kep Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 θα ήθελα τη γνώμη σας γι αυτού του είδους τους φορτιστές. σκεφτόμουν για ένα από τα παρακάτω: 1 2 3 4 ή γενικώς κάποιο παρόμοιο από την αρχική λίστα που παρέθεσα. θα έχουν αποτέλεσμα; το 3ο θεωρητικά φαίνεται καλή λύση με τα 5600mAh. αν και δε νομίζω να είναι πραγματικά, οι τιμές είναι χαμηλές για να έχουν τόση μεγάλη χωρητικότητα. λέω γι αυτό βασικά. μια φόρτιση δε θα τη δώσει; το κινητό μου έχει μπαταρία 1500mAh. άρα θεωρητικά εφόσον είναι 2600mAh μπορεί να δώσει μια πλήρη φόρτιση συν άλλη μια μισή. δηλαδή σύνολο 2250mAh. βάλε και τις απώλειες -κλέψιμο χωρητικότητας είμαστε Ok. για το άλλο με τα 5600, 5600/1500 = 3,7 άρα πες 3 φορτίσεις καλά τα υπολογίζω; το αστείο είναι ότι στα ίδια χρήματα άλλος πουλάει 2600mAh και άλλος 1500mAh. επίσης κάτι άλλο.γιατί ο πωλητής αναφέρει: Capacities: 2600mAh (It can charge iphone for one time in 85-100% power.) το iphone δεν έχει μπαταρία 1440mAh; άρα κανονικά δεν έπρεπε να το φορτίζει μια φορά άνετα full και άλλη μια μισή τουλάχιστον; τόσο μεγάλες απώλειες έχουν; δηλαδή αν πάρω ένα 1500mAh μέχρι τη μέση θα φορτίσει τη μπαταρία μου;
torq Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 αν δεις τα reviews σε διάφορα sites (amazon, dx.com,....) θα καταλάβεις... σε καμιά περίπτωση δεν έχουν τα mAh που διαφημίζουν. αρκετοί με κινητά σαν το δικό σου (1300-1500mAh) αναφέρουν ότι φορτίζονται μέχρι 50%, 70%. σε άλλους ακόμα χειρότερα. με λίγα λόγια αν πάρεις το μοντέλο με τα 2600 να είσαι ευχαριστημένος αν καταφέρεις να έχεις μια πλήρη φόρτιση. παραπάνω ούτε με σφαίρες. και προφανώς αυτά με τα 2600 έχουν ~1500mAh πραγματικά. το θεωρώ πολύ ειδική περίπτωση αγοράς όμως. θα το κουβαλάς συνέχεια μαζί σου; όταν θα το χρειαστείς πολύ πιθανό να έχει αδειάσει η μπαταρία του. πρέπει να το κοιτάς ανα διαστήματα. 1
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Κοιτα αν ειναι παρε ενα να το δοκιμάσε ετσι και αλλιώς δεν εχουν πολυ ακριβά απο οτι βλέπω , σε καμια περίπτωση ομως δεν θα το εμπιστευόμουν να φορτίσει το κινητό μου και τι φόρτιση θα του κανει , αυτα μου θυμίζουν σαν εκεινα με τους ηλιακούς συλλέκτες που και καλα το φορτίζεις με τον ήλιο
kep Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 σε καμια περίπτωση ομως δεν θα το εμπιστευόμουν να φορτίσει το κινητό μου και τι φόρτιση θα του κανει , αυτα μου θυμίζουν σαν εκεινα με τους ηλιακούς συλλέκτες που και καλα το φορτίζεις με τον ήλιο εννοείς ότι θα φοβόσουν μη σου κάνει ζημιά στο κινητό - μπαταρία ή ότι όταν θα τα χρειαζόσουν πολύ πιθανόν να μη δουλεύαν οπότε είναι σα να μην τα έχεις; να εξηγήσω γιατί το θέλω: δεν έχω σκοπό να το κουβαλάω μαζί μου συνέχεια. κάνω σχετικά συχνά όμως μακρινά ταξίδια (καράβι / λεωφορείο) που μπορεί να διαρκέσουν πάνω από 12 ώρες. κάπως πρέπει να περάσει η ώρα και ξεσπάω στο κινητό. πριν λίγες μέρες πήγα σε γειτονική χώρα με το λεωφορείο. έπρεπε μόλις φτάσω να έχω μπαταρία για να χρησιμοποιήσω το gps μιας και δεν είχα ιδέα που πήγαινα. η μπαταρία τελείωσε με το που έφτασα στον τελικό προορισμό μου. έτρεχα με τα πόδια να προλάβω πριν σβήσει. τώρα που το σκέφτομαι όμως ίσως θα ήταν καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις να κουβαλάω μια 2η μπαταρία μαζί μου. πάντως λέω να πάρω αυτό, 5€ κοστίζει. δεν είναι πολλά λεφτά. το ρισκάρω απ ότι κατάλαβα θα φορτίζει στο 50%. αν ήξερα πάντως ότι αυτό θα μπορούσε να δώσει άνετα μια πλήρη φόρτιση θα το έπαιρνα. για 10€ καλά είναι, αλλά σιγά μην έχει 5600 μπαταρία.
SPANK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Βασικά οταν θα το χρειαζόμουν η δεν θα έκανε τιποτα η θα έκανε μιση δουλειά / φόρτιση η πχ να έλεγε ξερω γω οτι φόρτισε 70 % και να εχει φορτίσει 30 .... αφου δεν εχει πολλά χρήματα παρτο τι να πω και πες κιολας αν δουλεύει οτι σου έρθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα