Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγώ ήμουν πεπεισμένος ότι η τύπισσα ήταν trolo-account κάποιου καμμένου όπως κάναμε το 1995 στο Mirc. Η φώτο είναι legit original όμως, άρα υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. 

attachicon.gif yayaya.jpg

dealing with it since 1989

nick τις μπλούζες με μανίκι τις έκαψες ετσι?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι βρε παιδια τετοια επιθεση, νομιζω οτι εχω καλο γουστο.. Τι cyber bullying ειναι αυτο τωρα? :P

Αστους να λενε.Εχουν σκασει απο την ζηλια τους οι μαντραχαλαδες .Αντε τωρα να ψαχνουν τις καταλληλες ποζες και τα καταλληλα φωτοφιλτρα για να ξεπερασουν αυτη την φυσικη γυναικεια ομορφια  :-D

Αστους να λενε.Εχουν σκασει απο την ζηλια τους οι μαντραχαλαδες .Αντε τωρα να ψαχνουν τις καταλληλες ποζες και τα καταλληλα φωτοφιλτρα για να ξεπερασουν αυτη την φυσικη γυναικεια ομορφια  :-D

IMG_0630.jpg

• Like 12

Εγω και απο κοντα ασπρομαυρος ειμαι.

• Like 1

nick τις μπλούζες με μανίκι τις έκαψες ετσι?

όλο το χρόνο με αμάνικες και boxεράκια κυκλοφορώ σπίτι μου 

μακαρονια!!!νταξει you win the internet φαση..

Και εσύ εε?? αγάπη τα μακαρόνια :P

Όντως γιατί τέτοιος πόλεμος για το Κορίτσι? αν είναι όντως αυτή, μια χαρά όμορφη είναι! δεν λέμε πως είναι η ποιο όμορφη του forum, προς θεού, έτσι μειώνουμε τις άλλες (καλύτερα όχι ετικέτες)...

@nicoc89 γυμνάσου και λίγο, πεσμένο σε βλέπω... :P

Όντως γιατί τέτοιος πόλεμος για το Κορίτσι? αν είναι όντως αυτή, μια χαρά όμορφη είναι! δεν λέμε πως είναι η ποιο όμορφη του forum, προς θεού, έτσι μειώνουμε τις άλλες (καλύτερα όχι ετικέτες)...

Εχεις απολυτο δικιο συμφορουμιτη η αριστεία οπως και η υπέρτατη ομορφια ειναι ρετσινιά εξαλλου, ας συμφωνήσουμε ολοι οτι ειναι πολυ ομορφη και για εμενα προσωπικά μια απο τις ομορφοτερες για να μη μειώσουμε καμια αλλη προς θεου..

Εχει πλακα πως την πατάτε ολοι αμεσως, αν και περίμενα χειρότερες αντιδράσεις για να ειμαι ειλικρινής.. :P Το σταματάω εδω sorry mods δείξτε ελεος δεν μπορούσα να κρατηθώ.. :P

Αν μιλάμε μόνο για το φόρουμ είναι άνετα στο top3.. Τρεις δεν είναι όλες οι γυναίκες εδώ; :-D  :mrgreen:

Περισσότερο όμως,δε μπορείς να κρίνεις απο μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που φαίνεται το μισό πρόσωπο..Θέλουμε περισσότερα στοιχεία!! :D

περισσότερη κριτική πάντως δε θα κάνω,δε μας ζητήθηκε άλλωστε να κρίνουμε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...