Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tώρα λέμε μπράβο στο φωτογράφο. Αν ο Λου ήταν ο φωτογράφος και η Γιν το μοντέλο, θα λέγαμε μπράβο στο μοντέλο. Άδικη ζωή...

• Like 5
Δημοσ.

Οι νυχτερινές της YiN.

10472738_10152645599926563_5877704665723

0uHihDA.jpg

cNkQ7gJ.jpg

Που ειστε? Στην αρχη θα λεγα πανοραμα Γλυφαδας, αλλα δεν βλεπω θαλασσα στο βαθος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πεντέλη είναι, φαίνεται το ΟΑΚΑ στο βάθος της 1ης φωτογραφίας...

Δημοσ.

Tώρα λέμε μπράβο στο φωτογράφο. Αν ο Λου ήταν ο φωτογράφος και η Γιν το μοντέλο, θα λέγαμε μπράβο στο μοντέλο. Άδικη ζωή...

Και το μοντελο σηκωνει μπραβο. Ειναι long exposure επρεπε να μεινει ακινητος για ~1 λεπτο (στη δευτερη πχ δεν τηην παλεψε πολυ).

Και η προσκοπική:

post-42391-0-93638400-1407488653_thumb.jpg

• Like 18
Δημοσ.

Και το μοντελο σηκωνει μπραβο. Ειναι long exposure επρεπε να μεινει ακινητος για ~1 λεπτο (στη δευτερη πχ δεν τηην παλεψε πολυ).

Και η προσκοπική:

έτσι οπως είστε εκεί θα ηταν θεικό ενα μμμπππυρόνι να γυρίζει ...

Δημοσ.

Και η προσκοπική:

γατάκια.  30-40 δευτερόλεπτα εξπόζιουρ.

1916938_102710919374_1876042_n.jpg?oh=e1

ΧΩΡΙΣ τρίποδο! :P

• Like 1
Δημοσ.

γατάκια.  30-40 δευτερόλεπτα εξπόζιουρ.

1916938_102710919374_1876042_n.jpg?oh=e1

ΧΩΡΙΣ τρίποδο! :P

Γκουντ τζομπ, εγώ χωρίς τρίποδο 40'' θα είχα βγάλει μία γενική θολούρα. Στο περίπου ρε παιδί μου.

• Like 3
Δημοσ.

όχι ντάξει. Ο γερμανάκος φίλος κρατούσε την φωτογραφική στα κάγκελα της σκάλας φάση. Ταράτσαααα! αχχ, the memories. Τι ωραία που ήταν εκείνα τα νεανικά ανέμελα καλοκαίργια!

Δημοσ.

Και το μοντελο σηκωνει μπραβο. Ειναι long exposure επρεπε να μεινει ακινητος για ~1 λεπτο

Τότε αλλάζει το πράμα..  Μπράβο μοντεΛού!  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά, αλλά όντως αν εξαιρέσουμε την επιβλητική μου σιλουέτα και την δισδιάστατη μα και απτή μου γοητεία, είναι καθαρά ζήτημα φωτογράφου το wow factor εδώ.

tzizzz καταλαβαίνω ότι έγραφες με το ένα χέρι, αλλά την επόμενη φορά που θα κάνεις τέτοιο χιουμοράκι για οποιαδήποτε χρήστρια θα ξεκινήσεις permaθήματα φεμινισμού.

• Like 1
Δημοσ.

σε ενοχλει του χιουμορακι επειδη γνωριζεις απο κοντα το αντικειμενο του χιουμορ? σε αλλες περιπτωσεις που αλλοι κανουν το ιδιο χιουμορ σε αλλους δεν ασχολεισαι ομως..  κομπλε

Δημοσ.

Με ενοχλεί το χιουμοράκι λόγω του φύλου του αποδέκτη.

Με μαντραχαλάδες που άμα σε πιάσουνε θα σε κάνουνε ίσα με 2 βαγόνια, κάνε ότι καλαμπουράκι θες. Με θηλυκά όχι.

• Like 4
Δημοσ.

δε με απασχολει το φυλο του αποδεκτη οταν κανω χιουμορ... το ιδιο χιουμορ θα εκανα στον οποιονδηποτε!! δλδ απαγορευεται να κανουμε χιουμορ σε γυναικες? απο ποτε? απο τοτε που τις γνωριζεις? παραλογο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...