geotrian Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 καλησπερα σας σημερα πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη μου και παει κανονικα να ανοιξει και μολις κανει τον χαρακτηριστικο θορυβο η μητρικη σβηνει και παει να ξανα ανοιξει απο την αρχη. Με αποτελεσμα τελικα να μην ανοιγει και να κανει συνεχως το ιδιο... να παει να ανοιξει και να κλεινει... Τι μπορει να ευθυνεται για αυτη την δυσλειτουργια? Σας ευχαριστω....
A_panM Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Κάτι μου λέει ότι είναι η μητρική, είχα παρόμοια εμπειρία σε υπολογιστή φίλου.
xristosk Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 τσεκαρέ την για φουσκωμένους πυκνωτές, το πρώτο που θα δοκίμαζα πάντως είναι τροφοδοτικό
geotrian Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 πως μπορω να ελεγξω το τροφοδοτικο μου για φουσκωμενους πυκνωτες? γιατι δεν εχω στην διαθεση μου καποιο αλλο τροφοδοτικο για να πειραματιστω. και παλιοτερα μου ειχε κανει το ιδιο αλλα ειχα αλλαξει θεση τις μνημες (ram) και δουλεψε τωρα δεν αλλαζει κατι... θελω μητρικη??????
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Ξεκινα με ένα reset στο bios και τοποθετηση μιας μονο μνημης στο συστημα!
geotrian Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες για το πως γινεται reset στο Bios? γιατι ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτα
WalkerSW Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Βγαζεις το Pc απο την πριζα, βγαζεις μια μικρη στρογγυλη μπαταρια που υπαρχει πανω στην μητρικη, το αφηνεις ενα λεπτο, ξαναβαζεις την μπαταρια και ανοιγεις τον υπολογιστη σου.
geotrian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το δοκιμασα σημερα και ανοιξε κανονικα ο υπολογιστης αλλα με μια ραμ...τι φταιει;;η μητρικη ή οι μνημες ραμ;;; Sent from my iPhone using Insomnia
xristosk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 κάνε δοκιμές για να δεις, δοκίμασε την ραμ που δουλεύει και στα άλλα σλοτ, αν δουλεύει κανονικά δοκίμασε την άλλη ραμ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα