haris013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 της σχολης ειναι.ειχα βαλει 17 ωρες ειχα περασει γραπτες εξετασεις αλλα το σταματησα διοτι εχει γινει πλεον πολυ ακριβο hobby οποτε το εχω αφησει για την παρουσα στιγμη.καποια στιγμη θελω να το συνεχισω για να το τελειωσω με το καλο.δεν μαρεσει να αφηνω τα πραγματα μισοτελειωμενα. καλή φάση! είχα ποροθεί και εγώ παλιά γιατί ασχολούταν με το σπορ ένας συγγενής μου αλλά είμουν ανήλικος τότε και δεν μπορούσα να πάω. τι έξοδα έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 καλή φάση! είχα ποροθεί και εγώ παλιά γιατί ασχολούταν με το σπορ ένας συγγενής μου αλλά είμουν ανήλικος τότε και δεν μπορούσα να πάω. τι έξοδα έχει? στις 25 ωρες αν ολα πανε καλα παιρνεις πτυχιο.υπολογισε δυστυχως κανα 5000 ευρω.ειναι δηλαδη οι 25 ωρες εκτος αν χρειαστει καποιος παραπανω ειναι κατι γιατροι κατι παραβολα κατι εξετασεις και τα θεωρητικα μαθηματα.και μετα αν θες να το συνεχισεις ειναι και αλλα λεφτα.βγαινει πιο φτηνα και πιο ευκολα αν πας για trike αντι για ultralight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 25 ωρες αν ολα πανε καλα παιρνεις πτυχιο.υπολογισε δυστυχως κανα 5000 ευρω.ειναι δηλαδη οι 25 ωρες εκτος αν χρειατει καποιος παραπανω ειναι κατι γιατροι κατι παραβολα κατι εξετασεις και τα θεωρητικα μαθηματα.και μετα αν θες να το συνεχισεις ειναι και αλλα λεφτα.βγαινει πιο φτηνα και πιο ευκολα αν πας για trike αντι για ultralight. αστο προσγειώθηκα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 αστο προσγειώθηκα εχει φτασει περιπου 120-140 ευρω η ωρα.τα θεωρητικα νομιζω ειναι κοντα στα 800 ευρω.πολυ ωραιο αλλα πολλα τα λεφτα οποτε παμε σε πιο φτηνα Hobby για την ωρα.πετυχαμε και την ωραια κριση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Pics ρε! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Αν και έχω ξαναβάλει... εδώ sunny Germany εδώ με έναν από τους γιους μου! εδώ απλά είμαι εγώ... και τέλος εγώ με το άλογο! Αυτά, αρκετά ρεζίλι έγινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ποιο χαλαρα το photoshop...καθε φωτο και αλλο ματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 huh? δεν κατάλαβα για τα μάτια... αλλά η μόνη επεξεργασία που έχει γίνει είναι το autocolor... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς με έναν από τους γιούς σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω 2 γιους αυτός είναι ο μικρότερος Εδώ ο μεγαλύτερος: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 ^ Κομπλεδιάν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Opaiktis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 να τους χαίρεσαι. οταν κανω την κοράκλα μου θα σας την δείξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Πόσων χρονών είσαι διάολε; Αν είσαι από 30 και πάνω πες το με τρόπο γιατί θα πα να χτυπήσω μπότοξ ξέρω 'γω. (να χαίρεσαι τους γιούς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Σας ευχαριστώ Opaiktis με το καλό σου εύχομαι! Είμαι 29 παντρεύτηκα στα 23 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Ε, 23 φαίνεσαι :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις