GreekMonkey Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Μοντέλο είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μετά από βραδινή έξοδο πάμε για φαγητό (Για το τσαντάκι δεν θέλω σχόλια είναι της κοπέλας όχι δικό μου) Ο γάτος πεινούσε ...δηλαδή αν κατάλαβα καλά, α) πήρες το τσαντάκι της κοπέλας σου για να β) βγείτε με τον γάτο για ποτό και γ) κάτσατε μαζί με τον γάτο για φαγητό επειδή αυτός πεινούσε...; 'Σαι θεός λέμε. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ρε συ wash αμάν δηλαδή! Σενάρια γράφεις ρε φίλε? Μοντέλο είσαι. Μπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 ...δηλαδή αν κατάλαβα καλά, α) πήρες το τσαντάκι της κοπέλας σου για να β) βγείτε με τον γάτο για ποτό και γ) κάτσατε μαζί με τον γάτο για φαγητό επειδή αυτός πεινούσε...; 'Σαι θεός λέμε. Λογικά ακούγονται όλα αυτά..Το θέμα είναι ποιός έβγαλε τη φωτογραφία... Ίσως είχε και άλλους γάτους η παρέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekMonkey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Για δεινόσαυρο τον κόβω τον φωτογράφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αλλαξε ακαου ο κοκοψοψαρος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Αλλαξε ακαου ο κοκοψοψαρος; Oh yeah! Θα ανεβασω μαζι με την κοπελα ΚΑΙ το τσαντακι της ΚΑΙ εμενα ρε για να μην λετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Και το γατί! Μην ξεχνάς το γατί! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Θα ανεβασω μαζι με την κοπελα ΚΑΙ το τσαντακι της ΚΑΙ εμενα ρε για να μην λετε! την κοπέλα θέλουμε να δούμε. τη νόμιζες εσένα? υγ χιουμορ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Oh yeah! Και μου φάνηκε γνωστή η φυσιογνωμία σου! Λέω κι εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Που να μην το έγραφε κιόλας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 μπορεί να μπαίνουν από το κινητό κακιασμενε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Όντως είμαι απο κινητό (γιατί, πώς φαίνεται απο υπολογιστή; ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Έχετε δίκιο Δεν το σκέφτηκα γιατί εγώ κι από κινητό να μπω το βάζω να φαίνεται κανονικά το site... sargio, το γράφει κάτω από το nick του, στο location 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μια προφανώς τυχαία και αυθόρμητα τραβηγμένη φωτογραφία! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις