mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κατι αλλο εχετςε να συμπληρωσετε κυριε? Πριν πεσουν τα like.... Εμμ... Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε, μου αρέσουν οι μακαρονάδες και πίνω αρκετό νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιος.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Εμμ... Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μπλε, μου αρέσουν οι μακαρονάδες και πίνω αρκετό νερό.Μπύρες δεν πίνεις;Μόνο νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μπύρες δεν πίνεις;Μόνο νερό; Μπύρες αρκετά σπάνια έως και καθόλου. Γενικά εάν βγω έξω και θέλω να πιω κάτι άλλο θα πάρω κανένα ποτάκι στυλ Βότκα. Δεν είμαι φίλος του "casual" ποτού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Προλαβαίνεις να το διορθώσεις. Η μπύρα είναι η απόδειξη ότι ο Θεός μας αγαπάει και θέλει νάμαστε ευτυχισμένοι. Μπένζαμιν Φράνκλιν 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Προλαβαίνεις να το διορθώσεις. Ακολουθώ τις εντολές του Θεού κατά γράμμα. Πιστεύω ότι μπορεί να μου συγχωρεθεί αυτό το μικρό παράπτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Νταξ,αλλά μετά το σφηνάκι δεν σου χρειάζεται αλήθεια μια γερή τζούρα κριθάρι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Νταξ,αλλά μετά το σφηνάκι δεν σου χρειάζεται αλήθεια μια γερή τζούρα κριθάρι; Περισσότερο θα έλεγα ότι μου χρειάζεται μια Toblerone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manbook Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ωχ,άρχισες τα βαριά εσύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν και δεν με πολύ-κολακεύει η φωτογραφία (λόγω φωτισμού και μεγαλύτερου μεγέθους πουκάμισου) είπα να την ανεβάσω. Λοιπόν, σας παρουσιάζω εμένα! Έξω σε αρκετά γνωστή σουβλακερί δίπλα από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ. Με τράβηξε φίλος με μία πατάτα αντί για κινητό που είχε σε ανύποπτη στιγμή. btw τότε δεν ήταν καλά κουρεμένο το μαλλί. Τώρα το έχω φτιάξει. Μ'αρέσει η παράγραφος απολογίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μ'αρέσει η παράγραφος απολογίας. Εμ, τι. Μην νομίζουν ότι έτσι είμαι στο φυσιολογικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Εμ, τι. Μην νομίζουν ότι έτσι είμαι στο φυσιολογικό μου. Ό,τι σου είπα έξω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Ό,τι σου είπα έξω... Σοβαρά, για πόσων ετών μοιάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σοβαρά, για πόσων ετών μοιάζω; 18-21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 18-21 Άρα θα μπαίνω άνετα σε μπαράκια χωρίς να ζητάνε ταυτότητα. Επίσης θα ρίχνω άνετα μεγαλύτερες. Αυτό ήταν, την επόμενη φορά θα ανεβάσω φώτο με το δερμάτινο και το μαύρο μπλουζάκι με το τεράστιο V. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις