Προς το περιεχόμενο

call of cthulhu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασα προσφατα το παιχνιδι αυτο για το xbox console one,δλδ το παλιο xbox περιπου 2003 χρονια.δεν ξερω αν εχει αλλες εκδοσεις αλλα η συγκεκριμενη λεγεται dark corners of the earth. το εχει παιξει κανεις αλλος;ποια η γνωμη σας;δεν ειμαι gamer αλλα μου φανεται οτι εχει καλο σεναριο και γενικα μου εκανε καλη εντυπωση. αν το παιζει κανεις εχω και αποριες για hint & tips! :P

Δημοσ.

Το θυμάμαι να είναι πολύ καλό και δύσκολο.

Για tips και hints δε νομίζω να μπορώ να σε βοηθήσω, όμως, καθώς πάνε πολλά χρόνια.

Καλή δύναμη :)

Δημοσ.

call of cthulhu,παιχνίδι,ταινία,τραγούδι των μεταλλικα :P

(η ταινια btw ηταν μούφα,το τραγούδι των metallica φυσικά υπέροχο,για το παιχνίδι δεν ξέρω :P)

• Like 1
Δημοσ.

εγω που το ειχα παιξω στο πρωτο xbox οπως λες ηταν απο τα καλυτερα του ειδους.φοβερη ατμοσφαιρα,ωραια γραφικα και αρκετα δυσκολο!!

Δημοσ.

δεν ηξερα οτι υπαρχει και ταινια.ισως τη δω να με βοηθησει γτ εχω κολλησει στο 4ο κεφαλαιο! βασικα μου αρεσει αρκετα το σεναριο,μου κανει πολυ καλογραμμενο και καλοστημενο. γενικα δεν το ειχα ακουσει ομως το παιχνιδι και μου κανει εντυπωση.

Δημοσ.

Η ταινία δεν έχει καμία σχέση, απλώς είναι και τα δύο, και το παιχνίδι και η ταινία, βασισμένα στη μυθολογία του Λάβκραφτ. Δεν είναι μεταφορά από την ταινία το παιχνίδι. Δε θα σε βοηθήσει σε τίποτα, δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

το cthulhu το ξερω μονο απο south park.η ταινια καλη;ποια χρονια;

Δημοσ.

Αν θες να δεις μια κάπως ΟΚ ταινία με αυτή τη θεματολογία να δεις το Dagon. 

Κι αν σου αρέσει το παιχνίδι που παίζεις, να πάρεις να διαβάσεις τίποτα από Lovecraft. 

Τσκ τσκ, οι νέοι σήμερα... :P

Παίξε και το Amnesia μετά. Θα δεις τη συγγένεια, και θα την εκτιμήσεις, έχοντας παίξει το Call of Cthulhu πρώτα.

Δημοσ.

Ναι, αυτό λέω. Εντάξει, το καλό είναι λίγο τραβηγμένο να το πεις. Κακό δεν είναι σίγουρα, και ειδικά όταν δεν υπάρχουν καλές ταινίες με αυτή τη θεματολογία ξεχωρίζει. Αξίζει να το δει κανείς, σίγουρα, αν γουστάρει τη φάση. 

Δημοσ.

To Dagon ήταν καλο. Για να μην πω το δεύτερο καλύτερο απο την συγκεκριμένη θεματολογία...

Το παιχνίδι ειναι αρκετα δύσκολο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...