Pa0ki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Έπρεπε να βγάλω χθες φωτό να ποστάρω που ήμανε ντυμένος κυριλέ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ηρθα να δηλωσω πως εχει και ο κοκοψοψαρος φαν κλαμπ. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 iris89,.χωρις παρεξηγηση, πολυ ομορφη γυναικα.. Και οι γυναικες αβαφτες ειστε πιο ωραιες, λιγες τολμουν να το βγουν ετσι.. Καλά, δεν είναι όλες οι άβαφτες ωραίες Απλά σε άβαφτη γυναίκα καταλαβαίνεις αν έχει φυσική ομορφιά.. (Τελείως offtopic, τα 2 αυστηρότερά μου κριτήρια για την ομορφιά γυναίκας είναι αν σου αρέσει όταν ξυπνάς και τη βλέπεις δίπλα σου και όταν βγαίνει από τη θάλασσα που έχει βρεγμένα-κολλημένα μαλλιά. Το κακό με το πρώτο είναι πως πρέπει να κοιμηθείτε μαζί πρώτα και μετά να κρίνεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Καλά, δεν είναι όλες οι άβαφτες ωραίες Απλά σε άβαφτη γυναίκα καταλαβαίνεις αν έχει φυσική ομορφιά.. (Τελείως offtopic, τα 2 αυστηρότερά μου κριτήρια για την ομορφιά γυναίκας είναι αν σου αρέσει όταν ξυπνάς και τη βλέπεις δίπλα σου και όταν βγαίνει από τη θάλασσα που έχει βρεγμένα-κολλημένα μαλλιά. Το κακό με το πρώτο είναι πως πρέπει να κοιμηθείτε μαζί πρώτα και μετά να κρίνεις ) Κάποιες ξυπνάνε νωρίτερα από τον άλλον για να ψιλοφτιαχτούν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 20141103_152817.jpg Χωρίς ίχνος μακιγιάζ photoshop τότε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Iris είσαι παιδί μ πειρασμός σεισμοοοοοοοςς ανέβασες φωτογραφία, έπεσε ο server και την ίδια μέρα έγινε σεισμός! Σου έχω ξανά πει ότι έχεις ωραίο βλέμμα? όχι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Iris είσαι παιδί μ πειρασμός σεισμοοοοοοοςς ανέβασες φωτογραφία, έπεσε ο server και την ίδια μέρα έγινε σεισμός! Σου έχω ξανά πει ότι έχεις ωραίο βλέμμα? όχι? Μας νοιάζει; Μάλλον όχι. Το σπάμμινγκ που έχεις εδραιώσει τελευταία σε αυτό το νήμα; Ναι, αυτό μας νοιάζει και πρήζεις μπάλες κάθε φορά με τα πηγαδάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μας νοιάζει; Μάλλον όχι. Το σπάμμινγκ που έχεις εδραιώσει τελευταία σε αυτό το νήμα; Ναι, αυτό μας νοιάζει και πρήζεις μπάλες κάθε φορά με τα πηγαδάκια Ανεβασε μια φωτο αν ειναι και συ ... Αν δεν σου αρεσει, καντου αναφορα.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Μας νοιάζει; Μάλλον όχι. Το σπάμμινγκ που έχεις εδραιώσει τελευταία σε αυτό το νήμα; Ναι, αυτό μας νοιάζει και πρήζεις μπάλες κάθε φορά με τα πηγαδάκια Εγώ κάνω σπαμ? συγκεκριμένα εγώ? οκ... Και όλο αυτό δεν το είπα για να την υποτιμήσω, αντιθέτως! αλλα που... Τέλος πάντων, καλή συνέχεια............... -1ας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά... και σε αυτό τρώγεστε? Μην πει κάποιος μια καλή κουβέντα, κάποιος τα χάνει. Τι να πω.. Ευχαριστω evo 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Βγηκαν τα nerdομάχαιρα βλεπω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Να την λες στον αλλον για σπαμ σε νημα με θεμα φωτογραφιες μελών αλλα να ανεβαζεις και συ καμμια φωτο, νταξει παει στον διαολο !να την λες στον αλλον ομως , που αυτος ανεβαζει φωτογραφιες , εννω εσυ δεν εχεις ανεβασει ΠΟΤΕ ε ειναι λιγο ελεος η φαση , ειναι τζεσουςκραιστομαιγκατ εν ολιγοις .. ! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Σε βαθιά περισυλλογή! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 photoshop τότε?? για το χρώμα στα χείλη λες? και τα δικά μου έτσι ειναι και επίσης δεν βάφομαι 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση margaritagr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Χαιρετω σας Sent from my iPad using Insomnia 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις