8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Στην Αρχή σκεφτόμουν να αγοράσω λαπτοπ αλλα επειδή ηθελα να εχει mac os και να το ε ω ος βασικό υπολογιστή δεν έβρισκα κάτι τέτοιο σε λαπτοπ σκέφτηκα να παρω το ιμακ που νομιζω θα με καλυψει μια χαρα και με το παραπάνω και αργότερα να βρω καποιο μεταχιρισμενο αιρ σε καλή τιμή ετσι οστε να το εχω για δεύτερο υπολογιστή.λοιπον θελω μακ γιατι μου δεν μου αρεσουν καθόλου τα Windows και αλλουσ λογουσ που δεν μπορώ να γραψω τορα γιατί είμαι με το κινητό. Αξιζει η αγωρα αυτου του ιμακ θα με καλύψει ευχαριστώ πολύ
haHa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εν συντομια, δεν αξιζει εν ετει 2013 να δωσεις 1350€ για μηχανημα με μικρη 21" οθονη, χωρις ssd και με 1 χρονο εγγυηση. Κοιτα για το 27" με ssd , διαφορετικα κοιτα για το mac mini ωστε να βαλεις εσυ οθονη μεγαλυτερη. Πχ, χτυπα αυτο: https://www.skroutz.gr/s/2546047/Apple-Mac-Mini-2-3GHz-i7-4GB-1TB.html μαζι με 2x23" full hd IPS οθονες (280€ και οι μαζι) για να εισαι παραγωγικος και με αλλα 150€ βαζεις 16gb ram και ssd, οποτε με συνολο ~1200€ (ή 1050€ με μια 23" οθονη αντι για 2) εχεις πιο αξιολογο μηχανημα.
8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Γιατί το imac δεν ειναι καλό για παραγωγή μουσικής και να τον εχω ος βασικο μεσα στο σπιτι??
itsgosu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 όπως είπε ο HaHaσυμφέρει να πάρεις ένα mac mini και ένα Dell μόνιτορ πάρα ένας iMac 21"στους iMac 21, καταρχήν δεν έχει επιλογή SSD καθαρού παρά μονο Fusion Drive 280€.έρχεται με τον παναργο 5.400 rpm σκληρό.δλδ αυτόματα πας στα 1700€ πάνω κάτω.το mac mini έχει μεγαλύτερη επακταστιμότητα και είναι πιο ευέλικτο προιοόν. με 1700€ παίρνεις ενα quad mini, του πατάς SSD, 16άρες ram και παίρνεις και 27άρι IPS monitor της Dell.
haHa Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Γιατί το imac δεν ειναι καλό για παραγωγή μουσικής και να τον εχω ος βασικο μεσα στο σπιτι?? Το μηχανημα που σκεφτεσαι δεν εχει ssd (και ειναι πολυ δυσκολο να βαλεις), εχει μαλιστα ΠΑΝΑΡΓΟ σκληρο δισκο 5400rpm και επισης εχει μικρη οθονη 21". Πραγματα που ειναι απαραδεχτα εν ετει 2013 για desktop μηχανημα των 1350€. Σκεψου οτι σε απλες καθημερινες εργασιες θα ειναι πολυ-πολυ πιο αργο απο οποιαδηποτε μηχανημα των 500€ που εχει ssd κ οτι η οθονη του ειναι αρκετα μικρη, ειδικα για τα λεφτα του.
8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ο ssd εχει να κάνει στο ποσο γρήγορος ειναι ο υπολογιστής πχ. Στο ιντερνετ ?
itsgosu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 O SSD έχει να κάνει πόσο γρήγορα θα ανοίγουν οι εφαρμογές και πόσο πιο εύκολη και χαρωπή θα γίνει η ζωή σου στα everyday tasks.Οι μηχανικοι (ακόμα) δεν καταργούνται αλλά πλέον παίρνουν την θέση για storage:Ενδεικτικά ένας SSDΦτάνει 400-450MBps read/writeενώ ένας μηχανικός των 5.40075/77MBps read/writeόπως καταλαβαίνεις οι διαφορές παραείναι εκρηκτικές... 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Παιδιά ελπίζω να μην σας ζαλιζω αλλα δεν ξερω και πολλα πράγματα απο αυτα για αυτο σας ρωταω ετσι ωστε να μην αγορασω λαθος προϊόν.Αν παρω ενα 13 inch αιρ με 4 gb και 256 gb ssd θα ειναι καλλητερη επιλογή απο το ιμακ? Ετσι ωστε στο σπιτι να συνδεω στην τηλεόραση μου? Ετσι να εχω και καλες επιδοσης και φοριτοτητα
itsgosu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 γνώμη μου θες Quad για μουσική και 8GB ram ελάχιστα.τώρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτας και με το air θα κάνεις τη δουλειά σου.τώρα αν πας με 4GB ram σε ML θα βλαστημάς τι στιγμή που δεν πήρες ένα windows laptop.να υπενθυμήσω εδώ ότι το Air έχει soldered ram στο logic board, δλδ δεν μπορείς να τις αλλάξεις.τούλαχιστον πάρτο με 8Gb ram.δυστηχώς το να έχεις μακ είναι ένα ακριβό "χόμπι" που κάπιοι δεν το καταλαβαίνουν.τι μου λες τώρα Air με 4GB ram συνδέσεις με τηλεόραση ούτε καν monitorενώ σε αυτά τα χρήματα μπορείς να στήσεις ένα άριστο workstation.γνώμη μου κοίτα για κάτι μεταχοιρισμένο, 15άρι του 2011 quad σε καλή τιμή.
Palp Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πρώτα από όλα πρέπει να μας πει ο TS ποιο είναι το budget του και αν χρειάζεται απαραίτητα Mac ή όχι ώστε να κάνουμε τις σωστές προτάσεις - έχουν γραφτεί εδώ λύσεις από 1000€ έως 2500€.... 1
8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Λοιπόν θα ήθελα να παρω ενα μακ αλλα με budget 1300~€ λετε οτι δεν υπαρχει κατι που να αξίζει.Δυστυχος θα πρεπει να παω σε windows εχεται να μου προτινεται κάτι θα ηθελα να εχει ssd (αν δεν γίνεται να αναβαθμιζετε ευκολα) και 8 gb ram.
itsgosu Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Έχουμε και λέμε τρεις επιλογές:1)Macbook Air 13" του 2013 με 8GB ram 128GB SSD στα 1338€Επίσης εδώ πάλι μπορείς να κοιτάξεις για μεταχειρισμένα του 12 με 8GB ram ώστε να εξεικωνομήσεις κάποια χρήματα για ένα 23"άρι IPS monitor της LG στα 142€.2)Macbook Pro 15" του 2011 Quad Core μεταχειρισμένο θα βρεις αρκετά καλά πράγματα σε αυτά τα χρηματα.με αρκετή ram SSD+HDD. 3)Mac Mini Quad 2012 i7, 803€ + 8GB ram (60€) + Samsung 840 120GB (81€) + Dell U2412, 24" monitor (240€) σύνολο 1182.για μένα αν εξεράισεις την φορητότητα 3-2-1αν όχι 2-3-1το air για μένα είναι για δουλείες on the go, που απαιτούν από πίσω ένα βασικό workstation.μετράς τις ανάγκες σου και παίρνεις. απλά πράγματα.το καθένα του έχει τα μείον και τα συν του.αυτό που μένει είναι να τα ζυγήσεις, π.σ το macbook pro 13" σε καμία περίπτωση, τελείωμενο σασί. υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε αυτά τα χρηματα.π.σ2 μπορώ να ρωτήσω την ηλικία σου; 3
8-bitMUSIC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Αν το macbook air με τα 8 gb ram δεν κολλάει σε εφαρμογες και μπορω να χρισημοποιω το logic pro να πω πως ο φίλος μου το χρησιμοποιεί με 4 gb ram που εχει το προ νομίζω θα το παρω αλλα μονο αν μπορω να χρισημοποιω το logic χωρις κοληματα. Ειμαι 16 χρόνων και μαζεψα και εγω λεφτα απο δουλειά το καλοκαίρι και επειδή αγαπάω οσο δεν παει την μουσική θέλω να αγοράσω εναν καλο υπολογιστή για να φτιαχνω μουσικη και μετα να το δω και λιγο πιο επαγγελματικά. Ο παλιος μου υπολογιστής θα τα φτισει σε λιγο και θελω να αγορασω εναν καινουργιο
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Το παιδι παραπανω πουλαει μακ μινι 830€ Ειναι εκππληκτικη η τιμη για αυτα που φοραει και με τα υπολοιπα που μενουν ως τα 1300 που εχες βαλει ως ταβανι, επενδυεις σε οθονη ηχεια
8-bitMUSIC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Εστειλα μήνυμα στο παιδι απο πανο για το μακ μινι. Αξιζει χίλιες φωρες καλύτερα απο το ιμακ? Και με το μακ μινι που πουλαει ο φιλος το logic pro θα τρεχει παρα πολυ καλα? Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα