sylvester73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Στο παρκακι...? Που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Λένε, υποθέτω, ότι μοιάζεις με το Γιάννη-Κλαύδιο... Ε δεν το κοβω και καλο αυτο τοτε ! αχχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ε δεν το κοβω και καλο αυτο τοτε ! αχχαχαχαχα Ρε δεν το λέμε αρνητικά! Αφού μοιάζεις πως να το κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Επρεπε να βαλω μια στα χονια, να παγωσουμε αχχαχα. Χαβαλε κανω ! No worries ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Που? Inside joke με τον εαυτο μου, αστο! Επρεπε να βαλω μια στα χονια, να παγωσουμε αχχαχα. Χαβαλε κανω ! No worries ! Με τον Νεκταριο Σφυρακη μοιαζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Χεζους Χριστός, που τον θυμήθηκες ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Χεζους Χριστός, που τον θυμήθηκες ! Φωνάρα ο Σκερπάνης, ρε άμουσε! Ένας αυτός κι ένας ο μέγας Τριαντάφυλλος ήταν οι πραγματικές αξίες τής τότε εποχής και τους έφαγαν τα συφέροντα να 'ουμ! Τώρα...μόνο ένας Μαρτάκης έμεινε, μπροστάρης στον ιερό αγώνα για την επικράτηση τής πχιότητας στο ελληνικό τραγούδι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Άλλη μια απο καλοκαιρι να ζεσταθουμε ! Μόνο εμένα μου θυμίζεις αυτόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jethro Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Θα μπορουσα, μου λειπει η πορσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Liverpool σοβαρό άγριο αγόρι Χ-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Χαχαχαχα... Στο φακο μονο αγριευω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Στον φακό και στο φαγητό,να τον δεις τι λυσσαλέα κατασπαράζει την τροφή του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κακιες..... ;-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αν και δεν με πολύ-κολακεύει η φωτογραφία (λόγω φωτισμού και μεγαλύτερου μεγέθους πουκάμισου) είπα να την ανεβάσω. Λοιπόν, σας παρουσιάζω εμένα! Έξω σε αρκετά γνωστή σουβλακερί δίπλα από τον σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ. Με τράβηξε φίλος με μία πατάτα αντί για κινητό που είχε σε ανύποπτη στιγμή. btw τότε δεν ήταν καλά κουρεμένο το μαλλί. Τώρα το έχω φτιάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Κατι αλλο εχετε να συμπληρωσετε κυριε? Πριν πεσουν τα like.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις