Προς το περιεχόμενο

Emtec Movie Cube F200 59,50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι "εγκυκλοπεδικό" για το παρών εξάρτημα.. Πες ότι θέλουν να δουν ταυτόχρονα 2 άτομα απομακρυσμένα. θα χρειαστεί 2πλάσιο upload bandwidth για streaming και στους 2;

Δημοσ.

Δεν σε αφήνει να δουν 2

Sent from my iPhone using Insomnia

Mλκια.. τεσπα. Το ξέρω ότι είμαι οφ τοπικ αλλα θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα για ανάλογο streaming, κατευθειαν από τον αποκωδικοποιητή; και αν ναι, ποιοι; να φανταστώ dreambox; και μοντέλα αν είναι εφικτό (εστω σε πμ ή λινκ που μπορώ να διαβάσω περισσότερα).

Δημοσ.

Mλκια.. τεσπα. Το ξέρω ότι είμαι οφ τοπικ αλλα θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα για ανάλογο streaming, κατευθειαν από τον αποκωδικοποιητή; και αν ναι, ποιοι; να φανταστώ dreambox; και μοντέλα αν είναι εφικτό (εστω σε πμ ή λινκ που μπορώ να διαβάσω περισσότερα).

ολοι οι δεκτες με enigma το κανουν. Μονο τοπικα ομως, γιατι στελνουν ολο το σημα. Δεν ξερω αν η vdsl φτανει για internet streaming.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, καλώς σας βρήκα στο φόρουμ. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής, μιας και φαίνεται ότι το νήμα αυτό έχει ξαναζωντανέψει:

1. Γνωρίζει κανείς ποιά είναι η μέγιστη ανάλυση στην οποία γίνεται η μετάδοση της εικόνας; Δεν αναφέρομαι στην ανάλυση της πηγής, αλλά στο τι μπορεί να δει τελικά κανείς στην οθόνη του υπολογιστή του. Με ενδιαφέρει ειδικά για LAN, δηλαδή μέσα στο σπίτι.

2. Κάπου στην αρχή του νήματος αναφέρθηκε ότι το EMTEC φτάνει μέχρι τα 150 kbps και ότι (προφανώς) αυτό είναι πολύ λίγο. Στη συνέχεια κάποιος έγραψε ότι φτάνει τα 2.5 Mbps. Τελικά τι ισχύει; Στις προδιαγραφές δε γράφει τίποτα από όσο είδα.

3. Από ό,τι διαβάζω μπορεί να χρησιμοποηθεί το λογισμικό της monsoon vulkano. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ομοιότητα και στο hardware, π.χ. μεταξύ EMTEC F200 και Vulkano Flow;

4. Υπάρχει η δυνατότητα το stream που λαμβάνω να το εγγράψω κιόλας στον σκληρό μου δίσκο (κάτι σαν PVR δηλαδή).

5. Από ό,τι φαίνεται το μηχάνημα έχει γίνει δυσεύρετο! Ξέρει κανείς που μπορούμε ακόμη να το βρούμε στην Ελλάδα ή από Ευρώπη σε λογική τιμή;

6. Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο ή και καλύτερο που μπορεί κανείς να συστήσει σε τιμή κάτω από 100 Ευρώ, που να μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα ή από Ευρώπη;

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα vulkano και οι παραλλαγές τους δεν παράγονται πια.  Ξεστοκάρισμα γίνεται γενικώς για τα μοντέλα αυτά.

Το F200 είναι το ίδιο με το Flow και με το belkin @TV plus.  Αλλά τα λογισμικά τους (firmware) δεν ταιριάζουν.

To bitrate τους είναι μεταβαλλόμενο ανάλογα με την κατάσταση της γραμμής.  Νομίζω το max που πάνε είναι 2Mbps ενώ νεότερα μπορούν να πάνε και 4.

Το κακό με αυτά τα streamer (από διάφορες μάρκες) είναι ότι απαιτούν να μιλάνε με τον server της κατασκευάστριας εταιρίας.  Ένα είδος DNS για να μπορείς να συνδέεσαι με αυτά απομακρυσμένα.  Σε κάποια μπορείς να βάλεις καρφωτό IP και να συνδεθείς τοπικά, σε άλλα όμως αν κλείσει η εταιρία δεν μπορείς (ή γίνεται με κάποιο hack).

Σε κάποιον που θέλει κάτι σύγχρονο προτείνω αυτό.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4069541_-9101325-wireless-hd-streamer-megasat.html

Το οποίο φαντάζομαι βγαίνει και σε άλλη μάρκα.

Φυσικά υπάρχουν και τα sling - με αρκετούς όμως περιορισμούς για κάποιον που θέλει κάτι πέρα των προδιαγραφών.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο από Άμαζον δεν στέλνει στην Ελλάδα, ούτε και το συγκεριμένο από e-bay. Βασικά είναι ο ίδιος πωλητής (xsonly). Τα είχα δει κι εγώ αυτά. Το θέμα είναι ότι ούτε το Slingbox μπορώ να βρω, τουλάχιστον στην Ελλάδα, το δε digizon δε φαίνεται να υπάρχει πουθενά. Καλά, αυτά βγήκανε κάποτε και από τότε δεν ξαναβγάλανε άλλα;

Νομίζω ότι τα vulkano και οι παραλλαγές τους δεν παράγονται πια.  Ξεστοκάρισμα γίνεται γενικώς για τα μοντέλα αυτά.

Το F200 είναι το ίδιο με το Flow και με το belkin @TV plus.  Αλλά τα λογισμικά τους (firmware) δεν ταιριάζουν.

To bitrate τους είναι μεταβαλλόμενο ανάλογα με την κατάσταση της γραμμής.  Νομίζω το max που πάνε είναι 2Mbps ενώ νεότερα μπορούν να πάνε και 4.

Το κακό με αυτά τα streamer (από διάφορες μάρκες) είναι ότι απαιτούν να μιλάνε με τον server της κατασκευάστριας εταιρίας.  Ένα είδος DNS για να μπορείς να συνδέεσαι με αυτά απομακρυσμένα.  Σε κάποια μπορείς να βάλεις καρφωτό IP και να συνδεθείς τοπικά, σε άλλα όμως αν κλείσει η εταιρία δεν μπορείς (ή γίνεται με κάποιο hack).

Σε κάποιον που θέλει κάτι σύγχρονο προτείνω αυτό.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4069541_-9101325-wireless-hd-streamer-megasat.html

Το οποίο φαντάζομαι βγαίνει και σε άλλη μάρκα.

Φυσικά υπάρχουν και τα sling - με αρκετούς όμως περιορισμούς για κάποιον που θέλει κάτι πέρα των προδιαγραφών.

Το EMTEC για streaming σε εσωτερικό δίκτυο, δηλ. μέσα στο σπίτι, χρειάζεται πάλι αυτόν τον server;

Ωραίο φαίνεται το Megasat, αλλά οφφ-μπάτζετ...

Δημοσ.

Ναι θέλει το vulkano server απλά στριμαρει με την καλύτερη ποιοτητα ! παντός μετα απο 3 μήνες που βλέπει ο κουνιαδος μου απο dreambox στην Κρήτη και εγώ αθηνα ειναι σουπερ

Δημοσ.

Δηλαδή χωρίς τον vulkano server στριμάρει και πάλι, αλλά σε ποιό χαμηλή ποιότητα; Μιλάω πάντα για μέσα στο σπίτι, έτσι;

Δημοσ.

Χωρίς vulkano παπαλα! Απλά μέσα στο στιτι στριμαρει καλύτερα λόγο δικτιου και εκτός με πιο λιγότερη ποιότητα λόγο 1mps upload του Μοντεμ σου! Αν είχες vdsl που έχει 4 upload θα είχες πόλλη καλύτερη ποιότητα ανάλογης σαν του σπιτιού σου

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

ΟΚ, για επιβεβαίωση και μόνον: αν φαληρήσει η vulkano το μηχάνημα είναι άχρηστο, ακόμη και για μέσα στο σπίτι, σωστά;

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να παρακάμψω αυτό το πρόβλημα; Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η χρήση μέσα στο σπίτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...