Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μιας και το pc μου με άφησε τις άγιες ημέρες του Πάσχα (πέρασε τη δική του εβδομάδα των παθών), ψάχνω για εξ' ολοκλήρου νέο σύστημα με τα εξής χαρακτηριστικά:

• σχετικά οικονομικό,
  • καλό gaming (π.χ.witcher, Starcraft II, BF3 mp),
  • δυνατότητα άψογης προβολής mkv σε οθόνη LG M2094D (1680 Χ 1050),
  • λοιπές light δυνατότητες (π.χ. επεξεργασία βίντεο, streaming κ.λπ.),
  • όσο μεγαλύτερη γίνεται αντοχή στο χρόνο (λέμε τώρα),
  • αντοχή σε ελαφρύ oc.

Έχω καταλήξει στα εξής (να τονίσω ότι τα links είναι όλα από το ίδιο κατάστημα απλά για να είμαστε σίγουροι για τι μιλάμε):

Με τα παραπάνω το σύστημα βγάινει κοντά στα 640 ευρώ. Αυτό που θα ήθελα είναι οι προτάσεις και τα σχόλιά σας προκείμένου να βελτιώσω το σύστημα με τα ίδια χρήματα ή να μειώσω το κόστος του (ή και τα δύο βεβαίως βεβαίως :-D).

Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω τα σχόλιά σας

• Like 1
Δημοσ.

Τροφοδοτικό XFX 550 !!!

Κάρτα γραφικών HD7870 2GB DDR5

Επεξεργαστής AMD FX 8320

Μνήμες G.SKILL 8GB 2133Mhz

Κουτί κάποιο με USB III  Πχ ZALMAN Z5 PLUS

Για να κάνεις overclock χρειάζεσαι και ψύκτρα !

• Like 1
Δημοσ.

Για τις ανάγκες σου όπως είπε και σωστά πιο πάνω ο adtakhs πας στα παρακάτω.

PER.806926.jpg 55.69 €

ZALMAN Z5 PLUS BLACK

PER.640669.jpg 67.90 €

XFX P1-550S-XXB9 PRO SERIES 550W PSU

PER.559643.jpg 152.90 €

AMD FX-8320 3.5GHZ 8-CORE BOX

PER.522975.jpg 83.79 €

ASUS M5A97 R2.0

PER.556225.jpg 68.61 €

G.SKILL F3-1600C9D-8GAB 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ ARES DUAL CHANNEL KIT

PER.515776.jpg 234.00 €

POWERCOLOR HD7870 PCS+ MYST 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

PER.321046.jpg 17.90 €

SAMSUNG DVD-RW SH-224DB/BEBE SATA BLACK BULK

PER.303039.jpg 62.90 €

WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

PER.806759.jpg 35.23 €

COOLERMASTER RR-212E-16PK-R1 HYPER 212 EVO

Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 778.92 €

Δημοσ.

Για την ανάλυση της οθόνη τους και να μην είναι η TAHITI LE η κάρτα γραφικών αλλά η απλή δεν θα εχει και μεγάλο θέμα .

Αυτό γιατί πρέπει να μειωθεί το κόστος !

Μητρική ας βάλει την UD3 !!

Από άλλο κατάστημα η τιμή θα είναι χαμηλότερη (digitalmaster, visionstudio)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το άμεσο των προτάσεών σας (ή τις είχατε έτοιμες ή έχετε βαρεθεί να τις γράφετε μου φαίνεται :-D )

λόγω πίεσης χρόνου θα θίξω κάποιες από τις προτάσεις σας (και τα υπόλοιπα στη συνέχεια):

• για τον 8320: από τα όσα ξέρω με 8320 push-άρεται στα επίπεδα του stock 8350 (ίσως και λίγο παραπάνω από κάποιον που να ξέρει - όχι από εμένα) και μετά stop. Οπότε γιατι να τον προτιμήσω; Θεωρείτε ότι δεν θα εκμεταλλευτώ τον 8350;
  • για τον 4670k νομίζω ότι χρειάζεται μητρική με chip set z87 για να δω τα νέα καλούδια της intel + το γεγονός ότι οι αντίστοιχες MoBo είναι αρκετά πιο ακριβές.
  • για το κουτί: I stand corrected (έχετε απόλυτο δίκιο, μου ξέφυγε τελείως)
  • για το cooler-άκι: ωραίο (ακόμη κι για μεταγενέστερη αγορά)
  • για τη μητρική: νομίζω ότι η UD3 είναι καλύτερη της MSI κι η διαφορά μικρή
  • για το σκληρό: δεν χρειάζομαι τόσο χώρο.. θέλω έναν που να είναι γρήγορος για το OS και τα παιχνίδια
  • για τη RAΜ: ωραία πρόταση, πόσο να επηρεάσει ο διαφορετικός χρονισμός; Κι οι δύο CL 9 δεν είναι; καλά δεν πρόσεξά;

Τελικά σχολίασα σχεδόν τα πάντα εκτός της gpu... αυτό μάλλον (????) θέλει ψάξιμο οπότε θα επανέλθω αργότερα!

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιον παλαιό σκληρό , κράτησέ τον για αποθήκη στο σύστημα και πήγαινε σε SSD 120GB για λειτουργικό και λοιπά προγράμματα !

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

μιας και το pc μου με άφησε τις άγιες ημέρες του Πάσχα (πέρασε τη δική του εβδομάδα των παθών), ψάχνω για εξ' ολοκλήρου νέο σύστημα με τα εξής χαρακτηριστικά:

• σχετικά οικονομικό,
  • καλό gaming (π.χ.witcher, Starcraft II, BF3 mp),
  • δυνατότητα άψογης προβολής mkv σε οθόνη LG M2094D (1680 Χ 1050),
  • λοιπές light δυνατότητες (π.χ. επεξεργασία βίντεο, streaming κ.λπ.),
  • όσο μεγαλύτερη γίνεται αντοχή στο χρόνο (λέμε τώρα),
  • αντοχή σε ελαφρύ oc.

Έχω καταλήξει στα εξής (να τονίσω ότι τα links είναι όλα από το ίδιο κατάστημα απλά για να είμαστε σίγουροι για τι μιλάμε):

Με τα παραπάνω το σύστημα βγάινει κοντά στα 640 ευρώ. Αυτό που θα ήθελα είναι οι προτάσεις και τα σχόλιά σας προκείμένου να βελτιώσω το σύστημα με τα ίδια χρήματα ή να μειώσω το κόστος του (ή και τα δύο βεβαίως βεβαίως :-D).

Ευχαριστώ προκαταβολικά και περιμένω τα σχόλιά σας

640ευρο Max δινει παιδια οχι παραπανω.

• Like 1
Δημοσ.

Τι προγράμματα θα χρησιμοποιείς; Sata dvd υπάρχει; Αν κρατήσεις την οθόνη που έχεις δεν χρειάζεσαι και καμμιά μεγάλη κάρτα.

Από προγράμματα τίποτα ακραίο. Το προηγούμενο σύστημα το είχα καμιά 5άρα χρόνια. Δεν ασχολούμαι τρελά με παιχνίδια, παίζω πολύ επιλεκτικά. Όπως ανέφερα, με ενδιαφέρει να δω τα Starcraft II, Witcher και κάνα BF3 MP. Για να σας προλάβω, θα έκανα δουλειά και με τον 8320 ή ακόμη και με κάποιον της σειράς FX 6XXX όμως προσπαθώ να πάρω κάτι που, τουλάχιστον από επεξεργαστική ισχύ, θα κρατήσει για κάποιο σεβαστό διάστημα. GPU αλλάζω και του χρόνου που λέει ο λόγος.

Sata DVD υπάρχει από φίλο.

Για τα παραπάνω που θίξατε να κάνω μια - ερωτήσεις:

ακόμη και με κάρτα των 250 ευρώ κι ελαφρύ oc φτάνουν τα 550W που προτάθηκαν; Κάθε site μέτρησης βγάζει κάτι άλλο.

Οι μνήμες G.Skill είναι αξιοπρεπείς / καλές;

@ adtakhs: ο παλιός μου σκληρός είναι στις 5200 και ο SSD είναι περίπου 30 ευρώ πάνω.

Με τη διαφορά που προκύπττει από το τροφοδοτικό και τις μνήμες προτιμώ να πάρω καμιά καλύτερη κάρτα. Έχετε υπόψη κάποια σχετικά καλή μέχρι 150 ευρώ;

Δημοσ.

Με κίνδυνο (;; ;) να φανώ παράξενος, ωραία η συγκεκριμένη δε λέω αλλά λέγεται ότι όταν φουλάρει σείεται ο κόσμος... υπάρχει αντιπρόταση ή κάποιο work around;

Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο κάποιος που την πήρε αν μπορεί να μας πει.

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες,

θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με το εξής:

αν υποθέσουμε ότι αγοράζω την προτεινόμενη κάρτα γραφικών (btw αν κάποιος την έχει πάρει μπορεί να post-άρει τι θόρυβο κάνει ;), τα 550 είναι λίγα, οπότε από 650-άρια που ανέφερα παραπάνω υπάρχει κάποιο που να είναι καλύτερο;;

Θυμίζω ότι είχα καταλήξει (λέμε τώρα) στα εξής:

1. IN WIN GREENME 80PLUS BRONZE PSU 650W (http://www.e-shop.gr...t?id=PER.911553)

2. LEPA B650-SA 650W (http://www.e-shop.gr...t?id=PER.640260)

3. OCZ ZS SERIES POWER SUPPLY 650W (http://www.e-shop.gr...t?id=PER.700873)

Και πάλι θενκς

Δημοσ.

καλησπέρα παίδες,

θα ήθελα μια μικρή βοήθεια με το εξής:

αν υποθέσουμε ότι αγοράζω την προτεινόμενη κάρτα γραφικών (btw αν κάποιος την έχει πάρει μπορεί να post-άρει τι θόρυβο κάνει ;), τα 550 είναι λίγα, οπότε από 650-άρια που ανέφερα παραπάνω υπάρχει κάποιο που να είναι καλύτερο;;

Θυμίζω ότι είχα καταλήξει (λέμε τώρα) στα εξής:

1. IN WIN GREENME 80PLUS BRONZE PSU 650W (http://www.e-shop.gr...t?id=PER.911553)

2. LEPA B650-SA 650W (http://www.e-shop.gr...t?id=PER.640260)

3. OCZ ZS SERIES POWER SUPPLY 650W (http://www.e-shop.gr...t?id=PER.700873)

Και πάλι θενκς

Το 550 xfx όπως έχουν πει τα παιδιά πιο πάνω θα σε καλύψει αν θες όπωσδήποτε περισσότερα πάνε εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.525220

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...