PETROS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Mηπως σου κανει το vodafone smart 3? Αναλυση εχει 480χ800. Ειχα το 2 και ειχε βγει αξιοπιστο. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/Vodafone-Smart-III-White-1121010000000.htm Προσωπικά μάρκες εταιρειών (Vodafone, Wind , Turbo X) σε κινητά δεν τα ακουμπάω, δεν τα πολυεμπιστεύομαι! Το lumia 925 ερχόταν με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση προεγκατεστημένη αν θυμάμαι καλά. Όσα κυκλοφόρησαν με παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού χρειάζονται το εν λόγω update. Μη σε παραξενεύει όμως, ο ραδιοφωνικός δέκτης πάντα υπήρχε στο SoC της συσκευής. Απλά το λειτουργικό δεν τον "έβλεπε". Φαντάσου πως με το update εγκαταστάθηκε πρακτικά ο "driver" του ραδιοφωνικού δέκτη. Όπως και οι παλαιότερες εκδόσεις του Android (πριν την 2.2) για παράδειγμα, δεν υποστήριζαν εγκατάσταση εφαρμογών σε αφαιρούμενη κάρτα μνήμης. Το hardware υπήρχε, το λειτουργικό όμως δεν "ήξερε" πως να το χρησιμοποιήσει γι' αυτή τη λειτουργία. Α οπότε όλα είναι οκ αφού απλά θέμα driver-λειτουργικού ήταν. Ανησύχησα αρχικά ότι σε κάποιες συσκευές το έβγαλαν για να βάλουν καμιά άλλη εφαρμογή.
stratigos24 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Προσωπικά μάρκες εταιρειών (Vodafone, Wind , Turbo X) σε κινητά δεν τα ακουμπάω, δεν τα πολυεμπιστεύομαι! Καλα κανεις, ο καθε ενας εχει τα κολληματα του . Πληροφοριακα η εταιρεια που το φτιαχνει ειναι κινεζικη (TCT Mobile Limited). Η ιδια εφτιαξε και το smart 2 και χρησιμοποιει το ονομα της alcatel μιας και προφανως συνεργαζονται. Εγω νομιζα πως μονο η alcatel ειναι απο πισω.
PETROS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλα κανεις, ο καθε ενας εχει τα κολληματα του . Πληροφοριακα η εταιρεια που το φτιαχνει ειναι κινεζικη (TCT Mobile Limited). Η ιδια εφτιαξε και το smart 2 και χρησιμοποιει το ονομα της alcatel μιας και προφανως συνεργαζονται. Εγω νομιζα πως μονο η alcatel ειναι απο πισω. κάποια συνεργασία θα έχουν ( η TCT βάζει φθηνά υλικά, η Alcatel λίγο τεχνογνωσία και η Vodafone το σήμα ) ώστε να το πουλήσει σαν δικό της. Για αυτό και συνήθως τα κινητά (και γενικά οι συσκευές ) είναι πιο οικονομικές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τώρα αν θα βγει καλό κανείς δεν ξέρει. 1
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Τελικά ποιό σκέφτεσαι; Αν κοιτάς αποκλειστικά από Ελλάδα το να δώσεις κάτι παραπάνω αν γίνεται για το lumia 520 δεν είναι κακή ιδέα νομίζω.
PETROS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Τελικά ποιό σκέφτεσαι; Αν κοιτάς αποκλειστικά από Ελλάδα το να δώσεις κάτι παραπάνω αν γίνεται για το lumia 520 δεν είναι κακή ιδέα νομίζω. Πιο πολύ σκέφτομαι το lumia 520 . ίσως από amazon ( έχει από 116-120 λίρες ανάλογα με χρώμα άσπρο-μαύρο) + μεταφορικά ~150€ http://www.amazon.co.uk/Nokia-Lumia-Free-Windows-Smartphone/dp/B00BM24PMY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1376851590&sr=8-1&keywords=lumia+520 http://www.amazon.co.uk/Nokia-Lumia-Free-Windows-Smartphone/dp/B00BM24PHY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1376851590&sr=8-2&keywords=lumia+520
Millennium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Για 10 ευρώ διαφορά θα το πάρεις απ'έξω; Τι να σου πω.
PETROS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Για 10 ευρώ διαφορά θα το πάρεις απ'έξω; Τι να σου πω. ίσως είπα. δεν έχω πάρει απόφαση ούτε έχω κοιτάξει στα Ελληνικά μαγαζιά ακόμα.
Nightfall_2003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Στα 150-160 δε νομίζω να βρεις καλύτερα στην Ελλάδα android --> samsung galaxy ace2 wp ---> nokia lumia 520 i' 620
Millennium Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Καλό το ace 2,το σκέφτηκα και εγώ αλλά το 520 έχει το + οτι δεν έχει κολληματάκια στο λειτουργικό και ίσως και να αρέσει περισσότερο στη κοπέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα