Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα ποντικι με 8000 δε μπορει να λειτουργει στα 1500?πρεπει ντε και καλα να πηγαινει σφαιρα ή ρυθμιζεται?επισης ενα ποντικι με 8000dpi αν το ρυθμισω να πηγαινει αργα,θα ειναι καλυτερο στην ακριβεθα του απο ενα με 1500 dpi ή οχι απο τη στιγμη που θα ειναι στην ιδια ταχυτητα?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μημ κοιτάς το μεγάλο dpi φίλε μου.Εγώ στο g500 το έχω μέχρι 2500 γιατί με βολεύει η σχετικά μεγάλη οθόνη.Αν το ανεβάσω όμως γίνεται χαμός.Φαντάζομαι οτι αν το πας στα 8000 θα το κουνάς ένα εκατοστό και ο κέρσορας θα πάει απο την μια άκρη στην άλλη.

Δημοσ.

ναι καταλαβα πως ειναι ψαρωτικο το dpi απλα ρωταω αν ενα ποντικι με μεγαλο dpi θα ανταποκρινεται καλυτερα σε χαημολοτερο απο το μεγιστο dpi,ας πουμε 2000 ενω max εχει 8000,απο ενα που εχει max 2000 και τρεχει στα 2000..γιατι αν ειναι να παρω κατι με 8000 αλλα και 30€ πανω απο κατι με 2000 χωρις καμια διαφορα τοτε δεν αξιζρι

Δημοσ.

ναι καταλαβα πως ειναι ψαρωτικο το dpi απλα ρωταω αν ενα ποντικι με μεγαλο dpi θα ανταποκρινεται καλυτερα σε χαημολοτερο απο το μεγιστο dpi,ας πουμε 2000 ενω max εχει 8000,απο ενα που εχει max 2000 και τρεχει στα 2000..γιατι αν ειναι να παρω κατι με 8000 αλλα και 30€ πανω απο κατι με 2000 χωρις καμια διαφορα τοτε δεν αξιζρι

αυτό που λες είναι υποκειμενικό. ειναι καθαρά θέμα αισθητήρα και συγκεκριμένα πχ στο g400 που έχει πολύ καλό αισθητήρα(οι περισσότεροι λένε οτι είναι αρκετά καλύτερος απο το g500)  σε σχέση με οποιοδήποτε ποντίκι πάνω απο 60ε δεν έχει καμία απολύτος διαφορά.

γενικά τα ποντίκια που σου προτείνουμε δεν 'εχουν διαφορά στα πόσα dpi τρέχουν σε σχέση με άλλα ποντίκια που μαχ πιάνουν παραπάνω dpi.

αν καταλήξεις στο DA και σε βολέψει καλύτερα πρόσεξε να είναι μόνο το 2013 edition καθώς τα παλιώτερα είχαν πολλά θέματα με τον αισθητήρα τους μετά απο κάποιο καιρό χρήσης.

Δημοσ.

ναι αναμεσα στο DA 2013,razer taipan,razer naga hex ειμαι..ποιο θεωρειτε ως το πιο καλο απο αυτα τα 3?(καθαρα gaming,κυριως dota αλλα σιγουρα fps,rpg,κλπ κλπ σε μικροτερο βαθμο)

Δημοσ.

καταρχάς τι grip έχεις? :P

γενικά εγώ που χρησιμοποιώ palm grip και claw καμια φορά προτιμώ DA 2013-g400(πήρα το g400 καθώς το βρήκα καλύτερο στο χέρι μου) 

τα g600/naga εξειδικέυονται στα mmo/moba αλλά δεν σημαίνει οτι δεν μπορείς να παίξεις και άλλα games με αυτά.

αν σε βολέψουν τα ποντίκια αυτά πάρε το g600 καθώς είναι αρκετά καλύτερο στην αξιοπιστία του αλλιώς πάρε το DA 2013 που σου αρέσει κιόλας.

Δημοσ.

τι ειναι ρε παιδια το grip?καταλαβαινω πως ειναι για το πως πιανεις το mouse αλλα δεν καταλαβαινω τη διαφορα..παντως δεν εχω το palm grip που ειναι η παλαμη να αγκαλιαζει το ποντικι..για το hex φοβαμαι μη με εμποδιζουν σε αλλα games τα κουμπια και το g600 απορριπτεται επειδη εχει πολλα λουμπια οπως και το naga(οχι το hex που εχει 6 και ειναι καθαρα για moba)..για το taipan γιατι τοση αδιαφορια?τοσο χαλια ειναι?:-Ρ

Δημοσ.

πως κρατάς το ποντίκι?

το ταιπαν είναι αδιάφορο καθώς είναι λίγο μικρό,δεν προσφέρει κάτι άλλο απο τα παραπάνω που προτείναμε και δεν είναι ιδιαίτερα δοκιμασμένο ώστε να σου το προτείνουμε.

edit: ξέχασα να σου δώσω το λινκ που ήθελα http://www.razerzone.com/mouseguide/ergonomic

Δημοσ.

για mousepad ρωτησα μηπως υπαρχει τιποτα καλυτερο σε ιδια τιμη..οκ θα παρω το goliathus alpha γιατι θελω να ειναι και μεγαλο..θα παω πλαισιο απο βδομαδα να δοκιμασω αν μπορω κανενα mouse..ξερει κανενας καποιο καταστημα στη Θεσ/νικη που να μπορω να τα δοκιμασω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...