Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σε ολους.. θα ηθελα να συγκρινω ποσες ωρες διαφορα σε αυτονομια υπαρχει σε αυτα τα 2 tablet.

θελω να αγορασω ενα tablet πηγαινω προς το vero λογο τιμης που ειναι στα μισα λεφτα, αλλα με ενδιαφερει η αυτονομια οποτε αν εχουν μεγαλη διαφορα σκεφτομαι να δωσω κατι παραπανω και να εχω ενα πιο πληρες tablet και να παω στο samsung.. (ενδιαφερομαι για 8 inch +++)  :confused:

Επεξ/σία από killmelater
Δημοσ.

Καλησπέρα, κοιτά εγώ έχω το vero a 9724 10' και η μπαταρία σε αυτό κρατάει με πολύ ξεσχισμα περίπου 13-14 ωρες

συνεχόμενα!!! Αλήθεια λέω! Είμαι υπέρ ευχαριστημένος με αυτό το μηχάνημα!!!! Θέλω να πω πως η (Vero) αξίζει!

Δημοσ.

Καλησπέρα, κοιτά εγώ έχω το vero a 9724 10' και η μπαταρία σε αυτό κρατάει με πολύ ξεσχισμα περίπου 13-14 ωρες

συνεχόμενα!!! Αλήθεια λέω! Είμαι υπέρ ευχαριστημένος με αυτό το μηχάνημα!!!! Θέλω να πω πως η (Vero) αξίζει!

Δλδ θα μας πεις οτι ο κινεζος εχει πιο πολυ αυτονομια αποτι το επωνυμο απο μια εταιρια κολωσος....τοσες ωρες που λες και με συνεχομενο σκισιμο ουτε το note 10.1 δεν μου κραταει τοσο.Εσυ καθεσε και λες παραπανω απο το κατασκευαστη του ταμπλετ που περιγραφης...
Δημοσ.

οντως ακουγετε λιγο υπερβολικο.. αλλα η ερωτηση ειναι για το vero A8839 λογο οτι εχει αλλον επεξεργαστη σε σχεση με τα αλλα vero κ εχω διαβασει σχολια οτι κραταει το πολυ 3ς ωρες με συνεχομενη ασχολια. οποτε δε με καλυπτει κ γι αυτο ρωταω καποιον που εχει τα συγκεκριμενα tablet να μας λυσουν τις αποριες αν οντως ισχυει κατι τετοιο..  :blink:

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.. θα ηθελα να συγκρινω ποσες ωρες διαφορα σε αυτονομια υπαρχει σε αυτα τα 2 tablet.

θελω να αγορασω ενα tablet πηγαινω προς το vero λογο τιμης που ειναι στα μισα λεφτα, αλλα με ενδιαφερει η αυτονομια οποτε αν εχουν μεγαλη διαφορα σκεφτομαι να δωσω κατι παραπανω και να εχω ενα πιο πληρες tablet και να παω στο samsung.. (ενδιαφερομαι για 8 inch +++)  :confused:

Φιλε συνβουλη μου οπως εκανα και εγω βρες καποιο note 8 note 10.1 απο ατομο εδω μεσα καινουριο στο 300αρι με την αποδηξη του και εισαι αρχοντας!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...