whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 «Γιατί τόσο μένος για τα τσαντάκια μέσης;» Ειλικρινά αν δεν έχεις 2 μέτρα τσουτσουνα* και δε θες την κρύψεις για να μην κάνεις τον κόσμο να αισθάνεται άβολα, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής της ντροπής του γούστου. Άβολο ειναι, άσχημο είναι, μπουρδέλο όλα γίνονται μέσα... * κορίτσια, προσωπικά ξέρω να τη διπλώνω σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Γεια σου ρε Άλεξ κούρε!! Δεν είχα χρόνο να φτιάξω τα μαλλιά, να με συγχωρείτε! pale white skin masterace reporting! Χαμένε μου αδερφέ!!! Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος Greek με pale white skin!!! Τωρα είμαστε δυο Xaxaxaxa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ζήτω η βόρεια και δυτική ευρώπη, με τη συννεφιά και τη δροσά! <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Και ποιός είναι αυτός που σου χαλάει το πλάνο;;;;; Τστστστς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Ειλικρινά αν δεν έχεις 2 μέτρα τσουτσουνα* και δε θες την κρύψεις για να μην κάνεις τον κόσμο να αισθάνεται άβολα, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αυτής της ντροπής του γούστου. Άβολο ειναι, άσχημο είναι, μπουρδέλο όλα γίνονται μέσα... * κορίτσια, προσωπικά ξέρω να τη διπλώνω σωστά. Μαλακιες ειναι αυτα. Οταν πας παραλια με ενα μαγιω και μια μπλουζα και πρεπει να κουβαλησεις δυο ζευγαρια κλειδια καρτα ξενοδοχειου πορτοφολι διπλωμα κινητο ακουστικα κτλ ειναι μια χαρα. Αλλος μπορει να κουβαλαει τσαντα παραλιας σαν τις γκομενες δεν μου πεφτει λογος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Μικροτσούτσουνος detected. :•p Σε κάθε περίπτωση, ειναι κακόγουστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 https://www.google.gr/search?q=%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9+%CF%89%CE%BC%CE%BF%CF%85&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ni3uU-Uc4oLiBJfMgMAH&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1441&bih=775 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Kαι τι βάζεις εκεί μέσα αν ας πούμε πας για καφέ με ένα φίλο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δεν μου εμφανίζει καμία φωτο κάντε κάτι καλέ μοδερατορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση *nenya* Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Αφήστε τα τσαντάκια, ποστάρετε φωτό! 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Kαι τι βάζεις εκεί μέσα αν ας πούμε πας για καφέ με ένα φίλο σου; Για την παραλια ειναι οχι για καφεδες, δεξιωσεις, clubbing γαμους και κηδειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Όχι εσύ ο άλλος που προτείνει του ώμου. Τέσπα είμαστε οφφ τόπικ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Όταν είμαι με σορτσάκι το κουβαλάω και βάζω μέσα οτιδήποτε θα είχα στις τσέπες υπό φυσιολογικές συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Moderators Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Όχι εσύ ο άλλος που προτείνει του ώμου. Τέσπα είμαστε οφφ τόπικ.Η μπανανα ρε στον ωμο. Σεημ θηνγκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Μπανάνα! Quelle banalité, oh mon dieu!!! Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2014 από whodatinsomniaK 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις