revolver1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ε εντάξει δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Πριν 2 χρόνια....όταν οι φίλοι με λέγανε ρουφήχτρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δε φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Τώρα λογικά είναι οκ...Με σαμποτάρει το dropbox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sargath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ας μου λύσει κάποιος την απορία πως γίνεται οι φωτογραφίες που ανεβάζουν γυναικεία μέλη να γίνονται πάντα δημοφιλής; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_97 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ας μου λύσει κάποιος την απορία πως γίνεται οι φωτογραφίες που ανεβάζουν γυναικεία μέλη να γίνονται πάντα δημοφιλής; Σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ας μου λύσει κάποιος την απορία πως γίνεται οι φωτογραφίες που ανεβάζουν γυναικεία μέλη να γίνονται πάντα δημοφιλής; Ανδροκρατούμενο φόρουμ και μας αρέσουν οι γυναίκες!!!!! Εξαιρετικά απλό νομίζω. Εδω είναι Ελλάδα δεν είναι Ινδία (για όσους διάβασαν την σχετική είδηση στο off topic ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Σε τεχνολογικό φόρουμ είσαι....Πιό απλά:Με ένα like νομίζουν ότι γαμάνε κι όλας.Κοινώς το δάχτυλο είναι το λινκ της pswλής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 τοσο μικρο ειναι το...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Για διάφορους λόγους. Ένας είναι αυτός που γλαφυρότατα περιέγραψε ο κολώνιας, δεύτερος σαφώς και είναι αυτός που ανέφερε ο τσιλ. Προσωπικά θεωρώ ότι θέλει αρκετά @@ να ανεβάσεις πικ δωχάμου αν είσαι κοπέλα, ειδικά αν είσαι ωραία όπως η πλειοψηφία των θηλυκών μας users. Εγώ τουλάχιστον με αυτό το σκεπτικό πετάω ευκολότερα like σε θηλυκό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Έχει σημασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_97 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Υπάρχει κάτι που πρέπει να δω και δεν το βλέπω; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pinwkolwnies Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Για διάφορους λόγους. Ένας είναι αυτός που γλαφυρότατα περιέγραψε ο κολώνιας, δεύτερος σαφώς και είναι αυτός που ανέφερε ο τσιλ. Προσωπικά θεωρώ ότι θέλει αρκετά @@ να ανεβάσεις πικ δωχάμου αν είσαι κοπέλα, ειδικά αν είσαι ωραία όπως η πλειοψηφία των θηλυκών μας users. Εγώ τουλάχιστον με αυτό το σκεπτικό πετάω ευκολότερα like σε θηλυκό.Άσε,δηλωμένος μουνόδουλος είσαι.Στόχω ξαναπεί,δουλεύεις εκεί που διασκεδάζουν (θάλεγα "με",αλλά ξέχασα πως το κάνουν). Άλλο τώρα:Έβαλες πόρτα μωρη λουγκρητία;Με μπανάρατε πενθήμερο;Ούτε σχολική εκδρομή. Κανένας σας δεν δακάλεψε το χαζό που πάτησε το κουμπί; Εκτός αν του χακέψατε το λογαριασμό,τις φοράτε τις αλλαξοκωλιές εκει πάνω,ε; Μαστουράκο,πότε θάρθεις για καφέ; senseo,medium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αυτό με την πόρτα το έχασα, για μπαν δεν ξέρω τι παίχτηκε και ποιος στο φόρεσε. Καφέ από Σεπτέμβρη, ακόμα γίνομαι άνθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αντε ας βαλω κι εγω μια φωτο μου... καλοκαιρι 2013 στην Υδρα Ρε τί όμορφα κορίτσα έχει το φόρουμ μας <3 φτου σου κούκλα μου! (Νομίζω έχουμε το ίδιο τζιν πλατφόρμες από πού; ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις