Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε αγορι μου με βασει τους κανονες δεν μπορω να δημοσιευσω τα link εδω και στο στελνω με μυνημα , τι δεν καταλαβενεις?

και το γραφω και παραπανω. τα link με Μ Υ Ν Η Μ Α μονο. μπες πρωτα δες τα και αν δες κατι άλλο απ αυτα που εγραψα εγω πες το. το να γραψω ποσά εδω δεν νομιζω να ειναι σωστο.

και τωρα σας  ρωταω εγω ( gio και evoracing) έχετε προσωπικη εμπειρία και απαντατε συνέχεια???

Δημοσ.

ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΩΤΑΩ! ένας αριθμός είναι γιατί να μην είναι σωστό?

Έχω προσωπική εμπειρία όπως σου είπα και στο pm τα περισότερα (και από ότι καταλαβαίνω και αυτό) είναι για 2φραγκα... Δεν πρόκειται να κάτσω να ασχοληθώ να διαβάσω όλο αυτό το κατεβατό για ακόμα μια φορά αφού όλοι τα ίδια γράφουν

• Like 1
Δημοσ.

στο θέμα του evoracing δεν ξανα ασχολουμε στο forum. αν θελεις φιλε μεσο μυνηματος. Και οποις θέλει λεπτομεριες μεσο μυνηματος. Αν θέλετε γενικα για το θεμα που ξεκίνησα εδώ μπορουμε να κανουμε μια καλη κουβεντα.

εγω καλοπροαίρετα ξεκίνησα και καποιοι, χωρις να καταλαβαίνω κανουν σχόλια ειρωνικά. >Εγω σέβομαι τη γνωμη σου φιλε και δεν τη σχολιασα, απλώς ξαναλέω, ο καθενας μιλάει με βαση την εμπειρία του...... Ελληνικά νομίζω οτι μιλαω

• Moderators
Δημοσ.

και τωρα σας  ρωταω εγω ( gio και evoracing) έχετε προσωπικη εμπειρία και απαντατε συνέχεια???

Nαι,μπολικη. Στα 10+ χρονια που ειμαι σε αυτο μονο το forum, εχουν περασει μπολικοι που υποσχονται λαγους με πετραχηλια απο αντιστοιχα sites, προσπαθωντας να μαζεψουν κοσμο με referrals, να πεισουν πως το site που προτεινουν αυτοι δεν κοροιδευει, the whole ten yards. Και ΟΥΤΕ ενας δεν εδειξε τα κερδη του, οσο στωικα και εαν περιμενα εγω και αλλα μελη να τα δουμε. Εχει λογο που ρωταει ο evoracing.

Συμπτωσεις θα μου πεις. Happy spamming.

• Like 2
Δημοσ.

gio, στα links που σου εστειλα ομως δεν μπηκες.......γιατι αν εμπενες θα ειχες παρει την απαντηση σου.Παιδια τα sites που αναφέρομαι ειναι 100% αξιόπιστα και δεν χανεις τιποτα. μονο κερδιζεις. τωρα αν καποιος θελει 1000 ευρω τη μερα απο την πρωτη μερα ας μην ασχοληθει μ αυτο το topic

• Moderators
Δημοσ.

[..]και δεν χανεις τιποτα. μονο κερδιζεις. [..]

Επιτελους! Να ενα συστημα στο οποιο δεν ισχυει ο 1ος κανονας της θερμοδυναμικης.

Το ξερα οτι υπαρχει αλλα δεν με πιστευε κανεις. Next step, profit!

• Like 2
Δημοσ.

Εχει μπουχτησει το ιντερνετ με τετοια λεφτα . Σαν τον Παπανδρεου που μοίρασε λεφτα και στις κότες.

Κάθε τόσο βγαίνει και ενα καινουργιο κορόιδο που προσπαθει να κοροιδεψει και αλλους.

Ελεος ρε φίλε βαλε την ουρα στα σκελια και σωπα...

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσει παντως που μερικοι εχετε αποψη με εμπεριστατομενα επιχειρηματα!!!!

• Moderators
Δημοσ.

μου αρεσει παντως που μερικοι εχετε αποψη με εμπεριστατομενα επιχειρηματα!!!!

Καλα, δεν το λες και εμπεριστατωμενο επιχειρημα τον 1ο κανονα της θερμοδυναμικης.

Συνωμοσια ειναι απ οσο ξερω.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...