Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εγινε παιδια μας ηρθε σ ολους να βαλουμε φωτο :P<br><br> Φωτη μ αρεσει που ο σκελετος του γυαλιου ειναι ιδιο χρωμα με το μπουφαν!

Margarita  εισαι πολυ μπροστα  και το ρολοι! Τα γυαλια ειναι oakley ballistc 3.0 me προδιαγραφες για την σκοποβολη μην χασουμε κανενα ματι απο καλυκα.

Παρτε και μια απο τον τελευταιο μου αγωνα που ξεφτιλιστηκαμε ηρθα 4ος :P

attachicon.gif:

STI ?

Sig Sauer Xsix supermatch to δευτερο που ηρθε στην ελλαδα .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρτε και μια απο τον τελευταιο μου αγωνα που ξεφτιλιστηκαμε ηρθα 4ος :P<br><br><br><br><br><br><br><br> attachicon.gif:<br><br><br><br>

μας κολάζει μεσημεριάτικα 

• Like 2
Δημοσ.

και το ρολοι! Τα γυαλια ειναι oakley ballistc 3.0 me προδιαγραφες για την σκοποβολη μην χασουμε κανενα ματι απο καλυκα.

{<br /> "is_RGB_PNG" = 1;<br /> "kImageIOInfoHeader_alphaInfo" = 8194;<br /> "kImageIOInfoHeader_bitsPerComponent" = 8;<br /> "kImageIOInfoHeader_bitsPerPixel" = 32;<br /> "kImageIOInfoHeader_cacheImageBlocks" = 0;<br /> "kImageIOInfoHeader_colorspaceModel" = 1;<br /> "kImageIOInfoHeader_imageHeight" = 106;<br /> "kImageIOInfoHeader_imageIndex" = 0;<br /> "kImageIOInfoHeader_imageWidth" = 150;<br /> "kImageIOInfoHeader_isFloat" = 0;<br /> "kImageIOInfoHeader_isLittleEndian" = 0;<br /> "kImageIOInfoHeader_plugin" = "<CGImagePlus 0x14d62350>{w=150 h=106 prov=0x0 props=0x14df38d0 metadata=0x14dddda0}";<br /> "kImageIOInfoHeader_pluginHandlesReMapping" = 1;<br /> "kImageIOInfoHeader_rowBytes" = 640;<br /> "kImageIOInfoHeader_session" = "<CGImageReadSessionRef 0x14d5e140>{offset=5431 readref=0x14dda6a0}";<br />}

sig sauer xsix supermatch to δευτερο που ηρθε στην ελλαδα .<CSIHelper: 0x14e02fa0>

ωραίο οπλάκι ;) μοιάζει με την custom σειρά της sti.

πως τα πάει απο recoil? .40 διαμέτρημα?

• Like 1
Δημοσ.

Παρτε και μια απο τον τελευταιο μου αγωνα που ξεφτιλιστηκαμε ηρθα 4ος :P<br><br><br><br><br><br><br><br> attachicon.gif:<br><br><br><br>

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ REVOLVER ΣΟΥ?

• Like 1
Δημοσ.

ωραίο οπλάκι ;) μοιάζει με την custom σειρά της sti.

πως τα πάει απο recoil? .40 διαμέτρημα?

οχι και οπλακι . αν γνωριζεις ειναι η custom seira της sig sauer pou παιρνει τα παντα πανω διοπτρες,compensators gia την open κατηγορια IPSC .O συγκεκριμενος αγωνας δεν ηταν πρακτικη σκοποποβολη αλλα ακινητου στοχου και δεν επιτρεπονται αυτα . 40 διαμετρημα και παιρνει και κιτ για 9mm.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εγινε παιδια μας ηρθε σ ολους να βαλουμε φωτο :P

To παρατήρησες ε; :P

Κορίτσα,

Καθε φορά που ποστάρετε  φώτο του εαυτό σας, βροχή τα Likes, μπλά μπλά μπλά μπλά, ΑΛΛΑ και τα κοπλιμέντα σε σε προσωπικό επίπεδο που λογικά σας φιάχνουν και την μέρα...

And what about those PMs...?

Δημοσ.

Το προσεξατε?

Κορίτσα, έχω ένα παραπονο απο την συμπεριφορά σας..

Καθε φορά που ποστάρετε  φώτο του εαυτό σας, βροχή τα Likes, μπλά μπλά μπλά μπλά, ΑΛΛΑ και τα κοπλιμέντα σε σε προσωπικό επίπεδο που λογικά σας φιάχνουν και την μέρα...

ΟΠΟΤΕ

Πείτε και κανα καλό λόγο για τα αγοράκια που ανεβάζουν τις φωτο τους, ΔΕΝ θα σας πέσει και ο κώλος,.

Ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι..

ελεύθερος;;; 

χαχα

flirting-gif1.gif

Παρτε και μια δικη μου . .

DSC00439.jpg

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...