Mau-Maus Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 μπεκαμ ο μελισσοκομος αυτη ειναι η καλυτερη , αν δεν ειχες ανεβασει τις αλλες , τα κοριτσακια εδω θα σε περνουσαν για ωραιο παιδι !! χαχαχαχααχ πλακα κανω μια χαρα εισαι φιλοςςςςς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Χαχαχαχαχαχ ευχαριστω αγορινα για τα καλα λογια να' σαι καλα Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2014 από KoKoPsOpSaRoS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 όχι εγώ και με τις άλλες που είδα για ωραίο τον περνούσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Να μαι πάλι με την φάτσα μου Ξέρω δεν με χορταίνετε [/sp oiler] Moλις σε ειδα θυμηθηκα τον rocknrolla.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ευτυχώς που υπάρχει και ο κοκορόψαρος και διατηρεί το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ευτυχώς που υπάρχει και ο κοκορόψαρος και διατηρεί το θέμα... So you want moar pix? Αφιερωμένη (bonus η Tiffy κοιμάται στο background) υ.γ. δε παίζει να έχω βγάλει χειρότερη pic, i feel blessed 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 spoiler, ρε αυτόφωτε, μας τυφλώνεις... ως γνωστός σάτυρος, δεν εννοούσα φωτογραφίες αρένων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Προχθές ξανάπεσε ξυράφι, Σκέφτομαι τραγιάσκα να μη με περνάνε για χρυσό αυγό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Προχθές ξανάπεσε ξυράφι, Σκέφτομαι τραγιάσκα να μη με περνάνε για χρυσό αυγό Έχω ερωτήσεις! Καταρχήν να πω, άσε μουσιιι!! πραγματικά θαυμάζω αυτούς που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το στιλ! Ερωτήσεις!: 1. Ξουρίζεσαι... μετά άμα αφήσεις μαλλιά πάλι δεν θα είναι ένα extra helmet? .. Πέτρα και όρθια (ναι..) 2. Άμα φοράς καπέλο δεν σε ενοχλεί όταν είναι φρεσκοξουρισμένα? 3. Μπορείς να κάνεις και αποτρίχωση? XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το στιλ το υποστηρίζει... ή για να είμαστε ειλικρινής, δεν το υποστηρίζει, κυρίως η βαρύτητα. Αλλά είμαστε μαζί σου! :·) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Έχω ερωτήσεις! Καταρχήν να πω, άσε μουσιιι!! πραγματικά θαυμάζω αυτούς που μπορούν να υποστηρίξουν αυτό το στιλ! Ερωτήσεις!: 1. Ξουρίζεσαι... μετά άμα αφήσεις μαλλιά πάλι δεν θα είναι ένα extra helmet? .. Πέτρα και όρθια (ναι..) 2. Άμα φοράς καπέλο δεν σε ενοχλεί όταν είναι φρεσκοξουρισμένα? 3. Μπορείς να κάνεις και αποτρίχωση? XD Έχω μούσι απλά πριν 1 βδομάδα έπεσε κούρεμα γιατί με έπρηξε η παρέα ότι είμαι σαν παπάς 1) Δεν κατουλαβαίνω τη λες. Να έχω μαλλιά απλά μου την βαράει ώρες ώρες και τραβάω ξούρα (πριν 2μιση χρόνια είχα μακρύ και το έκοψα) 2) Δεν φοράω καπέλα, την κουκούλα στο hoodie όμως όταν την έχω, προκαλούν οι τρίχες τεράστια τριβή και δε πέφτει για κανένα λόγο. (Και όταν λούζομαι, πρώτα βάζω σαμπουάν στα γένια να κάνω αφρό και μετά στην καράφλα γιατί δε μπορεί να γίνει) 3) Για κανένα λόγο, ανάλογα την μήνα αφήνω ή όχι μαλλί, δε θέλω να γίνω Παπανδρέου Αυτό το στιλ το υποστηρίζει... ή για να είμαστε ειλικρινής, δεν το υποστηρίζει, κυρίως η βαρύτητα. Αλλά είμαστε μαζί σου! :·) Έχω μαλλί ρε, από επιλογή η καράφλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ορίςτε και το επόμενο τατουάζ σου: "Έχω μαλλί ρε, από επιλογή η καράφλα" και δε θα σε περνούν για αυγό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το μούσι θέλει αρκετή περιποίηση είναι η αλήθεια για να φαίνεται ωραίο! 1) Εννοώ πως τώρα άμα θες να αφήσεις μαλλιά τύπου KoKoPsOpSaRoS και ποιο κοντά, πως θα είναι? Ρωτάω γιατί στην ουσία όταν ξυρίζεσαι κάπου οι τρίχες γίνονται άγριες και σκληρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σκατά θα είναι, ο κοκοψοψαρος έχει γαμώ τα μαλλιά, ίσια, εμένα είναι σπαστό, αλλά παραμένει μαλακό μαλλάκι (λιπαρή τρίχα οπότε δεν υπάρχει θέμα να γίνει άγρια) whodatinsomniaK σε κανά 2μηνο άμα δε ρίξω πάλι ξούρα θα ποστάρω φωτό με μαλλί μόνο για σένα (αλλά για την ώρα πάρε μία πριν κανά 6μηνο) υ.γ. ναι τα κροταφάκια έχουν αρχίσει και πάνε πίσω, αλλά αυτό φταίει το μακρύ μαλλί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μου βγαζει την πιστη ομως για να το φτιαξω, πιστεψε με. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις