Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το κινητό Samsung GT - S5600v. Δεν είναι smartphone, αλλα δεν ήξερα που αλλού να θέσω το θέμα

Το πήρα απο φίλο ο οποίος δεν έχει manual. Μόλις το ανοίγω λοιπόν μου ζητάει Κωδικό πρόσβασης SIM. Τι είναι αυτό ρε παιδιά και που μπορώ να το βρω?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω το κινητό Samsung GT - S5600v. Δεν είναι smartphone, αλλα δεν ήξερα που αλλού να θέσω το θέμα

Το πήρα απο φίλο ο οποίος δεν έχει manual. Μόλις το ανοίγω λοιπόν μου ζητάει Κωδικό πρόσβασης SIM. Τι είναι αυτό ρε παιδιά και που μπορώ να το βρω?

Εκτος απο το κινητο,ο φιλος σου εδωσε και την καρτα sim; :blink:

Νομιζω ενα τηλεφωνημα απο εκει που το πηρες,θα δωσει αμεση απαντηση στην ερωτηση σου.

Δημοσ.

Μάλλον είναι ο κωδικός ασφαλείας σε περίπτωση που αλλαχτεί η SIM. By default συνήθως είναι 0000, τώρα αν το χει αλλάξει τον ρωτάς και στον λέει.

Δημοσ.

αλλιως παιζει να χρειαστει κανα hard reset για να τον χασει η να ξαναπεραστε κανα firmware.αν και ο κωδικος οταν αλλαζεις καρτα συνηθως ειναι ο κωδικος ασφαλειας και οχι ο κωδικος Pin.Ο Pin υποτιθεται οτι ειναι για την καρτα που εχεις μεσα.αν το βαλεις χωρις καρτα σου λεει τιποτα?

Δημοσ.

Τρέχα γύρευε! Το τηλ έχει αλλάξει 3-4 χέρια. Αν το θυμόταν θα μου το έλεγε.

Δεν είναι 0000.

αλλιως παιζει να χρειαστει κανα hard reset για να τον χασει η να ξαναπεραστε κανα firmware.αν και ο κωδικος οταν αλλαζεις καρτα συνηθως ειναι ο κωδικος ασφαλειας και οχι ο κωδικος Pin.Ο Pin υποτιθεται οτι ειναι για την καρτα που εχεις μεσα.αν το βαλεις χωρις καρτα σου λεει τιποτα?

Αν το ενεργοποιήσω χωρίς SIM δουλεύει και μπαίνει στο menu κανονικά.

Δημοσ.

Όχι hawk δικιά μου SIM βάζω.

Και που να πάρω τηλέφωνο δεν σε κατάλαβα?

Μάλλον είναι ο κωδικός ασφαλείας σε περίπτωση που αλλαχτεί η SIM. By default συνήθως είναι 0000, τώρα αν το χει αλλάξει τον ρωτάς και στον λέει.

Σου απαντησε ο φιλος.Απο φιλο το πηρες,απο εκει θα τον αναζητησεις.Εκτος κι αν δεν δουλευε και σ'αυτον;λεω τωρα...

Δημοσ.

Σου απαντησε ο φιλος.Απο φιλο το πηρες,απο εκει θα τον αναζητησεις.Εκτος κι αν δεν δουλευε και σ'αυτον;λεω τωρα...

Το κινητό το έχει παρατημένο πολύ καιρό όπως καταλαβαίνεις. Είναι παλιό μοντέλο. 

Δεν θυμάται καν φίλε μου. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος??????????

Δημοσ.

σίγουρα δεν θελει το πιν της καρτας?

Όχι..Πρώτα ζητούσε κωδικό τηλ... ΟΚ (αυτό το θυμόταν, ευτυχώς)

Μετά ΡΙΝ.... ΟΚ 

Μετά Κωδικό πρόσβασης SIM....  :wacko:

Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό!!

Δημοσ.

α.μπες χωρις καρτα και κανα hard reset στο τηλεφωνο η μπες με καλωδιο και καντο firmware update.αν εχει το τελευταιο ξαναπερασε του το απο πανω.

Δημοσ.

α.μπες χωρις καρτα και κανα hard reset στο τηλεφωνο η μπες με καλωδιο και καντο firmware update.αν εχει το τελευταιο ξαναπερασε του το απο πανω.

Πως κάνω hard reset ξέρεις. Το διάβασα και σε κάτι ξένα φορουμ αλλα δεν λένε πως.

Δημοσ.

Πως κάνω hard reset ξέρεις. Το διάβασα και σε κάτι ξένα φορουμ αλλα δεν λένε πως.

α.μεσα απο το menu.

β.κατεβαζεις το εκαστοτε προγραμμα που δινει το κινητο και του περνας πιο νεο firmware η το ιδιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...