Mau-Maus Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 . Ο Μπλε. ο διατητης ?? χρονια σου πολλα παιχτη , πολυχρονος !
ANHLIKOS Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 ο διατητης ?? χρονια σου πολλα παιχτη , πολυχρονος ! Σ ευχαριστώ πολύ. χαχαχα ναι ξέχασα πως και ο διαιτητής είναι πατόκορφα στα μπλε. Εννοούσα τα μπλε γάντια. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Μιας και αναφέρατε κάτι για ξύλο. Απο το τελευταίο τουρνουα (φιλικό). Ξέρω η φωτο είναι κουνημένη, πυροβολήστε τον φωτογράφο και όχι τα "μοντέλα". Ο Μπλε. 706391_n.jpg Και αυτή ειναι προχθεσινή. Έκλεισα τα 29 Οι αντρες δεν κλαίνε λεει! Κάτι τέτοιες μέρες κλαίνε και παρακλαίνε με το κουκλάκι τους στο ντους! (καλα του σκυλου μου ειναι το κουκλάκι και του το πήρα γιατι δεν είχα άλλο) 56.jpg And THIS is why I don't mess with that guy. Χρονια πολλα μαν 1
*nenya* Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πολύχρονος, τα καλύτερα σου εύχομαι και άλλη φορά κ φωτο με τη φάτσα σου ε! Μην ντρέπεσαι, σε ξέρουμε, δείχνεις ανήλικος, μην σε παίρνει από κάτω :ρ 1
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 And THIS is why I don't mess with that guy. Χρονια πολλα μαν Πολύχρονος, τα καλύτερα σου εύχομαι και άλλη φορά κ φωτο με τη φάτσα σου ε! Μην ντρέπεσαι, σε ξέρουμε, δείχνεις ανήλικος, μην σε παίρνει από κάτω :ρ Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Στορμ, έχεις δίκιο είμαι πολύ επικίνδυνος, περπατάω και ανοίγουν οι άνθρωποι οπως άνοιξε ο Μωυσής τη θάλασσα Νενια, το ότι μου λες πως δείχνω ανήλικος μου δίνει δύναμη να ΜΗΝ πηδήξω από τον πέμπτο...Τουλάχιστον για φέτος. Από του χρόνου βλέπουμε... 1
zio10 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 δε με απασχολει το φυλο του αποδεκτη οταν κανω χιουμορ... το ιδιο χιουμορ θα εκανα στον οποιονδηποτε!! δλδ απαγορευεται να κανουμε χιουμορ σε γυναικες? απο ποτε? απο τοτε που τις γνωριζεις? παραλογο Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση εννοείται, αλλά το συγκεκριμένο σχόλιο δεν ήταν αστείο. Δε νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί χιούμορ καν. Ίσως το είχες αλλιώς στο μυαλό σου αλλά ακούστηκε άσχημο ANHLIKOS, χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς! 1
evoracing Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Life's a beach. Άρχονταααας Βρε αδερφάκι βάλ' την ίσια θα πάθουμε κανένα αυχενικό στα γεράματα
Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δυνατά τεμάχια και οι 2, εύγε παιδιά μου. 2
evoracing Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Με το κορίτσι [ Άλλος με το αυχενικό Σωραίος! κουκλιά ζωγραφιστά και οι 2! χωρίς παρεξήγηση βέβαια η κοπελιά λίγο παραπάνω Και μια δικιά μου χωρίς κορίτσι βέβαια αλλά καλά να 'μαστε ... Δεν είχα κάποιον κοντά να με βγάλει (4 άτομα όλα κιόλα στο fery χωρίς το προσωπικό!) Για την ιστορία Ωρωπό-Ερέτρια, πριν από extreme καταστάσεις 10
Anorymous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Άλλος με το αυχενικό Σωραίος! κουκλιά ζωγραφιστά και οι 2! χωρίς παρεξήγηση βέβαια η κοπελιά λίγο παραπάνω Και μια δικιά μου χωρίς κορίτσι βέβαια αλλά καλά να 'μαστε ... Δεν είχα κάποιον κοντά να με βγάλει (4 άτομα όλα κιόλα στο fery χωρίς το προσωπικό!) Για την ιστορία Ωρωπό-Ερέτρια, πριν από extreme καταστάσεις σαν τον λουλη κουκλεντε εισαι
evoracing Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 σαν τον λουλη κουκλεντε εισαι Ναι Γιάννη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις