Προς το περιεχόμενο

Emtec Movie Cube F200 59,50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ στον TS για την επισήμανση της προσφοράς.

Το πήρα χθές και σε LAN PC με ΟΤΕΤV (pirelli HY200) παίζει άψογα.

Δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω σε PC με συνδεση εκτος LAN. Επίσης για android client πρέπει να πληρώσεις ή απο θείο (εγώ δεν βάζω τέτοια στο κινητό μου, αλλά είναι προσωπικό θέμα).

Πιθανότατα σύντομα θα πάρω και τον android client.

Αν κάποιος θέλει πληροφορίες ή να μοιραστεί hints & tips ας ποστάρει.

Δημοσ.

Φιλε επειδη κυριολεκτικα το μονο που με "καιει" για να το παραλαβω ή οχι ειναι το τι δυνατοτητες εχει με το οτε TV οταν μπορεσεις δωσε μερικες παραπανω λεπτομερειες (εκτος απο τα 'δεδομενα' δηλαδη το να streamαρει εικονα+ηχο σε κινητο ή PC.... πχ με εκεινο τον διπλο δεκτη υπερυθρων τι συμβαινει, μπορεις να αλλαξεις και καναλι και πώς ακριβως; θενξ)

• Like 1
Δημοσ.

μαγκες για να το κανουμε λιανα

εχω ιντερνετ και νοβα στο σπιτι και ιντερνετ με λαπτοπ +(iphone) στην δουλεια,, μπορω με αυτο το μαραφετι να στελνω το προγραμμα της νοβα απο το σπιτι και να το βλεπω στο λαπτοπ στην δουλεια ??? η εικονα θα ειναι ικανοποιητικη ή θα στραβοθω ??? και ο ελεγχος των καναλιων θα γινεται απο το λαπτοπ ή απο το τηλεφωνο ???

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν η δική μου εντύπωση:

1) αν χρειάζεται  streaming μεσα στο σπίτι σε PC αξίζει τα λεφτά του. Η αλλαγή καναλιών γίνεται απο virtual τηλεκοντρόλ απο το PC. H απόδοση της εικόνας για μένα ήταν παραπάνω απο ικανοποιητική (μέσω WIFI). Το μηχάνημα συνδέεται στο STB και έχει δύο IR πομπούς που τοποθετούνται μπροστα απο το "ματι" του STB και αλλάζει τα κανάλια. Το pirelli που εχω εγώ στο ΟΤΕtv το είχε προεγκατεστημένο και δεν χρειάστηκε παρεμβαση δική. Ειδάλως το μηχάνημα μπορεί να "μαθει" λειτουργίες. Φυσικά το SΤΒ παίζει αυτό που βλέπεις και στο PC, δεν μπορείς δηλαδή να έχει αλλη εικόνα στην tv και άλλη στο streaming PC. (STB = Set Top Box δηλ ο αποκωδικοποιητής)

2) Streaming σε WAN δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Θα προσπαθήσω να το κάνω άμεσα και να γράψω εντυπώσεις. Το ίδιο και για το android client ( που είναι extra και το πληρώνεις).

Γενικά αγοράζεις έναν media streamer σε τίμια τιμή. Επίσης μπορεί να συνδεθεί στο router ασύρματα.

Αν κάποιος συνφορουμίτης έχει απορίες θα χαρώ πολύ αν γνωρίζω να βοηθήσω. Χθές το πήρα και με ενθουσίασε αρχικά αλλά δεν μπορώ ακόμη να πω ως έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Φιλε επειδη κυριολεκτικα το μονο που με "καιει" για να το παραλαβω ή οχι ειναι το τι δυνατοτητες εχει με το οτε TV οταν μπορεσεις δωσε μερικες παραπανω λεπτομερειες (εκτος απο τα 'δεδομενα' δηλαδη το να streamαρει εικονα+ηχο σε κινητο ή PC.... πχ με εκεινο τον διπλο δεκτη υπερυθρων τι συμβαινει, μπορεις να αλλαξεις και καναλι και πώς ακριβως; θενξ)

ελπίζω να σε κάλυψα στο post μου.

εχει componet & composite με πλήρη σετ απο καλώδια (και scart μετατροπέα). Καλό θα ήταν να κατεβάσεις την εφαρμογή απο το site.

Το cd έχει παλια version & firmware.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι κυριως ο απομακρυσμενος ελεγχος (αν και δεν καταλαβα 100% πώς δουλευουν τα IR, αλλα οταν το πιασω θα το βρω πιστευω) με ενδιεφερε (το streaming γενικα λεει οτι υποστηριζεται οπου στον κοσμο κι αν εισαι οποτε το παιρνω de facto οτι λειτουργει) σε ευχαριστω παρα πολυ. ;)

• Like 1
Δημοσ.

2) Streaming σε WAN δεν έχω δοκιμάσει ακόμη. Θα προσπαθήσω να το κάνω άμεσα και να γράψω εντυπώσεις.

καντο βρε φιλε το Streaming σε WAN  και πες μας εαν γινεται και πως ???    θα μας υποχρεωσεις

γιατι το παρηγγηλα το μηχανακι με το ιδιο σκεπτικο που εχει και ο  giorginho και σε περιπτωση που δεν κανει Streaming σε WAN να προλαβω να ακυρωσω την παραγγελια

Δημοσ.

προσωπικα υποθετω οτι θα γινεται ακριβως οπως και το streaming σε Lan... προφανως στο PC & android app θα εχεις με καποιο τροπο "δηλωσει" την συσκευη F200 που εχεις (με κωδικο?, με serial number?, με pairing? καπως...) και απλα θα αφηνεις πχ το οτε ΤΒ στην Αθηνα αναμενο και μπαινοντας απο το χωριο στο ιντερνετ θα μπορεις να δεις τι παιζει αλλα και (αυτο που με εκαιγε) να αλλαζεις καναλι!

Ελπιζω κι εγω ο φιλος να κανει ενα προχειρο ελεγχο με PC (μην πληρωνει και το android app) αν μπορεσει να το επιβεβαιωσει αλλα προσωπικα πλεον θα το παρω :) (θα το παραλαβω δλδ)

Δημοσ.

καντο βρε φιλε το Streaming σε WAN  και πες μας εαν γινεται και πως ???    θα μας υποχρεωσεις

γιατι το παρηγγηλα το μηχανακι με το ιδιο σκεπτικο που εχει και ο  giorginho και σε περιπτωση που δεν κανει Streaming σε WAN να προλαβω να ακυρωσω την παραγγελια

Streaming σε WAN γίνεται σίγγουρα, απλά δεν το έχω δοκιμάσει εγώ για να δώ ποιότητα.

προσωπικα υποθετω οτι θα γινεται ακριβως οπως και το streaming σε Lan... προφανως στο PC & android app θα εχεις με καποιο τροπο "δηλωσει" την συσκευη F200 που εχεις (με κωδικο?, με serial number?, με pairing? καπως...) και απλα θα αφηνεις πχ το οτε ΤΒ στην Αθηνα αναμενο και μπαινοντας απο το χωριο στο ιντερνετ θα μπορεις να δεις τι παιζει αλλα και (αυτο που με εκαιγε) να αλλαζεις καναλι!

Ελπιζω κι εγω ο φιλος να κανει ενα προχειρο ελεγχο με PC (μην πληρωνει και το android app) αν μπορεσει να το επιβεβαιωσει αλλα προσωπικα πλεον θα το παρω :) (θα το παραλαβω δλδ)

με το virtual τηλεκοντρολ μπορείς να ανοίξεις το STB και να το κλείσεις όπως ακριβώς σαν να ήσουν σπίτι σου. Δεν χρειάζεται να μένει ανοιχτό το STB. Ανοιχτό πρέπει να μένει ο router & το Emtec.

• Like 1
Δημοσ.

Το παρήγγειλα και εγώ αλλά δεν το έχω παραλάβει ακόμα.

Έχω δοκιμάσει πολλά streamers (digizon, voclano, sling, nettv, carryTV, granstream, AVtech κλπ). Τώρα περιμένω αυτό (το emtec) και το happauge broadway.

Το κακό με όλα αυτά είναι ότι βασίζονται σε δικό τους DNS (iDNS) για να τα βλέπεις από το WAN (internet) - οπότε αν κλείσει η εταιρία μπορείς μόνο να το δεις με διάφορες μαϊμουδιές.

Μερικά στρημάρουν σε RTSP και έτσι μπορείς να τα δεις και με VLC αφού με κάποιο τρόπο τα ξεκλειδώσεις.

Δημοσ.

Για σκέτη τηλεόραση μπορείς να βλέπεις 2 διαφορετικά κανάλια μέσα στο σπίτι; άλλο στην tv και άλλο στο laptop με αυτό;;

Δημοσ.

με τον αποκωδικοποιητη otetv που ειναι για δορυφορο μπορει να συνδεθει? γιατι ο dredd αναφερει αυτον που ειναι μεσω ιντερνετ.

Δημοσ.

Streaming σε WAN γίνεται σίγγουρα, απλά δεν το έχω δοκιμάσει εγώ για να δώ ποιότητα.

με το virtual τηλεκοντρολ μπορείς να ανοίξεις το STB και να το κλείσεις όπως ακριβώς σαν να ήσουν σπίτι σου. Δεν χρειάζεται να μένει ανοιχτό το STB. Ανοιχτό πρέπει να μένει ο router & το Emtec.

Τι είναι το STB; Μια θύρα γράφει έτσι στον ρουτερ και συνδέετε εκεί το pirelli - ote tv. Δηλαδή τι; Δεν το έπιασα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...