bigN Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Φιλε χωρις παρεξήγηση αλλά μέχρι τώρα η αγαπημένη μου φράση είναι ....."Τι θα καναμε χωρίς τη Microsoft" ... καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια.... Εξήγηση ΔΙότι παρόλο που την κράζω αρκετές φορές όμως χαρη σε αυτή μπορώ να βγάζω τα προς τα ζείν τους σημερινούς χαλεπους καιρούς
Palp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Με κονδύλι 500€ δυστυχώς το μόνο που μπορείς να αγοράσεις είναι κάποιο παλιό μεταχειρισμένο μοντέλο. Δεν υπάρχει κάποιος emulator για άλλο λειτουργικό σύστημα η τρέχει μόνο σε OS X;
basilis5 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Φιλε χωρις παρεξήγηση αλλά μέχρι τώρα η αγαπημένη μου φράση είναι ....."Τι θα καναμε χωρίς τη Microsoft" ... καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια.... Εξήγηση ΔΙότι παρόλο που την κράζω αρκετές φορές όμως χαρη σε αυτή μπορώ να βγάζω τα προς τα ζείν τους σημερινούς χαλεπους καιρούς καμια παρεξηγηση, κι εγω με win μεγαλωσα. χαριτολογώντας το ειπα
xtraktor Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Με 500 μπορείς να δεις ένα Mac mini μεταχειρισμένο ( 2011 μοντέλο) και σίγουρα θα εισαι ενταξει με το XcodeSent from my iPhone using Insomnia
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Εγω λεω mac mini i7 στα 1000€ θα το κατα ευχαριστηθεις... Εχεις σκεφτει την εναλλακτικη του Hackint0sh? Σορρυ τωρα ειδα το μπατζετ... πανω κατω με 600 € εχεις αυτο αν θες και βαζεις και mac... μην κραζετε που επελεξα το socket 1155 αλλα αυτο υποστηριζεται απο mac... Αν καταφερεις να το παρεις απο το HardwareVersnd.de μπορει και να χωρεσει και ψυκτρα η αν οχι μπορει να το ριξεις και στα 500€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ VISION STUDIO.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα