Millennium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 In the mouth of madness 1994 Ωραίο αν και δε βασίζεται σε έργο του Lovecraft από οτι θυμάμαι.Είναι κάργα επηρεασμένο όμως και έχει το ύφος.
viper2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ωραίο αν και δε βασίζεται σε έργο του Lovecraft από οτι θυμάμαι.Είναι κάργα επηρεασμένο όμως και έχει το ύφος. Cosmic horror ειναι κατι που δημιούργησε ο lovecraft. Οπότε, οποία παραπομπή θα συνδέεται άμεσα η έμμεσα με αυτόν. Αν και μου φαίνεται οτι δεν πήρε μόνο αυτό η ταινία. Τεσπα. 1
MaxPayne Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 πολυ καλο παιχνιδι και σεναριο αλλα εγω προσωπικα δυσκολευτικα απο την αρχη,δοκιμασε και αργοτερα το penumbra overture (episode 1)
Vole Maulder Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 In the mouth of madness 1994 Αμάν, πώς μου έχει διαφύγει αυτή η ταινία; Να 'σαι καλά, πάω να τη βρω τώρα.
Millennium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Cosmic horror ειναι κατι που δημιούργησε ο lovecraft. Οπότε, οποία παραπομπή θα συνδέεται άμεσα η έμμεσα με αυτόν. Αν και μου φαίνεται οτι δεν πήρε μόνο αυτό η ταινία. Τεσπα. Ναι απλά είπα οτι δεν είναι μεταφορά ιστορίας του αν και θα μπορούσε να'ταν.Φόρος τιμής του Carpenter στον Lovecraft είναι η ταινία μεταξύ άλλων.
viper2005 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ναι απλά είπα οτι δεν είναι μεταφορά ιστορίας του αν και θα μπορούσε να'ταν.Φόρος τιμής του Carpenter στον Lovecraft είναι η ταινία μεταξύ άλλων. Δεν ειναι μεταφορά μιας ταινίας αλλα 2 και παραπάνω. Τεσπα Παίζει επίσης και μια τριτη bmovie που ειναι αρκετα καλή αλλα δεν μπορω να θυμηθώ τίτλο...
Millennium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 2 ιστοριών εννοείς; Ποιών; Μια ασπρόμαυρη βουβή εννοείς;
subnigur0th Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μηπως λες αυτην http://www.youtube.com/watch?v=W4kX3Lkc4TY
ask Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 καλα εκει που λεω ποσο πιο δυσκολο γινεται μετα.. παιρνω κατευθειαν την απαντηση.πωω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα