Προς το περιεχόμενο

Emtec Movie Cube F200 59,50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευγενικη χορηγια... :) (να πω την αληθεια δε θυμαμαι τι εβαλα στα δυο custom κουμπια που εκανα assign, και ισως να μη λειτουργουν κιολας, αλλα τα βασικα οπως θα δειτε πρεπει να λειτουργουν μια χαρα, ας ελεγξει καποιος τα νουμερα γιατι δεν τα διπλοτσεκαρα αφου δεν τα πολυχρησιμοποιω -- καποια πληκτρα ηθελαν 2η και 3η προσπαθεια για να μαθευτουν σωστα--)

http://www.putlocker.com/file/AE4928FF500296DC

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ δουλευουν καλα τα περισσοτερα και βασικοτερα κουμπια :-D :-D .Μετα απο μια γρηγορη ματια τα μονα που δεν πιανουν ειναι τα mute , volume down και channel down(εγκυκλοπεδικα στο λεω).

Το μηχανημα για 36 € απλα δεν υπαρχει η ποιοτητα εικονας και streaming σε οικιακο δικτυο μεσω wifi και το F200 αλλα και το pc μεσω wireless ειναι αψεγαδιαστη.

Δημοσ.

Ναι το mute οντως θελει ξανα ρυθμιση, το volume δεν το τσεκαρα, το channel down ειχα την αισθηση οτι επιανε.. πρεπει να ειναι και μερικα νουμερα που θελουν ξανα ρυθμιση, αν μπεις στον κοπο να τα φτιαξεις ανεβασε το εκ νεου διορθωμενο :)

Δημοσ.

Το μηχάνημα σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επένδυση .ελπίζω και τα άλλα μαγαζιά που τους έχει μείνει στοκ να κάνουν ανάλογη κίνηση.

Δημοσ.

Γεια σας ,έχω πάρει και εγώ αυτό το μηχανηματάκι.Είναι πράγματι αξιόλογο και πολύ έξυπνο.Το πήρα και εγώ από Κωτσόβολο. Λειτουργεί μια χαρά αλλά θα ήθελα την βοήθειά σας στο εξής , Έχω ρούτερ thomson TG585 v8 και όταν κάνω την διαδικασία για 3g με τον vulkano setp wizard δεν μου ανοίγει πόρτες , όταν πάω να τισ κάνω manual στον ρούτερ κάπου κάνω λάθος. Αν μπορείτε λίγη βοήθεια σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Με το TG585 v7 παντως εγω δε χρειαστηκε να κανω τιποτα, οσες ρυθμισεις ειχε ηδη by default για αυτο το θεμα ο vulkano δουλεψαν χωρις παρεμβασεις :)

Δημοσ.

Θα έλεγα αν το ψάχνει κάποιος να κοιτάει και για κανένα μοντέλο με είσοδο hdmi, γιατί έξοδο component από stb απίθανο να βρεθεί και η ποιότητα streaming από είσοδο composite έχει περιθώρια βελτίωσης...

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημοσ.

Aν αναφερεσαι στο σχόλιό μου, ουτε το F200 απο component κανει μεταδοση HD ουτε και ηταν αυτος ο σκοπος του σχολίου μου.

Απλα με πηγη το RCA και την καθολικη καταργηση του Component η ποιοτητα εικονας ειναι χειροτερη ας πουμε απο DVD (σαν ριπαρισμενο divx των 700ΜΒ για να καταλαβεις, σε καποιες στιγμες μαλιστα μου θυμιζει ακομα και τα -καλα- 'πειρατικα' streamings που πετυχαινω online...). Ειδικα αν αυτο το "τραβηξεις" προς καμια τηλεοραση η ποιοτητα θα ψιλοκανει μπαμ.

Εκει ειναι λοιπον που ναι-μεν η εικονα (μεσω component ή HDMI) θα παραμενει SD αλλα με καλυτερη ποιοτητα... ;)

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι το bandwidth.

Συσκευές που κάνουν stream HD (HDMI σε HDMI) υπάρχουν (και σε αρκετά καλή τιμή) αλλά δεν περνάνε από το απλό DSL με τα περίπου 600-700kbps καθαρά ελεύθερα στο upload.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι μιλησε κανεις για HD μεταδοση και αναλυση, αλλα οτι για την δεδομενη αναλυση του μηχανηματος (720χ480) δεν υπαρχει η διαδεδομενη πλεον HDMI συνδεση ως εισοδος. Οποτε ακριβως επειδη εξοδο component δυσκολα βρισκεις πλεον σε δεκτες dvb-t και οχι μονο, αναγκαζεσαι να αρκεστεις στο composite, το οποιο θα δωσει ως αποτελεσμα στο συγκεκριμενο (F200) χειροτερη εικονα απο τις δυνατοτητες του. Τα 2-2.5 Μbps του, ειναι υπεραρκετα για την αναλυση του και ειναι κριμα να μην εχει μια εισοδο που θα μπορουσες να συνδεσεις οποιαδηποτε συσκευη και να μεταδωσεις με την ποιοτητα που μπορει το μηχανακι.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...