aetos1988 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Καλορίζικο! Κάνε ενα τεστ με το τωρινό σύστημα οπως πχ cinebench και ένα οταν πάρεις το καινούργιο θα δεις μεγάλες διαφορές.
superKots Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παιδια τα πηρα τα κοματια, τα εβαλα και ολα κομπλε. Με εξαιρεση το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη που μου εχει σπασει τα νευρα και δεν κανει και καλη δουλεια. Μου θυμιζει την 9800GT που ειχα, ιδιο θορυβο περιπου.... Με το cinebench που προτεινε ο φιλος παραπανω εχουμε τα εξης: Πριν: OpenGL: 39.09 fpsCPU: 3.19 pts Μετα: OpenGL: 68.74 fpsCPU: 6.87 pts (στο cinebench εφτασε 75 βαθμους ο επεξεργαστης...) Για ψυκτρα να ανοιξω ξεχωριστο θεμα η εδω? (θελω να δω ποσα λεφτα πρεπει να μαζεψω).
Millennium Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Έχει στην ενότητα του Overclocking διάφορες προτάσεις για ψύκτρα.Δες πρώτα πόσα χρήματα θα μαζέψεις και βλέπεις.
adtakhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Παιδια τα πηρα τα κοματια, τα εβαλα και ολα κομπλε. Με εξαιρεση το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη που μου εχει σπασει τα νευρα και δεν κανει και καλη δουλεια. Μου θυμιζει την 9800GT που ειχα, ιδιο θορυβο περιπου.... Με το cinebench που προτεινε ο φιλος παραπανω εχουμε τα εξης: Πριν: OpenGL: 39.09 fps CPU: 3.19 pts Μετα: OpenGL: 68.74 fps CPU: 6.87 pts (στο cinebench εφτασε 75 βαθμους ο επεξεργαστης...) Για ψυκτρα να ανοιξω ξεχωριστο θεμα η εδω? (θελω να δω ποσα λεφτα πρεπει να μαζεψω). Κοίταξε την SCYTE MUGEN 3100 SCYTHE ASSHURA XIGMATEK AEGIR αν θες να κάνεις και OVERCLOCK !! Ενώ αν το overclock δεν σε ενδιαφέρει COOLERMASTER HYPER 212 EVO COOLERMASTER HYPER T4 XIGMATEK GAIA THERMALRIGHT 120M CORSAIR A50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα