haris013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 οχι και οπλακι . αν γνωριζεις ειναι η custom seira της sig sauer pou παιρνει τα παντα πανω διοπτρες,compensators gia την open κατηγορια IPSC .O συγκεκριμενος αγωνας δεν ηταν πρακτικη σκοποποβολη αλλα ακινητου στοχου και δεν επιτρεπονται αυτα . 40 διαμετρημα και παιρνει και κιτ για 9mm. ναι το οπλάκι το έννoούσα μέσα σε εισαγωγικά με ipsc ασχολούμαι εγώ, production κατηγορία άλλα θέλω πολύ να περάσω στην open κάποια στιγμή. 1
Antwni Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τι ματάρες είναι αυτές Iris? Φτου σου. Την ροζ πιτζάμα δεν την περίμενα από εσένα πάντως Υ.Γ.Άδειασε κάνα πμ ... xD
Iris_89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τι ματάρες είναι αυτές Iris? Φτου σου. Την ροζ πιτζάμα δεν την περίμενα από εσένα πάντως Υ.Γ.Άδειασε κάνα πμ ... xD Χαχαχα merci xD Ε, είπα να κάνω την εξαίρεση... σε πιτζάμα μόνο! Και έχω άπλετο χώρο στα πμ xD
nicoc89 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Wet your selfs like it's 1998~ α εσύ εισαι απο την γενιά των hippies και των rave parties 1
Pa0ki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Selfie δίχως ίχνος photoshop μόνο λίγο abuse στην εφαρμογή που μας πάσαρε ο stormrain στις προσφορές Πρόκειται για έργο τέχνης στην ουσία, με ξεκάθαρες αναφορές στη glbt κοινότητα και στους αδικομπαναρισμένους φορουμίτες 10
whodatinsomniaK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 guys, get a room Στην εποχή τους εγαμιόσαντο στο δρόμο ωσάν τα σκυλιά... Δε χρειάζονται δωμάτιο οι λέουρες... 4
headbanger Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Πίνοντας μια χειμωνιάτικη μπύρα - έξω χιόνι και -20 Συναυλία Kreator / Arch Enemy Με ένα φιλαράκι. 9
status Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 α εσύ εισαι απο την γενιά των hippies και των rave parties Όχι, απεναντίας, αν και όταν είχα ένα σκουλαρίκι σε φάση smilie, είχα πάει Plus soda και ο πορτιέρης μου κλεισε το μάτι..δεν ξέρω το γιατί.;ρ Γάμησε τα, πως θα μπορούσα να σε πείσω ότι άκουγα, φανατικά, μεταλ και hard rock τότε; 2
linkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Ασ'τα σαπια στατε, με n'sync και backstreet boys γουσταρες. Και σαικεντελια (αλλες ωρες ομως αυτα(υπο αλλες συνθηκες)). 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις