Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας

σημερα πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη μου και παει κανονικα να ανοιξει και μολις κανει τον χαρακτηριστικο θορυβο η μητρικη σβηνει και παει να ξανα ανοιξει απο την αρχη. Με αποτελεσμα τελικα να μην ανοιγει και να κανει συνεχως το ιδιο... να παει να ανοιξει και να κλεινει...

Τι μπορει να ευθυνεται για αυτη την δυσλειτουργια? 

Σας ευχαριστω....:)

Δημοσ.

πως μπορω να ελεγξω το τροφοδοτικο μου για φουσκωμενους πυκνωτες? γιατι δεν εχω στην διαθεση μου καποιο αλλο τροφοδοτικο για να πειραματιστω.

και παλιοτερα μου ειχε κανει το ιδιο αλλα ειχα αλλαξει θεση τις μνημες (ram) και δουλεψε τωρα δεν αλλαζει κατι...

θελω μητρικη??????  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες για το πως γινεται reset στο Bios? γιατι ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτα

Δημοσ.

Βγαζεις το Pc απο την πριζα, βγαζεις μια μικρη στρογγυλη μπαταρια που υπαρχει πανω στην μητρικη, το αφηνεις ενα λεπτο, ξαναβαζεις την μπαταρια και ανοιγεις τον υπολογιστη σου. 

Δημοσ.

Το δοκιμασα σημερα και ανοιξε κανονικα ο υπολογιστης αλλα με μια ραμ...τι φταιει;;η μητρικη ή οι μνημες ραμ;;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

κάνε δοκιμές για να δεις, δοκίμασε την ραμ που δουλεύει και στα άλλα σλοτ, αν δουλεύει κανονικά δοκίμασε την άλλη ραμ κτλ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...