drspiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Πολλές φορές τυχαίνει μία εφαρμογή που αφήνω αρκετή ώρα ανοιχτή να αρχίσει να μου τρώωει πολύ RAM ή CPU. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σέρνεται ο υπολογιστής. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να επιβάλω σε μια εφαρμογή, όσο και να μείνει ανοιχτή, να καταναλώνει π.χ. το πολύ 80% της μνήμης ή/και του επεξεργαστή, ώστε να μην κολλάει το υπόλοιπο σύστημα;
nike1600 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Κανε set priority νομιζω ειναι ο μονος τροπος... Δινεις στο προγραμμα σειρα προτεραιοτητας, το βαζεις στο χαμηλο ετσι οταν ανοιγει μια αλλη εφαρμογη που θα εχει μεγαλυτερη σειρα προτερεοτητας το συστημα θα δινει σε εκεινο περισσοτερη ισχυ ενω οταν οι αλλες εφαρμογες κλεινουν καταναλωνει αυτο ισχυ ψαξε λιγο youtube
drspiros Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Πρόκειται για τον υπολογιστή του γραφείου, Intel Duo 2.40 Ghz με 1 GB RAM. To set priority το έχω δοκιμάσει, ψάχνω όμως κάτι πιο ολοκληρωμένο και "παραμετροποιήσιμο". Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
kataramenos32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ο επεξεργαστής σου φτάνει πιστεύω αλλά με 1gb ραμ φίλε μου άστο. Γιατί δεν του βάζεις κάτι παραπάνω?
nike1600 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Eμμ αυτο φταει 1 gb δεν φτανει... 750 τρωνε μονο τα win 7 τουλαχιστον αλλο 1 γβ φτηνο ειναι... στην καλυτερη 4 γιγα για να μην κολλαει πουθενα...
Hawk7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν ειναι λυση να "γονατιζεις" καπου αλλου το πσ,για να σου δωσει σε κατι αλλο.Ο επεξεργαστης σου ειναι καλος σε γενικες γραμμες που αν δεν εχεις τρομερες απαιτησεις.Οπως εχει προταθει ηδη,και λογικο ειναι,σου λεω και'γω να βαλεις αλλη μνημη. Θα δεις το μηχανημα θα αναπνευσει.Το προβλημα σου ειναι η μνημη.Ξεκαθαρα. Ενα γιγα,ουτε για το συστημα δεν φτανει. Φυσικα εσυ γνωριζεις τα οικονομικα σου,αλλα δυστυχως ετσι δεν σωνεται η κατασταση.Αναλογα με τι χαρακτηριστικα αλλα εχει το πσ σου,δεν ειναι και πανακριβες να βαλεις ενα σετακι μνημων 4 γιγα. Π.χ ενα σετακι ddr3 kingston στα 1333 4 giga ξεκιναει περιπου απο τα 30 ευρω.Ισως και λιγοτερα αναλογα απο που θα αγοραστουνε. Παλι θα το ξαναπω προς αποφυγην παρεξηγησης,εσυ σαφως ξερεις,αλλα το σωστο ειναι αυτο.
drspiros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Καταρχήν το PC δεν έχει 7 αλλά ΧΡ. Και δεν είναι δικό μου για να του βάλω χέρι. Όντως, δεν κοστίζει κάτι να προσθέσω μια μνήμη, αλλά παρόμοιο μικρότερης έκτασης πρόβλημα έχω και με το 64μπιτο φορητό μου με 4 μνήμη. Εϊναι κάτι στιγμές που ο chrome ή ο opera το γονατίζουν! Περίμενα ανάμεσα στα εκατομμύρια προγράμματα που κυκλοφορούν να υπήρχε και ένα για καλύτερη διαχείριση πόρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα