Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας παιδιά.

Ένα χρόνο πριν είχα αγοράσει για το λάπτοπ μου εναν ssd, προσπάθησα ανελλιπώς να εγκαταστήσω τα Windows 7 αλλά στο σημείο που σου λέει να επιλέξεις δίσκο ενώ τον βλέπει όταν τον επιλέγω τα windows λένε ότι δεν υπάρχει δίσκος.

Δοκίμασα τα κάνω φορμάτ, δημιουργία partition και allign μέσω Diskpart και όλα πήγαν μια χαρά αλλά μετά κατά την διαδικασία επιλογής δίσκου για την εγκατάσταση ενώ τον βλέπει στο παράθυρο όταν πάει ξεκινήσει η διαδικασία δεν τον βλέπει.. Και τα παράτησα και το έκανα σαν εξωτερικό

οπότε άμα μπορούσε κάποιος να βοηθήση

το λάπτοπ μου ειναι: Hp pavilion dv5 1199ev

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01608701&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_r1002_usen_c-001_title_r0001

Και ο δίσκος: Ocz Agility 3 60Gb

http://ocz.com/consumer/agility-3-sata-3-ssd

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από geolion
Δημοσ.

Μπες στο bios και δες αν υπάρχει η επιλογή στους δίσκους η καπου αλλου να τον βλέπουν σαν IDE η AHCI , αν ειναι το 2ό βάλτον σαν ide και ξανα δοκίμασε

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Ένα χρόνο πριν είχα αγοράσει για το λάπτοπ μου εναν ssd, προσπάθησα ανελλιπώς να εγκαταστήσω τα Windows 7 αλλά στο σημείο που σου λέει να επιλέξεις δίσκο ενώ τον βλέπει    ..   οταν φτανεις εκει    σου βγαζει διαφορες επιλογες διαγραφη , διαμορφοση του δισκου κτλ ??  αν ναι πατα διαγραφη ..

Δοκίμασα τα κάνω φορμάτ, δημιουργία partition και allign μέσω Diskpart και όλα πήγαν μια χαρά αλλά μετά κατά την διαδικασία επιλογής δίσκου για την εγκατάσταση ενώ τον βλέπει στο παράθυρο όταν πάει ξεκινήσει η διαδικασία δεν τον βλέπει.. Και τα παράτησα και το έκανα σαν εξωτερικό εξωτερικος ssd ?? ωραιος ..

Δημοσ.

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Μπες στο bios και δες αν υπάρχει η επιλογή στους δίσκους η καπου αλλου να τον βλέπουν σαν IDE η AHCI , αν ειναι το 2ό βάλτον σαν ide και ξανα δοκίμασε

Καλησπερα. Το λαπτοπ πέρνει εναν δίσκο μονο και οσο αφορά για ττην επιλογή IDE η AHCI Δεν υπάρχει

Γειά σας παιδιά.

Ένα χρόνο πριν είχα αγοράσει για το λάπτοπ μου εναν ssd, προσπάθησα ανελλιπώς να εγκαταστήσω τα Windows 7 αλλά στο σημείο που σου λέει να επιλέξεις δίσκο ενώ τον βλέπει    ..   οταν φτανεις εκει    σου βγαζει διαφορες επιλογες διαγραφη , διαμορφοση του δισκου κτλ ??  αν ναι πατα διαγραφη ..

Δοκίμασα τα κάνω φορμάτ, δημιουργία partition και allign μέσω Diskpart και όλα πήγαν μια χαρά αλλά μετά κατά την διαδικασία επιλογής δίσκου για την εγκατάσταση ενώ τον βλέπει στο παράθυρο όταν πάει ξεκινήσει η διαδικασία δεν τον βλέπει.. Και τα παράτησα και το έκανα σαν εξωτερικό εξωτερικος ssd ?? ωραιος ..

Καλησπέρα. Οταν φτάνω σε αυτο το σημείο μια μου βγάζει τις επιλογές για διαγραφή, διαμόρφοση και τα λοιπά άλλες φορές δεν τον βλέπει καθολου, οπως και στο diskpart μια τον βλεπει και κανω φορματ, αλαινκ και τα σχετικα και αλλες φορες στο list disk δεν τον βλέπει

Μονο μια φορα με αφισε να φτασω στον σημείο πριν ξεκινηση να κανει install ta windows αλλα τοτε εκανε restart to το λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...