Kostas Kontizas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδια. Πριν απο κανα δυο ωρες ήμουν στο pc και μιλαγα στο Skype. Ωσπου ο συνομιλητής μου μου ειπε οτι κανω παράσιτα. Ετσι κουνησα λιγο το καρφί του μικροφώνου απο πισω στη κάρτα ήχου αλλα και παλι τπτ. Ετσι είπα να το βγάλω και να το βάλω απο την μπροστα θύρα που εχει το κουτί! Μολις λοιπόν κάρφωσα στο μικρόφωνο μπροστα έκλεισε κατευθείαν ο υπολογιστής. Χωρίς κανένα τσακ ουτε κάποιο θόρυβο. Απο κει πέρα δεν ανοίγει παρα μονο για 2 με 3 δευτερόλεπτα. Άλλαξα τροφοδοτικο να δω τι παιζει αλλα και με το αλλο τα ίδια κανει. Εβγαλα τα παντα απο πανω και τα ξανάεβαλα και παλι τα ίδια. Ακομα και κουτι δοκίμασα να αλλάξω αλλα παλι τσιφος. Τι μπορω να κανω;; Καμια ιδέα; Sent from my iPhone using Insomnia
RellikEht Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Για μητρική φαίνεται το πράγμα κάποιο βραχυκύκλωμα που ίσως πείραξε την μητρική δες αν έχει καεί κάποιος πυκνωτής η αν έχει τίποτε σημάδια η μητρική.
Kostas Kontizas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δεν εχει σημάδια και κοίταξα όλους τους πικνωτες έναν έναν!! Δεν είδα κατι που θα μπορούσε να μου τραβήξει την προσοχή. Ωστόσο το front audio panel έβγαλα ακομα και τα USB. Αλλα τπτ και παλι. Sent from my iPhone using Insomnia
Vasilopoulos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Αμα αλαξες και το τροφοδοτικο τοτε το προηβλημα ειναι σιγουρα στην μητρικη.Αλλα καλου κακου βγαλε και ξαναβαλε την ραμ και τσεκαρι το Power SW. Σου το λεω επειδη και εγω επαθα μια φορα το ιδιο στο πσ μου ( αυτο με το power SW ) τσεκαρε ομοως και την ραμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα