Runner25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 και μια με την πρωην μου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Είσαι με διαφορά πιο ωραίος.. Όχι οτι παίζει καμιά διαφορά, αλλά κουβέντα να γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ναι αλλά ειναι γουρουνι :·p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 φοράει τα γυαλιά σαν κύριος , η κοπέλα από δίπλα στραβώθηκε και αυτή τη φώτο διάλεξε να μας βάλει. αχά, ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Είναι μια πόζα ψιλοαυθόρμητη (με τη σχετική προετοιμασία θα μπορούσαμε να την έχουμε κάνει elite), πάνε και δέκα χρόνια από τότε, είναι και δύο άτομα στη φωτό, κανενός δε φαίνεται η φάτσα... Αλλά απ' ότι έχω καταλάβει αυτά δεν αποτελούν πρόβλημα για το thread. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Είσαι με διαφορά πιο ωραίος.. Όχι οτι παίζει καμιά διαφορά, αλλά κουβέντα να γίνεται. ...μ' αρέσει που κατά τ' άλλα Μοιάζω για συριζέος?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 @defacer Η αντίθεση με την φωτό του avatar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Η αντίθεση είναι μάλλον αυτή εδώ Πρόσφατη κιόλας, θυμάμαι το 2007 σα να 'ταν χθες. Δεν το μετάνιωσα στιγμή που έκοψα το μαλλί αφού έκανε τον κύκλο του, αλλά εδώ πραγματικά νομίζω το λουκ είναι συγκριτικά άθλιο. Μη πω και σκέτο άθλιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Είναι μια πόζα ψιλοαυθόρμητη (με τη σχετική προετοιμασία θα μπορούσαμε να την έχουμε κάνει elite), πάνε και δέκα χρόνια από τότε, είναι και δύο άτομα στη φωτό, κανενός δε φαίνεται η φάτσα... Αλλά απ' ότι έχω καταλάβει αυτά δεν αποτελούν πρόβλημα για το thread. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 φοράει τα γυαλιά σαν κύριος , η κοπέλα από δίπλα στραβώθηκε και αυτή τη φώτο διάλεξε να μας βάλει. αχά, ναι. εκεινη την ημερα στο μαγαζι που ειχαμε παει για καφε τα εσπασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Επειδή δεν έχω δικαίωμα να στερήσω τόσο γέλιο από κανέναν... http://www.ruthlessreviews.com/1124/top-10-most-ridiculous-black-metal-pics-of-all-time-2/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εκεινη την ημερα στο μαγαζι που ειχαμε παει για καφε τα εσπασε ...και την χώρισες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 ...μ' αρέσει που κατά τ' άλλα Άσε και τίποτα να πέσει κάτω! Όχι οτι παίζει κάνα ρόλο εννοούσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι η τύπισσα ήταν trolo-account κάποιου καμμένου όπως κάναμε το 1995 στο Mirc. Η φώτο είναι legit original όμως, άρα υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. μια απο τα ιδια και εγω για να μην νομιζεις οτι ησουν μονος... θυμαμαι προ πολλων ετων τα ιδιομορφα greeklish και τους καυγαδες μας... Indeed... who's wrong? Nobody returns from eternity... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Άσε και τίποτα να πέσει κάτω! Όχι οτι παίζει κάνα ρόλο εννοούσα! ...σα ν' ακούω Στρατούλη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις