Razor_7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Skills στο paint. Και duckface. 100% matching with avatar pic 2
giorgolavos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Τα κυτεί έμα, ε... Για ηλικίες λέμε πάντα, έτσι; Ωχ! Γέρος detected XD XD XD Ρε ρε ρε. Η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμός. Έτσι μπράβο! Άντε τώρα, πέρνα κι από το ΚΑΠΗ για μια κολτσίνα, σε περιμένουμε... Και η φυλακή ένα δωμάτιο, so? Άσε, σου βρήκα εγώ τίτλο, "Περιμένοντας την γκόμενα να τελειώσει τα ψώνια.." Εσύ είσαι ο "Εγώ θα κάτσω με την νεολαία!" ε; Η ηλικια μετραει μονο αν εισαι ουισκι. Ειχα γενεθλια το Σαββατο και με ταραξαν ολοι, και ειδικα οι γυναικες, τα ποσα κλεινω. ο διαλογος ηταν καθε φορα ο εξης: -Τα ποσα κλεινεις; -Τα 8 -Τα 8;; τα 38 δηλαδη; -Οχι, τα 8 εννοω. Εσεις δεν λετε οτι οι αντρες ουσιαστικα δεν μεγαλωνουμε ποτε; ε, τα 8 κλεινω. 6
nicoc89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Skills στο paint. Και duckface. τον αριστερά τον πέρασα για τον τούφα xDDD 2
therock Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 τον αριστερά τον πέρασα για τον τούφα xDDD ρε και γω χωρις πλακα, τι φαση?
Razor_7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ^Τρολοβίτη ανέβασε φωτό κι άσε τα σχόλια. 4
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγώ και ο μπρο, τρισμέγιστοι σνοουμπόρδερς κλπ κλπ. Δυστυχώς η τέρμα καγκουροτρέντυ μάσκα μου χάθηκε και αναγκάστηκα στην ποταπή δανεικιά απο τα λιδλ που παω ο ερμος που;;;; 13
redhotstef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Εγώ και ο μπρο, τρισμέγιστοι σνοουμπόρδερς κλπ κλπ. Δυστυχώς η τέρμα καγκουροτρέντυ μάσκα μου χάθηκε και αναγκάστηκα στην ποταπή δανεικιά απο τα λιδλ που παω ο ερμος που;;;; Daft punk φαση και ετσι!! 4
Rabican Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γκριματσα αποριας για το τι κανουμε με τοσο κρυο...! 6
LongTom Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 γκριματσα αποριας για το τι κανουμε με τοσο κρυο...! Πράγα,δίπλα στο Ρολόι; Τουλάχιστον να έβγαζες σέλφι με το ρολόγι στο φόντο,τώρα δεν φαίνεται καθαρά. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 και μια παραμονοπρωτοχρονιατικη, με την αδερφη μου παλι την αδερφή σου πόσο την πουλάς; καλές φυσιογνωμίες-καλά παιδιά φαίνεστε. οχι σαν την σκατόφατσα τη δική μου (βλέπε avatar ) 1
tehAllantin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ειναι μεγαλος-μικρος αδερφός mario-luigi τα πηρα στην χριστουγεννιάτικη αγορα του Birmingham
driftingcris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ξημερωμα. Χαλια. Εεεε αδερφε εχεις ενα ευρω να παρω τσιγαραα 1
Kazama88 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 here i am δεν αντεξα ζηλεψα και ειπα να βαλω την φατσα μου χΔ (ο δεξιος ειμαι οπως κοιτατε την φωτο ) oυσττττ χεστηκα πανω μου βραδιατικα Τον αριστερό που τον ξέρεις? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις