pente Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Όπως λέει και ο τίτλος στο θέμα , θέλω βοήθεια για να επιλέξω headphones γιατί ψάχνω ψάχνω αλλά δε μπορώ να βρω τίποτα , έχω και λίγο ιδιορυθμό γούστο βέβαια!! Λοιπόν θέλω κάτι που να παίζει γύρω στα 50 - 70 ( το πάαααρα πολύ 80 , με πολύ ζόρι ) , θέλω να έχουν σχετικά πολύ καλό ήχο και να πολύ καλά στα μπάσα να μην χάνουν ( τα θέλω για μουσική κατά κύριο λόγο, αλλά και ταινίες , gaming κτλ ) , δερμάτινο μαξιλαράκι ( απ τα πολύ μαλακά ) , να ναι closed για να μην έχω και επαφή με το περιβάλλον , να καλύπτει όλο το αυτί και να ναι αρκετά αναπαυτικά γιατί θα τα φοράω πάνω κάτω όλη μέρα !! Αυτά Έχω βρει κάποια βέβαια αλλά δε με πολυψήσαν είναι η αλήθεια !! Παραθέτω λινκς :SONY MDR-V55R DJ STYLE HEADPHONES RED - -SENNHEISER HD-449 HEADPHONES - -SONY MDR-RF865RK WIRELESS HEADPHONES BLACK - - ( Αν και δε τρελαίνομαι πολύ για ασύρματα ) PHILIPS SHP8000 HI-FI STEREO HEADPHONES BLACK - -STANTON DJ PRO 1000 MK II SILVER/BLACK - -TDK ST410 OVER-EAR FULL SOUND DJ STYLE HEADPHONES - -CREATIVE AURVANA LIVE! HEADPHONES - -DENON AH-D310R - - Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και από προσωπική χρήση κτλ !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το μεγάλο post
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Όπως λέει και ο τίτλος στο θέμα , θέλω βοήθεια για να επιλέξω headphones γιατί ψάχνω ψάχνω αλλά δε μπορώ να βρω τίποτα , έχω και λίγο ιδιορυθμό γούστο βέβαια!! Λοιπόν θέλω κάτι που να παίζει γύρω στα 50 - 70 ( το πάαααρα πολύ 80 , με πολύ ζόρι ) , θέλω να έχουν σχετικά πολύ καλό ήχο και να πολύ καλά στα μπάσα να μην χάνουν ( τα θέλω για μουσική κατά κύριο λόγο, αλλά και ταινίες , gaming κτλ ) , δερμάτινο μαξιλαράκι ( απ τα πολύ μαλακά ) , να ναι closed για να μην έχω και επαφή με το περιβάλλον , να καλύπτει όλο το αυτί και να ναι αρκετά αναπαυτικά γιατί θα τα φοράω πάνω κάτω όλη μέρα !! Αυτά Έχω βρει κάποια βέβαια αλλά δε με πολυψήσαν είναι η αλήθεια !! Παραθέτω λινκς : SONY MDR-V55R DJ STYLE HEADPHONES RED - - SENNHEISER HD-449 HEADPHONES - - SONY MDR-RF865RK WIRELESS HEADPHONES BLACK - - ( Αν και δε τρελαίνομαι πολύ για ασύρματα ) PHILIPS SHP8000 HI-FI STEREO HEADPHONES BLACK - - STANTON DJ PRO 1000 MK II SILVER/BLACK - - TDK ST410 OVER-EAR FULL SOUND DJ STYLE HEADPHONES - - CREATIVE AURVANA LIVE! HEADPHONES - - DENON AH-D310R - - Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και από προσωπική χρήση κτλ !! Ευχαριστώ εκ των προτέρων και sorry για το μεγάλο post ΑΤΗ-Μ30, ΑΤΗ-Μ35, ΑΤΗ-Μ40
Fulgore1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Ριξε μια ματια και στα http://www.skroutz.gr/s/423178/Sennheiser-HD-449.html Επισης ακουω καλα λογια αν και πιο πολυ διαφημιζονται για gaming headsets για τα http://www.gameexplorers.gr/item.php?hl=el&id=6035443.
jokerakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 https://www.skroutz.gr/s/2996221/Sennheiser-HD-215-II.html?from=account_favorites
pente Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Τα ATH-M35 φαίνονται ωραία όντως Ναι τα razer τα κοίταγα και γω είναι η αλήθεια αλλά δε θέλω με μικρόφωνο :/
haris013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 δες τα superlux 668b η τα superlux 681 evo μοιράζουν πόνο στα περισσότερα ακουστικά των 80-90 ευρω και κοστίζουν ουτε τα μισα.. 1
venumis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 AKG K-404 πίστεψε με θα πάθεις πλάκα με τα μπάσα. Τα δανεισα σε φίλο που παίζει μπάσο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Με ευαισθησία στα 120db παρακαλώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα