Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Άρα θα μπαίνω άνετα σε μπαράκια χωρίς να ζητάνε ταυτότητα. Επίσης θα ρίχνω άνετα μεγαλύτερες. Αυτό ήταν, την επόμενη φορά θα ανεβάσω φώτο με το δερμάτινο και το μαύρο μπλουζάκι με το τεράστιο V. πωπω... μας χτυπάει ότι είναι ψηλός και καλλίσωμος, τώρα μιλάει για V. Άλλος ένας που έπεσε στο βωμό του κλαρινογαμπρισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 πωπω... μας χτυπάει ότι είναι ψηλός και καλλίσωμος, τώρα μιλάει για V. Άλλος ένας που έπεσε στο βωμό του κλαρινογαμπρισμού. Εγώ φταίω που είμαι ειλικρινής! Ιδού τα πειστήρια: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 μοαρ πιξ λες τοκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αυτος με ξεπερασε λεμε.. @thresh ριχτου..... Ολος δικο σου.. Εγω απαλλαχτηκα για την ωρα... Μου αχαχαχαχα. .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αυτος με ξεπερασε λεμε.. @thresh ριχτου..... Ολος δικο σου.. Εγω απαλλαχτηκα για την ωρα... Μου αχαχαχαχα. .... Έχω και φούξια πουκαμισάκι εάν ενδιαφέρεσαι. Υ.Γ. Ναι, στρέιτ είμαι. Το χρώμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ουτε εγω εχω κολληματα με τα χρωματα.. Οτι κατσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Υ.Γ. Ναι, στρέιτ είμαι. Το χρώμα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Έτσι λέτε όλοι στην αρχή αλλά κρυφά συμβουλεύεστε τον "κύριο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι λέτε όλοι στην αρχή αλλά κρυφά συμβουλεύεστε τον "κύριο" Ναι, τέτοια γράφε και αύριο θα έχουμε 50 πμ από τον Τοξοβόλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Λίβε βγάλτην και συ έξω.. ..να δούμε ποιός έχει το μακρύτερο V! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ φταίω που είμαι ειλικρινής! Ιδού τα πειστήρια: έτοιμο για φορτωτική... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σας χρωσταω και μια με χιονι, για να φυγει το Βαν νταμ ! Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2013 από Jethro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Μια φρέσκια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Περσινή: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε μια υπηρεσία..πρωτοχρονιά..many miles away from home Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2013 από Jethro 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις