default Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Βασικα εγω θα ηθελα να μαθω κατι αλλο. Εχω Νοβα στο σαλονι μου αλλα οχι στο υπνοδωματιο (5-6 μετρα μακρια ειναι). Μπορω να καω streaming τη Νοβα στο υπνοδωματιο? Οχι τιποτε αλλο αλλα μερικες φορες βλεπω τενις με παιρνει ο υπνος στον καναπε και ι αυχενας μου εχει αποκτησει αλλο σχημα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 με αυτα που διαβαζω μαλλον κανει αυτο που ζηταω στην παραπανω παραθεση του ποστ μου ???? ετσι δεν ειναι ??? Ναι γινεται. Η ποιοτητα ειναι κατι σχετικο με την εννοια οτι μια μετρια εικονα καποιος την βλεπει για καλη, καποιος αλλος κακη. Γενικα το τοπικο streaming ειναι καλο αφου πιανει 2.5Μbps και πλησιαζει την ποιοτητα του dvd, απο εκει και περα το remote επειδη θα περιοριστει απο το upload σου, θα ειναι μετριοτατο. Αν εχεις VDSL (2.5ή5Mbps upload δηλαδη) θα ειναι θεωρητικα και αυτο καλο. (δεν το εχω δοκιμασει ακομα απο εξω.) Αλλαγη καναλιων θα κανεις απο το λαπτοπ αν βλεπεις στο λαπτοπ, απο το κινητο αν βλεπεις στο κινητο. Βασικα εγω θα ηθελα να μαθω κατι αλλο. Εχω Νοβα στο σαλονι μου αλλα οχι στο υπνοδωματιο (5-6 μετρα μακρια ειναι). Μπορω να καω streaming τη Νοβα στο υπνοδωματιο? Οχι τιποτε αλλο αλλα μερικες φορες βλεπω τενις με παιρνει ο υπνος στον καναπε και ι αυχενας μου εχει αποκτησει αλλο σχημα. Οχι δυστυχως. (φανταζομαι εννοεις στην TV του υπνοδωματιου και οχι σε λαπτοπ ) 1
VasKag Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Το πήρα και εγω αύριο θα γίνει δοκιμή απο που το πηρες? στον κωτσο φαινοταν εξαντλημενο αρκετες μερες. εκτος αν το πηρες στην κανονικη του τιμη
Chrisl7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Είχαν ενα τεμαχιο κωτσο Πειραιά κάποιος το εκανε ακύρωση παραγγελίας και τυχαία το είδα το πρωϊ και μόλις το έκανα παραγγελία το έβγαλε πάλι εξαντλημενο! Sent from my iPhone using Insomnia
Chrisl7 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Το σεταρα!!!! Πολυ καλη εικόνα και αρκετα εύκολο να το ρυθμησεις το μόνο κακο δεν έχει χειρισμό για dream 500, απλα του βάζεις για τον 800 και μαθαίνεις λίγο μερικά κουμπιά! Απο δίκτυο 3G τα ψιλό κατάφερνε αλλα δεν ξέρω αν είχε γρήγορο δίκτυο η περιοχή μου για κάτι καλύτερο! 1
panoskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για ote tv πως το σεταρατε για να αλλαζει καναλι γιατι δεν εχει το μοντελο Kaon KTSF-B3202NSO στις ρυθμισεις.
sakis.kom Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αν κάποιος που το έχει πάρει στα 35.70 δεν το θέλει, το παίρνω εγώ. Απλά στείλτε μου ένα ΠΜ. Ευχαριστώ
panoskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Για το τελευταιο firmware http://vulkanocommunity.com/check-for-latest-vulkano-firmware/ The latest firmware version for the Emtec Flow / Emtec Movie Cube F200 is 26860000 (2012.10.09)
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Αυτοματα την βλεπει και σε ρωταει αν θες να την κανεις. Εγω του ειχα πει οχι και την εκανα μεσα απο το μενου των ρυθμισεων μετα απο 2 μερες ωστε να δω πως παει "πριν και μετα". Δεν υπαρχει λοιπον καμια αναγκη να κατεβασει κανεις καποιο αρχειο. Panoskir για το προηγουμενο σου μηνυμα/απορια, υπαρχει η διαδικασια learn οπως μπορεις να δεις και στο ακριβως προηγουμενο απο το δικο σου ποστ, οπου συμφορουμιτης αναφερεται σε αντιστοιχο προβλημα με συσκευη. Υπαρχουν "οδηγιες" βημα βημα οταν θα επιλεξεις learn που θα σε καθοδηγησουν.
panoskir Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Παω στο learn κραταω πατημενο το κουμπι απο το τηλεκοντρολ κοντα στο ματακι του f200 αλλα δεν γινεται τιποτα..
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δεν θελει πολλη ωρα πατημα, οπως το πατας για να δωσεις εντολη κανονικα, δεκατα του δευτερολεπτου. Πριν κατι μερες του εμαθα χωρις προβλημα τις εντολες ενος δεκτη lifeview dvb-t.
giorginho Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Και ομως, για του μαθω εγω τα κουμπια του δορυφορικου δεκτη του ΟΤΕ, πολλα (τα περισσοτερα) εξ αυτων ηθελαν ΠΟΛΛΑ δευτερολεπτα συνεχομενο πατημα μπροστα στον δεκτη υπερυθρων του F200... ειναι ψιλοεπιπονη διαδικασια αλλα αξιζει, ο τηλεχειρισμος μετα ισχυει απο οποιαδηποτε εφαρμογη (PC/tablet/κινητο) και ειναι μεγαλη υποθεση σε αυτη την 'δουλεια'!
Προτεινόμενες αναρτήσεις