giorginho Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) με τον αποκωδικοποιητη otetv που ειναι για δορυφορο μπορει να συνδεθει? γιατι ο dredd αναφερει αυτον που ειναι μεσω ιντερνετ. ουπς (γκαφα) ελα ντε κι εγω για το δορυφορικο εννοουσα... γι αυτο δεν ειχα 'πιασει' τι κανουν τα δυο υπερυθρα 'ματακια' και νομιζα οτι θα γινεται απο εκει ο χειρισμος του δορυφορικου... μακαρι να ειναι ετσι, αν δεν γινεται τοτε ακυρο... edit: Στη σελιδα του παντως γραφει: Compatible with all TV sources: DVB-T, DVB-S, DVB-C, IPTV set-top-boxes… Share your channels with friends, family all around the world Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2013 από giorginho
Dredd72 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2013 Update.... σε δίκτυο παίζει μια χαρά. Το δοκίμασα σε wan & 3g με το πρόγραμμα για Android Και επίσης παίζει αψογα. Σε 3g θέλει περίπου 600 mb την ώρα.
Dredd72 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 απο υπολογιστη σε wan το δοκιμασες? ναι. με ασύρματο δίκτυο και έπαιζε μια χαρα.
VasKag Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 η ποιοτητα της εικονας πως ειναι? "βλεπεται"? δλδ μπορει να παρακολουθησει καποιος πχ ενα ποδοσφαιρικο αγωνα ικανοποιητικα?
papars Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Διαβάζω ότι το wifi δουλεύει. Σε εμένα γιατί δεν βρίσκει δίκτυα; Εσείς τα περάσατε με το χέρι; Αγόρασε κάποιος την εφαρμογή για android; Γμτ δεν θέλω να δώσω αυτό το ποσό... Υπάρχει και support site http://vulkanocommunity.com/
smpt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 η ποιοτητα της εικονας πως ειναι? "βλεπεται"? δλδ μπορει να παρακολουθησει καποιος πχ ενα ποδοσφαιρικο αγωνα ικανοποιητικα? τελικά υπάρχει απάντηση σε αυτήν την ερώτηση; Καταλαβαίνω ότι θα έχει διάφορα αν βλέπεις σε PC ή σε tablet, αλλά μια αξιολόγηση της εικόνας από κάποιον που το έχει θα βοηθήσει αρκετά.
VasKag Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 εμενα με ενδιαφερει μονο απο pc. ουτε tablet ουτε κινητο.
smpt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 έστω, αν είναι καλή στο PC θα είναι και στο tablet. υπάρχει απάντηση;
Dredd72 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Για μένα η ποιότητα είναι παραπάνω από καλή.Έχει 3 επιλογές normal medium high. ανάλογα με την ταχύτητα δικτύου επιλέγεις η το αφήνεις να διαλέξει αυτόματα η εφαρμογή. Όταν έχω χρόνο θα ανεβάσω και ένα βίντεο με την εικόνα που δίνει.σε πισι με λαν σύνδεση η ποιότητα είναι εξαιρετικη. το δοκίμασα σε tablet xoom και κινητό νοτε 2 με αποτελέσματα που ξεκινούσαν από καλά έως εξαιρετικά ανάλογα με το σήμα κινητής που είχα.
astymagos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Το μηχανακι στα 35 ευρω που το εδωσε ο κωτσο ειναι θεος!
smpt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ, το έχω στο μυαλό μου να το πάρω και θέλω να ξέρω αν παίζει έστω και απλώς καλά. Αν μπορείς να ανεβάσεις και video θα ήταν τέλεια. Είχα συνηθίσει σε streaming μέσω dreambox και τώρα μου λείπει αυτή η δυνατότητα. Θα έπαιρνα το TIVIZEN Nano WIFI αλλά είναι ποιο ακριβό και δεν είμαι σίγουρος αν παίζει.
Dredd72 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ, το έχω στο μυαλό μου να το πάρω και θέλω να ξέρω αν παίζει έστω και απλώς καλά. Αν μπορείς να ανεβάσεις και video θα ήταν τέλεια. Είχα συνηθίσει σε streaming μέσω dreambox και τώρα μου λείπει αυτή η δυνατότητα. Θα έπαιρνα το TIVIZEN Nano WIFI αλλά είναι ποιο ακριβό και δεν είμαι σίγουρος αν παίζει. Αν χρειάζεσε streaming για 35 ευρά αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω, εγώ αγόρασα και τo πρόγραμμα για Android. και είμαι super ευχαριστημένος.
papars Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Πρόσεξα ότι έχει web interface στην πόρτα 88 και από εκεί μπορώ να επιλέξω wifi. Από το PC Setup Wizard δεν μου δίνει τρόπο επιλογής SSID. (είναι γρι)
george kesoglu Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 μαγκες για να το κανουμε λιανα εχω ιντερνετ και νοβα στο σπιτι και ιντερνετ με λαπτοπ +(iphone) στην δουλεια,, μπορω με αυτο το μαραφετι να στελνω το προγραμμα της νοβα απο το σπιτι και να το βλεπω στο λαπτοπ στην δουλεια ??? η εικονα θα ειναι ικανοποιητικη ή θα στραβοθω ??? και ο ελεγχος των καναλιων θα γινεται απο το λαπτοπ ή απο το τηλεφωνο ??? με αυτα που διαβαζω μαλλον κανει αυτο που ζηταω στην παραπανω παραθεση του ποστ μου ???? ετσι δεν ειναι ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις