Προς το περιεχόμενο

Τα μέλη του Insomnia με photo τους

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ισχύει δύσκολα θα αντέξει ένα κινητό σε θαλασσινό νερό! το αλάτι τα καταστρέφει όλα, έτσι κ αλλιώς ότι και να πάρεις μετά θέλει καλό ξέβγαλμα με γλυκό νερό. Πιστεύω όμως πως το κάθε τι είναι για την δικιά του δουλειά. Τώρα δεν θα πάρεις ένα κινητό για να βγάζεις φωτογραφίες κάτω από την θάλασσα, για καμιά μέσα στο ενυδρείο να βγάλεις τον nemo καλά είναι. Υπάρχουν πολλά Housing για την gopro, και στην ουσία παίρνεις και μια βάση για το κεφάλι ας πούμε και έχεις τα χέρια σου λυμένα ;)

Τώρα όσο για την εικόνα, αυτό είναι το κανονικό της μέγεθος? ή την έχεις σε μεγαλύτερη ανάλυση? Θα την ήθελα και σε μεγαλύτερη :D

Είσαι άρχοντας πάντως!! όνειρο ζωής η κατάδυση  :-D και συγκεκριμένα Χαβάη ή Φίτζι! ;)

Πραγματι το θαλασσινο νερο με το αλατι σκιζει τα παντα.αν για καποιο λογο το βαλεις σε αλατι μετα πρεπει να το ξεπλυνεις οπως ειπες. το εκανε ενα παιδι εδω στο forum αλλα καποια στιγμη του πηρε νερο.εδω βλεπεις να σκανε κινεζικοι φακοι που ειναι με orings και να βλεπεις τα orings να διαλυονται που ειναι της πλακας.ναι πραγματι καθε τι για την δουλεια του.για αυτο και θα δεις τετοιες τιμες στα Housing.ειχε η φωτογραφικη 300 ευρω και 300 εκανε και το housing.τα κινητα οσα ειναι για πισινα ειναι για αυτο που λενε.καμια φωτο σε πισινα .δυσκολο να τραβηξεις με βαση στο κεφαλι εκτος αν θες video.για φωτο με τα χερακια συνηθως.δυστυχως δεν την εχω σε μεγαλυτερη.δεν ειναι το κανονικο της μεγεθος.απλα την σηκωσαν σε ενα group στo fb και εγω την πηρα απο εκει μετα.δεν πηρα την αυθεντικη.κατα τα αλλα αν ειναι ονειρο ζωης μηπως ειναι η ωρα να ξεκινησεις?και ανα πασα στιγμη μετα πας χαβαη πας αφρικη πας φιτζι πας αιγυπτο και δεν ξερω ποσα αλλα εξωτικα μρη.

στα πόσα μέτρα βουτάς;

εχω κατεβει μεχρι 55 και τωρα κανω τα μαθηματα γiα το το tec trimix που ειναι μεχρι 90.απο padi(dsat)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δουλέψεις επαγγελματικά;

οχι δεν το σκεφτομαι καν.ουτε καν για το divemaster δεν θελω να παω.αν ηταν να το παω επαγγελματικα θα προτιμουσα commercial diver παρα εκπαιδευτης.απλα το ονειρο ηταν να κανω καποια στιγμη trimix και καποια στιγμη cave diving.το δευτερο το τελειωσα το πρωτο soon θα τελειωσει και αυτο.

Τρομακτικό!

zio10 πρεπει να σου δειξω videaki απο cave diving.αυτο ειναι πιο ωραιο.

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1

ο λόγος που ανεβάζεις το κόστος της κατάδυσης ,την δυσκολία να βρεις ζευγάρι και την πιο μεγάλη δυσκολία να οργανώνεται μια κατάδυση λόγω έλλειψης κόσμου ποιος είναι; και γιατί να μην βουτάς μέχρι τα 55 με κανονικό αέρα;

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΜΟΝΤ ΡΕ

Πανάθεμα

σου χαλασα το θεμα ε?ειχα ανοιξει θεμα για καταδυση αλλα δεν φτουρισε που λενε.και νομιζω και 2 φορες κιολας.

pouline, ούτε γκομενα σουν. 15 like και άλλα τόσα σχόλια. :-D

εμ συνεχεια εσεις μονοπωλειται εδω στο forum.σηκωνεται μια ωραια φωτο και σας σχολιαζουν για 100 ποστς απο κατω καιι αλλα 200 Likes.ας σχολιαστει και ενα Hobby μια φορα μπας  και μερικα ατομα που θελουν να κανουν καταδυση κανουν το μεγαλο βημα ή πανε εστω να κανουν ενα discover scuba.γιατι στην ελλαδα τα hobby εχουν μεινει στην ακρη και τα μισα τα θεωρουν extreme και επικινδυνα

ο λόγος που ανεβάζεις το κόστος της κατάδυσης ,την δυσκολία να βρεις ζευγάρι και την πιο μεγάλη δυσκολία να οργανώνεται μια κατάδυση λόγω έλλειψης κόσμου ποιος είναι; και γιατί να μην βουτάς μέχρι τα 55 με κανονικό αέρα;

ο λογος ειναι οτι παντα θελω κατι παραπανω και δεν ειμαι απο τα ατομα που θελω να μεινω καπου στασιμος.μαρεσει να κανω πραγματα και να τα προχωραω οποτε αυτος ειναι ο λογος που εφτασα μεχρι trimix και cave συν και αλλα hobby που εχω κανει κατα καιρους.ειναι εσωτερικη μαχη να το πω ετσι.να κανω κατι πιο δυσκολο κατι που θα με ζοριζει και που θα ξεπερασω τα ορια του εαυτου μου.μια μαχη με το εγω.ταυτοχρονα κανεις κατι που γινεται πιο brain(mentally) δυσκολο και ειναι μια ηθικη ικανοποιηση για τον ευατο σου οτι καταφερες κατι παραπανω.για τον ευατο σου οχι για τους αλλους.το cave πχ ηθελα να δω πως ειναι.συν οτι καταφερα να δω και πραγματα που με recreational δεν θα μπορουσα.

κανονικο αερα συνηθως θα χρησιμοποιησεις μεχρι και το tec50 και οχι παραπανω λογω ναρκωσης αζωτου.σε πιο απαιτητικα περιβαλλοντα οπως κρυα νερα cave και διαφορα τετοια ή σε πιο απαιτητικες δουλειες αμα πας για καποιο Project Κτλ θα δεις να χρησιμοποιουν trimix και σε λιγοτερα μετρα για να εισαι πιο καθαρος.σε project πχ εχουυμε χρησιμοποιησει trimix για 45 μετρα.

Και χωρίς να δείξει τη φάτσα του καν! :P

xaxa.η φατσα μου εχει φανει σε αλλα ποστς.

ποζεράς !!!

ειδικα αυτο.αυτο περιμενα να δειχτω και στο ινσομνια κιολας.ειμαστε στην εποχη που δεν δειχνεσαι με τα Hobby σου αλλα αν εχεις Iphone 5 αν εχεις το jeep σου και ολα τα λοιπα.αν κανεις Hobby οι μισοι θα σε πουν ηλιθιο στο τελος.ενω αμα πηγαινεις για clubbing με την αμαξαρα και το κινητο πανω στο τραπεζι εισαι cool και in.αυτους θεωρω ποζεραδες.

κατα τα αλλα και τα θεματα που ειχα ανοιξει για την καταδυση ηταν με σκοπο ατομα που μπορει να θελουν να κανουν το πρωτο βημα να παρουν μερικες πληροφοριες μπας και ετσι πειστουν για να ξεκινησουν και να κανουν κατι που ισως να τους αρεσει.διοτι τα Hobby ειναι δυστυχως πολυ παρεξηγημενα στην ελλαδα και οι μισοι τα θεωρουν waste of money ,waste of time και δεν ξερω τι αλλο.αμα ειναι να κανεις ποζεριλικι σηκωνεις μια φωτο με το αμαξι και με το ipad στο χερι ή το mac book.χωρις παρεξηγηση παντα.

• Like 5

Τα αέρια ποιος τα φτιάχνει; και εντάξει όλα καλά με το εγώ και τα όρια που θες να προσπεράσεις,ζευγάρι πως βρίσκεις; πόσοι βουτάνε για διασκέδαση με αυτό το τρόπο; οσοι ξέρω βουτάνε για δουλειές.

• Like 1

Βάλε και μια από cockpit B)

cockpit Like this??απο παλιοτερο hobby που εχει μεινει στην μεση για την ωρα λογω οικονομικης δυσχερειας

Τα αέρια ποιος τα φτιάχνει; και εντάξει όλα καλά με το εγώ και τα όρια που θες να προσπεράσεις,ζευγάρι πως βρίσκεις; πόσοι βουτάνε για διασκέδαση με αυτό το τρόπο; οσοι ξέρω βουτάνε για δουλειές.

στην αρχη τα αερια τα εφτιαχνε ο εκπαιδευτης.οταν εκανα το και trimix gas blender καποιες φορες τα εφτιαξα και εγω.

δεν βρισκεις ευκολα ζευγαρι ειδικα για το trimix λογω κοστους οποτε ναι δεν ξερω τι θα γινει σε αυτην την περιπτωση.το καλο ειναι οτι στο cave παλι περνας πολυ ωραια και δεν εχεις αυξημενο κοστος αν και εκει παλι τα ατομα ειναι λιγο περιορισμενα.μετα καπως λιγο πιο ευκολο στα ατομα να βρεις ειναι διεισδυσεις σε ναυαγια και ειτε γενικως wreck diving.αλλιως μετα κανεις κανονικες καταδυσεις και περιμενεις ποτε θα γινει καποια καταδυση ειτε trimix ειτε καποιο Project ειτε κατι που να ειναι πιο ενδιαφερον σε αυτο που θες να κανεις(cave ).δεν γινεται αλλιως.αν και για tec βουτιες  μεχρι 50 μετρα θα βρεις καποια ατομα μια που το κοστος δεν ανεβαινει κατακορυφα.δυστυχως δεν γινονται ολα.ειδικα πλεον με την κριση που εχουν σφιξει τα πραγματα.δεν περιμενεις δηλαδη ουτε οτι θα πας καταδυση καθε εβδομαδα ουτε οταν πας οτι θα πρεπει να ειναι tec diving.και μια απλη καταδυση να πας σιγουρα ξεσκας λιγακι απο την καθημερινοτητα.επισης οταν καποιος κανει πχ το tec 50 ειναι ευκαιρεια να πας να κανεις και εσυ τις βουτιες που κανει και αυτος αν δεν εχουν συμπληρωθει τα ατομα.και δεν βουτανε ολοι για δουλειες .πολλοι βουτανε επειδη τους αρεσει ειτε για καποιο ναυαγιο ειτε για να χαλαρωσουν το weekend ειτε για Project .σιγουρα λιγοτερα ατομα αλλα υπαρχουν.τωρα για trimix ναι εκει πολυ λιγοι.

απλα μην νομιζεις οτι εχω και εγω την πολυτελεια του χρονου για να πω οτι ναι θα κανω απειρες βουτιες οποτε θα ειναι βαρετο αν οι περισσοτερες ειναι recreational.στις απλες βουτιες ειναι μια ευκαιρεια να κανεις και Practise τα skills.

ultralight.JPG

• Like 11

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...