Προς το περιεχόμενο

Emtec Movie Cube F200 59,50€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκτος αν γιασενα μαγαζιά ειναι μονο αυτά που έχει το skroutz. τεσπα βαριεμαι το στυλ μερικών εδωμέσα οπότε εχεις δίκιο φίλε κακώς το πόσταρα και αν ενδιαφέρει καποιον μην το αγοράσει κοντά στα 50 ευρώ υπάρχουν πολύ καλύτερα..

δικιο εχεις matrix αλλα ειμαστε στην ελλαδα

E?????? :fear: :X (πραγματικα, αν εβλεπες ενα αλλο μελος γενικα οπουδηποτε να εχει κανει αυτα τα 3 ποστ, ποσο μαλλον στο ιδιο θεμα/σελιδα το ενα κατω απο το αλλο, τι θα ειχες να πεις??)

YΓ. Date First Available 24 Nov 2011

http://www.amazon.co.uk/Emtec-F200-Wifi-Movie-Cube/dp/B006DJWSGG

Btw.οι κριτικες στο αμαζον ειναι 2013 ολες αρα δεν νομιζω οτι υπαρχει 2 χρονια.

YΓ2. new.png?force=1&zero=0&w=725&h=440&desir

Μαλλον επρεπε να διορθωσω το πρωτο μου σχόλιο και να πω οτι "υπαρχει σε πολυ χαμηλοτερη τιμη εδω και μηνες"...

ΥΓ3. Δεν εχεις καταλαβει οτι μεχρι στιγμης δεν εχω κανει ουτε μια δηλωση ως προς το αν αξιζει το προϊον σε αυτη την τιμη (ή γενικοτερα) ή οχι (γιατι πολυ απλα δεν ασχολουμαι και δεν ξερω, αν και καθε τοσο που ο Κωτσος σκοτωνει μερικα movie cubes -συνηθως τα media players- μπαινω στον πειρασμο να παρω κανενα), αλλα μονο 1-2 παρατηρησεις που ΟΦΕΙΛΕΙ οποιος ανοιγει θεμα να αναφερει γιατι μπαινει καποιος και νομιζει οτι παιρνει με 50-60 ευρω κατι που κανει 200??!!!

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Btw.οι κριτικες στο αμαζον ειναι 2013 ολες αρα δεν νομιζω οτι υπαρχει 2 χρονια.

Και στο αμαζον εχει παντα καθε προιον την first available date στο μαγαζι για μια πρωτη εικονα (αν και με προλαβε αλλος για το αμαζον, αλλα εχω πιο πολλα στοιχεια περι της προσφορας, οποτε θα κανω το ποστ) :

33vepvl.png

Επισης, οι τιμες 150-180€ που μας εδωσες  ειναι οχι μονο οπως σου ειπα και πριν ξεχασμενες, αλλα ακομα χειροτερα, ειναι πολυ παραπανω απο τις τοτε που βγηκε τιμες:

2po2io0.png

Βλεπουμε στο skroutz οτι ηρθε και ΕΛΛΑΔΑ Νοεμβριο του 2011 στα 123€ και οτι ηδη 15-1-2012 ειχε 109€ σε καποιο/α απο τα 3 μαγαζια που το εφεραν, προφανως σε Κωτσο-Ελεκτρο.

Οριστε και μια κριτικη κατοχου απο το 2011

29ymubl.png

Και ενα ξεστοκαρισμα πριν ενα χρονο, Οκτ του 2012 στα 39 ευρω 

xknhj9.png

Θα βρεις αρκετες κριτικες κατοχων και πληροφοριες λοιπον αν ψαξεις λιγο. Υποψιν οτι η εφαρμογη (app) κανει 8€ αν θυμαμαι καλα για android, και 13 για iphone.

• Like 1
Δημοσ.

Οκ ολα αυτα..μπορω να παρω καπου το προιον πιο φτηνα ωστε να ακυρωσω την παραγγελια ή μπορω να παρω κατι με τα ιδια λεφτα και να κανει την ιδια δουλεια; Πρακτικα θεματα..το εχω παραγγειλει ηδη και εχω κατεβασει την εφαρμογη στο iphone που ειναι free

YΓ. Στην ελλάδα ή να στελνει ελλαδα

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως δεν εχεις παρακολουθησει το φορουμ εδω και μηνες.

Αν ηθελες να ρωτησεις/ζητησεις κατι υπαρχουν τα σχετικα θεματα κατα περιπτωση. ;)

Αυτο που ανοιξες ειναι θεμα που ενημερωνει για προσφορα την κοινοτητα.

Δημοσ.

Οχι αδερφε.. Μου γραφει ο φιλος οτι δεν ειναι προσφορα και λεω αν υπαρχει φθηνοτερα..αλλιώς ειναι προσφορα..απλα τα πραγματα

edit Παντως με καλυψατε.ας κλειδωθει

• Moderators
Δημοσ.

Δεν σου ειπε αυτο που λες, αλλα αυτο (#16) :

...δεν εχω κανει ουτε μια δηλωση ως προς το αν αξιζει το προϊον σε αυτη την τιμη ... , αλλα μονο 1-2 παρατηρησεις που ΟΦΕΙΛΕΙ οποιος ανοιγει θεμα να αναφερει γιατι μπαινει καποιος και νομιζει οτι παιρνει με 50-60 ευρω κατι που κανει 200??!!!

Δεν ξερω γιατι επιμενεις να αντιδρας στις βοηθειες.

Μια τελευταια απο μενα βοηθεια προς εσενα και τα μελη που μπορει να σκεφτουν να το παραγγειλουν ή το παρηγγειλαν γιατι παλι δινεις νομιζω λαθος πληροφορια στον κοσμο οταν μιλας στο #18 ετσι χωρις λινκ και στοιχεια, για δωρεαν εφαρμογη:

Απο το user manual της συσκευης, σελιδα 10:

For Mobile Players

Note: Please be sure to select the correct version. Use “Vulkano Player for Flow and Blast.

Λαθος εφαρμογη φοβαμαι οτι κατεβασες (vulkano player σκετο), η απλη ειναι δωρεαν και εχει και υποσημειωση στα stores μαλιστα που λεει:

(Note: Please be sure to select the correct version of Vulkano Player. For Vulkano Flow, Vulkano Lava and Vulkano Blast models, use Vulkano Player for Flow, Lava and Blast.)

Αυτες ειναι οι σωστες, δεν θα κανεις δουλεια συμφωνα με τον κατασκευαστη με αυτη που κατεβασες, σκεψου το επιπλεον κοστος.

android 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.monsoon.paidandroidplayer&hl=el

iphone

https://itunes.apple.com/us/app/vulkano-player-for-flow-blast/id416187972?mt=8

.

• Like 1
Δημοσ.

Vulkano Player for Flow and Blast apk για android το κανεις search στο google και το βρισκεις για οποιον το παρει.για pc ειναι free.στο iphone εχει κοστος εκτος αν..

ΤHx για την βοήθεια παντως οταν παραλαβω αν θελετε λεω εντυπωσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα ενα τέτοιο μηχάνημα! Όταν είμαι χωριό απο το 3G στικακι να βλέπω απο το pc δορυφορικά στριμαροντας απο το σπιτι μου! Εστω και με ποιότητα που απλα να βλέπεται! Ρώτησα σε διάφορα γνωστα καταστήματα αλλα ιδέα δεν είχαν και θέλω να αγοράσω απο ελλαδα γιατι αν δεν μου κάνει να το αλλάξω με κάτι άλλο !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ξέρω αλλά τώρα είναι ακόμα πιο φθηνό (35.7 ευρώ αντί για 59.50)

Επεξ/σία από sintalkas
Δημοσ.

Tι εννοειτε 37,50€? μηπως μπερδεψατε τις μοναδες με το 1ο δεκαδικο, εγω μολις το εριξα στο καλαθι στα 35,70! Βεβαια δεν το βρισκει σε πολλα καταστηματα οποτε μεταφορικα παει +3 στα 38,70...

τωρα να πω τιποτα για αυτα που ελεγα για τα 60 ευρω πριν λιγο καιρο...? να πω? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...