eptysk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλησπερα παιδια, Πριν λιγες μερες αγορασα εναν καινουργιο εξωτερικο δισκο διοτι ο παλιος (Seagate 1TB με εξωτερικη τροφοδοσια) ειχε τιγκαρει. Με μεγαλη μου χαρα παω να περασω ολα τα αρχεια απο τον παλιο στον καινουργιο. Εκει που αντιγραφε ξαφνικα σταματαει κ δεν ανταποκρινοταν τιποτα. Αφου το αφησα αρκετη ωρα μπας και ξεκολλησει τελικα τον αποσυνδεσα. Οταν τον ξανασυνδεσα μου προτεινε να κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη και ετσι τον εκανα. Μετα μου εβγαζε μηνυμα οτι χρειαζεται σαρωση για επιλυση προβληματων και ετσι πατησα συνεχεια με σαρωση.. Κατα την διαρκεια της σαρωσης ομως δυστηχως παλι στην μεση σταματησε και για πολλη ωρα δεν προχωρουσε. Εχω προσπαθησει να κανω σαρωση και σε αλλους υπολογιστες αλλα παλι φτανει σε ενα σημειο και δεν συνεχιζει. Αν πατησω συνεχεια χωρις σαρωση αντιγραφει κανα gigabyte και στην συνεχεια αποσυνδεεται μονος του και ή ξανασυνδεεται παλι μονος του (χωρις να πειραξω τα καλωδια) ή δεν τον αναγνωριζει... Στο παρελθον το μονο που χρειαστηκε να κανω ειναι να του αλλαξω θηκη..δεν ειχα αντιμετωπισει αλλο προβλημα. Δυστηχως δεν ειμαι και τοσο σχετικος και δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω.. Το μονο που θελω ειναι να μεταφερω τα αρχεια τα οποια εμφανιζονται ευτηχως στον δισκο αλλα δεν προλαβαινω να τα αντιγραψω γιατι μετα απο λιγο δεν ανταποκρινεται ο δισκος και αποσυνδεεται μονος του οποτε ολα σταματανε... Τι μπορει να συμβαινει και τι μπορω να κανω ωστε να μην χαθουν τα αρχεια? Ευχαριστω !
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Το πρόβλημα ειναι στον καινούργιο δίσκο που αγόρασες ή τον παλιό ?
eptysk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Στον παλιο. Ο καινουργιος ειναι μια χαρα.. Σημερα που το ξαναπροσπαθησα παλι αντιγραφει κουτσα στραβα 5-6 gb, μετα σε καποια αρχεια κολλαει. Αυτα τα αρχεια μετα δεν μπορουν να αντιγραφουν μονα τους με τιποτα γιατι ξεκιναει να αντιγραφει αλλα συνεχεια σε καποιο σημειο παγωνει.Εστι συνεχιζω με τα αλλα αρχεια μεχρι να ξαναγινει σε καποιο το ιδιο. Και η σαρωση οσες φορες την προσπαθησα σταματαει κι αυτη σε ενα σημειο. Μπορω να την παλεψω αντιγραφωντας σιγα σιγα οσα αρχεια δεν μου κολλανε αλλα θα προτιμουσα να εκανα κατι να διορθωθει το προβλημα για να αντιγραψω κ τα υπολοιπα αρχεια που τρωνε κολλημα. Καθε βοηθια ευπροσδεκτη!
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μήπως εχει καποιο πρόβλημα η bad sectors απο την πολλή χρήση κιολας , για κατέβασε το hdsentinel και ανέβασε μια photo να δουμε την υγεία του δίσκου
eptysk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μου εβγαλε υγεια 2% και εκτιμωμενη ζωη 2 μερες Να αρχησω να αντιγραφω και οτι σωθει ή υπαρχει καποιος τροπος να διορθωθει?
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δυστηχώς σώζεις οτι μπορείς και κοιτας για αγορά καινούργιου
eptysk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ενταξει ευτηχως εχω σωσει τα πιο σημαντικα αρχεια. Μονο ταινιες μεινανε και τις εχω σημειωσει οποτε στην χειροτερη τις ξανακατεβαζω. Σε εναν φακελο με ταινιες οταν παω να τον ανοιξω μου λεει η τοποθεσια δεν βρεθηκε ή εχει καταστραφει.. Δεν υπαρχει σωτηρια γι αυτον ε?
eptysk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Εγινε δεν πειραζει. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα