Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Wind tunnel Βαρσοβια προπονηση ... Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia Παρτε και μια αλλη M Sent from my iPhone 6 plus using Insomnia 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 die! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 αυτο ειναι προπονηση για κατι συγκεκριμενο που ετοιμαζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) <p>αυτο ειναι προπονηση για κατι συγκεκριμενο που ετοιμαζεις?</p> ειναι η καλυτερη προπονηση που μπορεις να κανεις για το skydiving .analoga το επιπεδο που εισαι βελτιωνεις την τεχνικη σου και κανεις διαφορετικες ασκησεις. Εγω προσπαθω να φτιαξω το back που δεν το εχω και να κανω απλο σχηματισμο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2015 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech35 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 οχι σαν την σκατόφατσα τη δική μου (βλέπε avatar ) πρέπει να σε έχω πετύχει κάπου στο history channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τον αριστερό που τον ξέρεις? πολυ καλος φιλος γτ; τον ξερεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kazama88 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τον ξερω τον Παναγιωτη. Χαιρετησματα δωσε απο τον Αγη με το drz τον φιλο του Vatos. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τον ξερω τον Παναγιωτη. Χαιρετησματα δωσε απο τον Αγη με το drz τον φιλο του Vatos. σσσσ μην λες ονοματα εγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τον ξερω τον Παναγιωτη. Χαιρετησματα δωσε απο τον Αγη με το drz τον φιλο του Vatos. αφού δεν το έχεις το drz ρε αλήτη πια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 μουρδέλο τα κάνατε ρε μαλκς κανονίστε κάνα καφέ και αφήστε τα ποιος ξέρει ποιον το οτι είστε γραμμένη εδώ μου κάνει πιο πολύ εντύπωση από όλα ! και εσύ liopyri που παρακολουθείς στα μουλωχτά θα βγάλω τη μούρη σου εδώ φάτσα φόρα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 (και ρουφιάνος και δαρμένος)! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 ήταν για να σας βγάλω όλους στην αφάνεια λόγο καιρού ! για αρχή διαλέξτε σε ποιο φόρουμ θα εμφανιζόμαστε δεν γίνεται να είμαστε παντού και πουθενά και το νου σας έχω τις φάτσες όλως σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Όχι δεν τις έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Συμπληρώνω εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχαχα! Εσύ πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τις έχεις εκείνες τις φωτογραφίες (ούτε γω δεν τις έχω πια)!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις