Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιώ google και tabs απο ιστιοσελιδες. Ποτε μπάρα.

Το 1999-2004 θυμάμαι να χρησιμοποιoύσα μπαρα. Τωρα την θεωρω πρωτογονη και αργος τροπος πλοήγησης. Μονο για να κανω copy paste το λινκ.

Ασε και που οι μπάρες έχουνε γινει search type...

Kαι τελος αμα βλεπω κανεναν "αναλφάβητο απο υπολογιστές" φιλο μου να χρησιμοποιεί μπάρα και να με ρωτάει για την σωστή ορθογραφία των ονομάτων των sites τσαντίζομαι...

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Εγω χρησιμοποιώ google και tabs απο ιστιοσελιδες. Ποτε μπάρα.</p>

<p>Το 1999-2004 θυμάμαι να χρησιμοποιoύσα μπαρα. Τωρα την θεωρω πρωτογονη και αργος τροπος πλοήγησης. Μονο για να κανω copy paste το λινκ.</p>

<p>Ασε και που οι μπάρες έχουνε γινει search type...</p>

<p> </p>

<p>Kαι τελος αμα βλεπω κανεναν "αναλφάβητο απο υπολογιστές" φιλο μου να χρησιμοποιεί μπάρα και να με ρωτάει για την σωστή ορθογραφία των ονομάτων των sites τσαντίζομαι...</p>

Ιστοσελιδες και οχι ιστιοσελιδες.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαβαζω εδω μεσα ο ανθρωπος ξηνερωματα...

Το Internet ειναι το Facebook. Επικο!

Η Bing να αποδιδει καλύτερα απο την Google. Ασχολίαστο.

Το Ιντερνέ το ειχαν συνώνυμο του Internet Explorer. Ενας να βρεθει να το πει αυτο. Μαλλον έχει Windows 2000 στον υπολογιστή του.

Σε μια μερα δεν αλλαζεις ετσι απλα την κορυφη. Οσο για το Gmail και το οτι η Google μπανιζει τα μηνύματα μας; Ας πατε στο μη διεφθαρμένο Outlook της Micro$oft να παρηγορηθειτε. Εκει φανταζομαι οτι ειναι ολα αγια και η Micro$oft δεν διαβαζει τα μηνύματα σας, απλα δινει τα στοιχεια σας δεξια και αριστερα, μικρο το κακο. Παρ'τε το χαμπαρι ολοι ειμαστε φακελωμενοι, ακομα κι εγω ξερουν οτι αυτη τη στιγμη με λενε Θοδωρή και έχω συνδεθει μέσω WiFi με ΙΡ που ανηκει στη Wind.

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιώ google και tabs απο ιστιοσελιδες. Ποτε μπάρα.

Το 1999-2004 θυμάμαι να χρησιμοποιoύσα μπαρα. Τωρα την θεωρω πρωτογονη και αργος τροπος πλοήγησης. Μονο για να κανω copy paste το λινκ.

Ασε και που οι μπάρες έχουνε γινει search type...

Kαι τελος αμα βλεπω κανεναν "αναλφάβητο απο υπολογιστές" φιλο μου να χρησιμοποιεί μπάρα και να με ρωτάει για την σωστή ορθογραφία των ονομάτων των sites τσαντίζομαι...

*Ιστοσελίδες

Στην γραμμή διεύθυνσης αν δεν γράψεις κάτι με .something θα κάνει αναζήτηση απευθείας.

Δημοσ.

Πόσο χρονών είναι γιατί καμιά φορά δικαιολογήτε.

Αν δεν κάνω λάθος, κάπου στα τριαντακάτι

Δεν εχω πρόβλημα με τους υπολογιστικά αναλφάβητους, άλλωστε και εγω είμαι αναλφάβητος σε άπειρα θέματα, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ οτι κάποιος χρησιμοποιεί ένα καταπλητικό εργαλείο που λέγεται internet, μόνο για να κάνει like στο fb.

Προσωπικά η ζωγραφική με αφήνει αδιάφορο, αλλά οταν πήγα στην πινακοθήκη προσπάθησα να μάθω κάποια βασικά πράγματα για τις μεθόδους και τα ρεύματα ζωγραφικής.

• Like 1
Δημοσ.

Το Ιντερνέ το ειχαν συνώνυμο του Internet Explorer. Ενας να βρεθει να το πει αυτο. Μαλλον έχει Windows 2000 στον υπολογιστή του.

Σε μια μερα δεν αλλαζεις ετσι απλα την κορυφη. Οσο για το Gmail και το οτι η Google μπανιζει τα μηνύματα μας; Ας πατε στο μη διεφθαρμένο Outlook της Micro$oft να παρηγορηθειτε. Εκει φανταζομαι οτι ειναι ολα αγια και η Micro$oft δεν διαβαζει τα μηνύματα σας, απλα δινει τα στοιχεια σας δεξια και αριστερα, μικρο το κακο. Παρ'τε το χαμπαρι ολοι ειμαστε φακελωμενοι, ακομα κι εγω ξερουν οτι αυτη τη στιγμη με λενε Θοδωρή και έχω συνδεθει μέσω WiFi με ΙΡ που ανηκει στη Wind.

Ποιο πολύ φταίει η ώρα. Είναι αργά και δεν μπορείς να επεξεργαστείς σωστά αυτά που διαβάζεις.

1) Δεν βλέπω κάποιον να είπε οτι ο Internet είναι το Facebook. Αυτό που ειπώθηκε ειναι οτι υπάρχει κάποιος που όταν έχει πέσει το facebook, θεωρεί ότι δεν έχει internet. Απλό.

2) Κανείς δεν είπε οτι η Google μπορεί να χάσει ετσι εύκολα την κορυφή. Αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι "Ουδείς αναντικατάστατος".

3)Και ναι υπάρχουν ακόμα άτομα που νομίζουν - νόμιζαν ότι ΙΕ = Internet, παλαιότερα ήταν περισσότερα. Οπότε η μικρός είσαι ή άσχετος ή και τα δυο.

• Like 1
Δημοσ.

μισο ρε παιδια..

η ειδηση μου φαινεται πολυ λογικη, αφου λεει "..ολικό blackout όλων των υπηρεσιών της Google.."

Αρα και το Youtube δεν ειναι μεσα; λογικο μου ακουγεται το 40% αμα μιλαμε και για το Youtube... εκτος των δεκαδων αλλων υπηρεσιων της Google..

• Like 1
Δημοσ.

@aris1986,αν σκεφτόσουν τον Spiderman τότε πάλι θα έγραφες "ιστό-σελίδες". Μάλλον τον Κακλαμανάκη θα είχες κατά νου! :-)

Στο θέμα μας τώρα,ίσως αυτό το 40% να ερμηνεύεται λόγω του ότι πολλοί έχουν/έχουμε το Google για αρχική σελίδα. Οπότε με το που ανοίγουμε τον browser μας πάει εκεί.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχώς για πολύ κόσμο address bar = google search bar. Δεν ξέρουν να ανοίξουν web τόπο χωρίς τη google... Ακόμη και να χρησιμοποιούν μια σελίδα δεκάδες φορές την ημέρα (www.facebook.com), για εκείνους είναι https://www.google.gr/search?q=φαψεβοοκ

Δημοσ.

Τουλαχιστων οι άλλοι δε στο λέν κατάμουτρα,για να σου δείξουν ποσο πρόβατο και ανίκανος εισαι για να αντιδράσεις!;)

Και ναι το Gmail το έχω σαν mail-σκουπιδοτενεκές,μόνο γι'αυτο κάνει και για την ενεργοποίηση της android συσκευής μου!

Δημοσ.

Επίδειξη δύναμης ήθελε να κάνει η γουγλ και... όχι σε μας. Απλά έχει μερικά θεματάκια ανοιχτά, περί φορολόγησης, περί παραβίασης ιδιωτικότητας και γενικά της ζητάνε μερίδιο από την πίτα (έτσι μεταφράζω τα δεδομένα εγώ τουλάχιστον) και είπε να τους δείξει και καλά τη δύναμή της...

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είναι η αρχή της πτώσης της. Προσωπικά θα χαιρόμουν αν η εν λόγω εταιρεία φαλίριζε και εξαφανιζόταν από τον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

Η δύναμη της εν λόγω εταιρείας πηγάζει από όλους εμάς, οι οποίοι δεχόμαστε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της για να θησαυρίζει εκείνη από την εκμετάλευση των δεδομένων μας....

Μόλις λοιπόν θα τις γυρίσει τη πλάτη αρκετός κόσμος θα πάψει να υπάρχει. Θα γίνει κατανοητό ότι την πραγματική δύναμη την έχει ο κόσμος με τις επιλογές του. Αλλά όσο ακούω βελάσματα και υπέρμαχους υπέρ της μίας η της άλλης εταιρείας καταλαβαίνω πως κάτι τέτοιο είναι λίγο μακρυά.

Και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μένω μακρυά από όσους βελάζουν :P

Δημοσ.

Επίδειξη δύναμης ήθελε να κάνει η γουγλ και... όχι σε μας. Απλά έχει μερικά θεματάκια ανοιχτά, περί φορολόγησης, περί παραβίασης ιδιωτικότητας και γενικά της ζητάνε μερίδιο από την πίτα (έτσι μεταφράζω τα δεδομένα εγώ τουλάχιστον) και είπε να τους δείξει και καλά τη δύναμή της...

Προσωπικά θα ήθελα πολύ να είναι η αρχή της πτώσης της. Προσωπικά θα χαιρόμουν αν η εν λόγω εταιρεία φαλίριζε και εξαφανιζόταν από τον παγκόσμιο επιχειρηματικό χάρτη.

Η δύναμη της εν λόγω εταιρείας πηγάζει από όλους εμάς, οι οποίοι δεχόμαστε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της για να θησαυρίζει εκείνη από την εκμετάλευση των δεδομένων μας....

Μόλις λοιπόν θα τις γυρίσει τη πλάτη αρκετός κόσμος θα πάψει να υπάρχει. Θα γίνει κατανοητό ότι την πραγματική δύναμη την έχει ο κόσμος με τις επιλογές του. Αλλά όσο ακούω βελάσματα και υπέρμαχους υπέρ της μίας η της άλλης εταιρείας καταλαβαίνω πως κάτι τέτοιο είναι λίγο μακρυά.

Και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μένω μακρυά από όσους βελάζουν :P

Δεν σε καταλαβαινω. Απτη στιγμη που ολοι την χρησιμοποιουμε (εγω βεβαια οχι, αλλα τεσπα), τοτε ποιο το νοημα να λες θελω να βουλιαξει? Προφανως για να ειναι TOP , ειναι η καλυτερη....

Δημοσ.

Μόνο και μόνο τις google ads που δεν θα έβλεπε ο κόσμος σε κάθε site, λογικό να έπεσε το traffic του παγκόσμιου internet 40% :P

Duckduckgo και τα μυαλά στα κάγκελα.

Ωραίο το duckduckgo, το έχω βάλει σαν default στον browser. Σε απλές αναζητήσεις είναι πιο καλοφτιαγμένο από το google, σου δείχνει στοιχεία από τη wikipedia, σου επισημαίνει το official site. Αλλά στις πιο περίπλοκες αναζητήσεις, απλά μπαίνω στο google, το duckduckgo δεν βγάζει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...