apnet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δεν σε καταλαβαινω. Απτη στιγμη που ολοι την χρησιμοποιουμε (εγω βεβαια οχι, αλλα τεσπα), τοτε ποιο το νοημα να λες θελω να βουλιαξει? Προφανως για να ειναι TOP , ειναι η καλυτερη.... Την χρησιμποιούμε όλοι... ας μην το σχολιάσω αυτό καλύτερα... Ακόμα κι έτσι, έστω ότι οι περισσότεροι την χρησιμοποιούν, αυτό μου απαγορεύει εμένα να θέλω να κλείσει και να φαλιρίσει η εταιρεία; Δεν κατάλαβα που εντόπισες το conflict;
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Την χρησιμποιούμε όλοι... ας μην το σχολιάσω αυτό καλύτερα... Ακόμα κι έτσι, έστω ότι οι περισσότεροι την χρησιμοποιούν, αυτό μου απαγορεύει εμένα να θέλω να κλείσει και να φαλιρίσει η εταιρεία; Δεν κατάλαβα που εντόπισες το conflict; Μα εσυ ο ιδιος λες οτι η δυναμη της πηγαζει απο ολους εμας που την χρησιμοποιουμε. Ε για να τη χρησιμοποιουμε, η ειναι η καλυτερη, η μας λες μαλακες. Με δεδομενο το πρωτο λοιπον (οτι ειναι η καλυτερη), γιατι θες να κλεισει η καλυτερη?
apnet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καταρχήν το ότι είναι η καλύτερη ΔΕΝ το είπα εγώ. Πολλοί από όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ, έτσι όπως τους χαρακτήρισες (όχι μόνο επειδή τις χρησιμοποιούν όμως). Στην ουσία τώρα, το τι θεωρεί κανείς καλύτερο είναι λιγάκι σχετικό. Είναι επίσης γεγονός πως η γουγλ δεν είναι καλύτερη σε όλα όσα κάνει. Σε κάποια από αυτά υπάρχουν ισάξιες ή/και καλύτερες λύσεις. Τέλος ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι η καλύτερη όπως ατυχέστατα προσπάθησες να παράγεις ως συμπέρασμα από τον συλλογισμό σου, κανείς δεν εγγυάται πως η καλύτερη σε κάτι εταιρεία δεν κάνει περισσότερη ζημιά από το «καλό» που φαινομενικά προσφέρει... (ευκολίες, ποιοτικές δωρεάν υπηρεσίες.... κλπ). Εγώ λοιπόν επειδή κάνει περισσότερο κακό παρά καλό και έχει αρχίσει και αγκαλιάζει το διαδίκτυο μέχρι ασφυξίας (και για αρκετούς ακόμα λόγους), θέλω να κλείσει.
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καταρχήν το ότι είναι η καλύτερη ΔΕΝ το είπα εγώ. Πολλοί από όσους χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ, έτσι όπως τους χαρακτήρισες (όχι μόνο επειδή τις χρησιμοποιούν όμως). Στην ουσία τώρα, το τι θεωρεί κανείς καλύτερο είναι λιγάκι σχετικό. Είναι επίσης γεγονός πως η γουγλ δεν είναι καλύτερη σε όλα όσα κάνει. Σε κάποια από αυτά υπάρχουν ισάξιες ή/και καλύτερες λύσεις. Τέλος ακόμα και αν δεχτούμε ότι είναι η καλύτερη όπως ατυχέστατα προσπάθησες να παράγεις ως συμπέρασμα από τον συλλογισμό σου, κανείς δεν εγγυάται πως η καλύτερη σε κάτι εταιρεία δεν κάνει περισσότερη ζημιά από το «καλό» που φαινομενικά προσφέρει... (ευκολίες, ποιοτικές δωρεάν υπηρεσίες.... κλπ). Εγώ λοιπόν επειδή κάνει περισσότερο κακό παρά καλό και έχει αρχίσει και αγκαλιάζει το διαδίκτυο μέχρι ασφυξίας (και για αρκετούς ακόμα λόγους), θέλω να κλείσει. Επειδη google κατα κορον χρησιμοποιουν για search engine ειτε για το youtube, διαφωνεις στο οτι ειναι η καλυτερη? Δεν νομιζω. Αρα ναι, στην υπηρεσια που χρησιμοποιειται κατα κορον απο τους πελατες της, ειναι η καλυτερη. Κακο σε τι κανει, μονο εσυ και ο Λιακος θα ξερετε. Αμα θες να μας πεις και μας, του αδαης πωλητες, ειμαι ολος αυτια
apnet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Όχι, εσείς οι αδαής να παραμείνετε αδαής, εφόσον αυτό θέλετε... Το σε τι κάνει κακό το ξέρουμε όλοι ΚΑΙ εσύ πάρα πολύ καλά. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μια καλή μηχανή αναζήτησης γίνεται επιχείρημα υπερ μιας εταιρείας. Όταν θα κλείσει θα υπάρξει χώρος και για άλλες εταιρείες και προϊόντα να αναπτυχθούν με (ας ελπίσουμε) πιο υγιής λογικές.
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Όχι, εσείς οι αδαής να παραμείνετε αδαής, εφόσον αυτό θέλετε... Το σε τι κάνει κακό το ξέρουμε όλοι ΚΑΙ εσύ πάρα πολύ καλά. Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μια καλή μηχανή αναζήτησης γίνεται επιχείρημα υπερ μιας εταιρείας. Όταν θα κλείσει θα υπάρξει χώρος και για άλλες εταιρείες και προϊόντα να αναπτυχθούν με (ας ελπίσουμε) πιο υγιής λογικές. Εφοσον σου λεω να μου ανοιξεις τα ματια μετα πως λες οτι θελω να μεινω αδαης? Φασεις και αντιφασκεις. Οκ, πες τωρα οτι δεν εχεις κανενα επιχειρημα και απλα τα λες στην τυχη να ησυχασουμε
apnet Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μια χαρά ήσυχος είσαι. Αυτό που σου είπα και δεν κατάλαβες ή κάνεις πως δεν κατάλαβες είναι πως όχι μόνο δεν θες να ανοίξεις τα μάτια σου, αλλά νομίζεις πως είναι ανοιχτά κιόλας! Και σε κάθε περίπτωση δεν έχεις απολύτως καμία διάθεση να ακούσεις μια άλλη άποψη. ...Είπες εσύ να σου ανοίξω τα μάτια... και το εννούσες κιόλας... και θα πεις ότι φάσκω και αντιφάσκω και δεν έχω επιχειρήματα επειδή δεν στα άνοιξα, ενώ ήθελες να στα ανοίξω... Ο καθένας με τα δικά του μάτια. Κατάλαβες και ξέρεις καλύτερα από εμένα όσα λέω. Απλά είσαι της ίδια λογικής 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα