Προς το περιεχόμενο

Emtec Movie Cube F200 59,50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κλείσει κλαφτο! Αλλα δεν νομίζω γιατί έχουν έσοδα απο τις εφαρμογές Apple adroid κτλ και σιγά ένας σέρβερ ειναι! Για μετα δεν έχω ιδέα κάτι θα υπαρχει

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά, σε τι ανάλυση φτάνει υπό ιδανικές συνθήκες;

Μπορώ να κάνω εγγραφή του βίντεο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου;

Δημοσ.

Ανάλυση τώρα δεν θυμάμαι νομίζω 480p και κάτι γράφει για rec στο προγράμμα,είχα διαβάσει ότι γράφεις όταν το έψαχνα αλλα δεν έδωσα σημασια<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ολοι οι δεκτες με enigma το κανουν. Μονο τοπικα ομως, γιατι στελνουν ολο το σημα. Δεν ξερω αν η vdsl φτανει για internet streaming.

Μάλιστα! σε ευχαριστώ πολύ για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

Δημοσ.

Η digizon έκλεισε.  http://kcsdigital.com/

Το Σεπτέμβριο που μας πέρασε.  Το καλό με αυτά είναι ότι δέχονται σύνδεση με IP οπότε με ένα DynDNS είσαι ok.  Επίσης υπάρχει τρόπος να τα ξεκλειδώσεις και να βλέπουν 4 ταυτόχρονα.   Ίσως έχω κάπου ένα αν ενδιαφέρεται κάποιος.  Αυτά πάνε μέχρι 2Mbps.

Streaming κάνεις και με το VLC και με δέκτες που τρέχουν Linux - απλά με αυτούς στρημάρεις ότι λαμβάνουν και όχι από εξωτερική πηγή.

Δημοσ.

Οπότε, σε αντίθεση με το EMTEC, το digizon σε εσωτερικό δίκτυο δεν εξαρτάται από τη λειτουργία του server της μαμάς-εταιρίας;

Δημοσ.

Ούτε σε εξωτερικό ούτε σε εσωτερικό.  Παίζει με το IP και σε εξωτερικό ανοίγεις 3 πόρτες αν δεν το έχει κάνει το UPnP.

• Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μια χαρά για οτε :) εμένα στο νοβα πατάω τα κουμπιά κάνα 2 λεπτό και μετά μου πετάει ότι δεν τα αναγνωρίζει να ξαναδοκιμάσω κριμα :(

Δημοσ.

Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Βοηθάει και το vdsl . Κορυφή.

Αν έχει ξεμείνει κάπου κανένα έχω φίλους που ψάχνουν.

Δημοσ.

Μια χαρά για οτε :) εμένα στο νοβα πατάω τα κουμπιά κάνα 2 λεπτό και μετά μου πετάει ότι δεν τα αναγνωρίζει να ξαναδοκιμάσω κριμα :(

Το ιδιο θεμα ειχα κι εγω οταν προσπαθουσα να του "μαθω" τις εντολες του οτε... ειναι λιγο (αρκετα) δυστροπο ως προς το "σημαδι" του προς εκμαθηση τηλεκοντρολ γενικα, ομως καποια στιγμη πετυχα ενα "sweet spot" κι εκει που ειχα φαει ωρες, μεσα σε λιγα λεπτα το ξεπεταξα το... "μαθημα"!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...