε γαμους! (Ή στη δουλεια σας αν χρειαζεται) Ασε που η γραββατα μπορει να μην ειναι βολικη, αλλα δε σε ποναει κιολας.. Ενω εσεις γουσταρετε να φοραμε τακουνια ακομα και για ενα καφε.. Φέαρ; Ντοντ θινκ σόου!

Δες τι έγραψα ακριβώς από πάνω. Επίσης, βάλε πουκάμισο με κουμπωμένο τον γιακά μέχρι πάνω-πάνω και σφίξε γραβάτα να σου πω μετά εάν θα μπορείς να καταπιείς το σάλιο σου. Αφήνω εκτός φυσικά τους 40 βαθμούς Κελσίου που πιάνεις με την γραβάτα. :P

Ενω εσεις γουσταρετε να φοραμε τακουνια ακομα και για ενα καφε.

Ντροπή μας που θέλουμε η γυναίκα που μας συνοδεύει να είναι καλοντυμένη. :P

Έτσι όπως εγώ είμαι μονίμως καλοντυμένος, έτσι θα είναι και η κοπέλα που θα με συνοδεύει.

Χαχαχα!! Η αληθεια ειναι οτι στο καλοκαιρι με πουκαμισο και γραββατα εχετε ενα θεμα εκει ειναι αληθεια οτι σας λυπαμαι.. Αλλα το ντυσιμο που περιγραφεις ειναι αρκετα "επισημο" .. Αν ειναι να βγω για ενα ποτακι και να πρεπει να ντυθω σα να πηγαινω σε γαμο.. Μηπως υπερβαλλεις; Γραββατα δεν εχω δει να φοραει κανενας σχεδον, και σε καλα μαγαζια με μ.ο ηλικιας τα 35-40 ξερω γω, δε σου λεω για φοιτητοκαταστασεις.. Νομιζω το πουκαμισο με το γιλεκακι μια χαρα θα ταν και χωρις τη γραβατα!

Αντιστοιχως, το τακουνι ειναι must σε καποιες περιπτωσεις.. Πχ ΔΕ γινεται να βαλεις ενα καλο φορεμα με φλατ παπουτσι για κανενα λογο.. Οπως επισης αλλιως θα ντυθεις αν βγεις να πας στα μπουζουκια κι αλλιως για ενα καφε..

Και παιζει ρολο και το υψος, μια κοντη γυναικα θα νιωσει περισσοτερο την αναγκη του να βαλει τακουνια.

Υγ: κοιτα να δεις θεμα που ξεκινησα αθελα μου :P

• Like 1

Not really.

Πολύ φλώρικες οι γραβάτες :P

• Like 2

Θήλυ, όχι θηλή, αυτό παραπέμπει αλλού,

:P Typo!

Χαχαχα!! Η αληθεια ειναι οτι στο καλοκαιρι με πουκαμισο και γραββατα εχετε ενα θεμα εκει ειναι αληθεια οτι σας λυπαμαι.. Αλλα το ντυσιμο που περιγραφεις ειναι αρκετα "επισημο" .. Αν ειναι να βγω για ενα ποτακι και να πρεπει να ντυθω σα να πηγαινω σε γαμο.. Μηπως υπερβαλλεις; Γραββατα δεν εχω δει να φοραει κανενας σχεδον, και σε καλα μαγαζια με μ.ο ηλικιας τα 35-40 ξερω γω, δε σου λεω για φοιτητοκαταστασεις.. Νομιζω το πουκαμισο με το γιλεκακι μια χαρα θα ταν και χωρις τη γραβατα!

Αντιστοιχως, το τακουνι ειναι must σε καποιες περιπτωσεις.. Πχ ΔΕ γινεται να βαλεις ενα καλο φορεμα με φλατ παπουτσι για κανενα λογο.. Οπως επισης αλλιως θα ντυθεις αν βγεις να πας στα μπουζουκια κι αλλιως για ενα καφε..

Και παιζει ρολο και το υψος, μια κοντη γυναικα θα νιωσει περισσοτερο την αναγκη του να βαλει τακουνια.

Υγ: κοιτα να δεις θεμα που ξεκινησα αθελα μου :P

Όπως προείπα, είναι αναλόγως το που βγαίνεις. Άλλο η καφετέρια/μπαρ της γειτονιάς σου και άλλο ένα καλό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Όταν το πιο πρόχειρό μου ντύσιμο είναι τζιν παντελόνι με πουκάμισο, δεν γίενται η άλλη να έρχεται με την φόρμα της (π.χ.).

Not really.

Πολύ φλώρικες οι γραβάτες :P

Ούτε καν. Αρκεί φυσικά να έχεις και τα προσόντα να την υποστηρίξεις (δηλαδή κατάλληλο σωματότυπο και κατάλληλη περιβολή). Και πάνω απ' όλα να ξέρεις τι είδους γραβάτα ταιριάζει με κάθε τι που φοράς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...